Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΟΠΟΤΤΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ κ. ΚΑΜΙΝΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΤΕΛΩΝ

Μετά από ενημέρωση από το Σύλλογο Τριτέκνων Νομού Αττικής η ΟΠΟΤΤΕ απέστειλε επιστολή Διαμαρτυρίας από τη μιά και συμπαράστασης στους τρίτεκνους του Δήμου Αθηναίων σχετικά με την εισήγηση του κ. Καμίνη για αλλαγή στον υπολογισμό των Δημοτικών Τελών.

ΟΠΟΤΤΕ
Προς Δήμαρχο Αθηναίων κ. Γ. Καμίνη
Κοινοποίηση: 1. κ. Καλλιόπη Γιαννοπούλου, Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης
2. κ. Γιώργο Αναγνωστόπουλο, Αντιδήμαρχο Οικονομικών

Κύριε Δήμαρχε
Όλοι σήμερα αντιλαμβάνονται τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που διαπερνά τη χώρα μας και συνέπειά της είναι οι συνεχείς περικοπές στις οποιασδήποτε μορφής αποδοχές των πολιτών. Όμως, οι περισσότερες κοινωνικές ομάδες έχουν ήδη υποστεί μειώσεις στους μισθούς, απολύσεις και γενικότερα δεν αντέχουν άλλο.
Ιδιαίτερα οι οικογένειες των συλλόγων των εκπροσωπούμε ανά την Ελλάδα, οι τρίτεκνες, προσπαθούν να αντεπεξέλθουν στη δύσκολη αυτή συγκυρία.
Κύριε Δήμαρχε
Μετά από ενημέρωση από το μέλος της ΟΠΟΤΤΕ, Σύλλογο Τριτέκνων Νομού Αττικής και από δημοσιεύματα σε εφημερίδες, πληροφορηθήκαμε την πρόθεση σας να προτείνετε τη μείωση από 100% σε 50% των Δημοτικών Τελών σε όλους πολύτεκνους.
Όπως θα θυμάστε η ΟΠΟΤΤΕ σας επισκέφτηκε κατά την προεκλογική περίοδο στο Γραφείο σας ως υποψήφιος στην οδό Σταδίου και μας διαβεβαιώσατε πως δεν θα κάνετε καμία αλλαγή στο ισχύον, τότε και σήμερα καθεστώς των Δημοτικών Τελών. Τι άλλαξε λίγους μήνες μετά για τους τρίτεκνους ; Τώρα είναι ακόμα δυσκολότερη η κατάσταση.
Θεωρούμε ότι η πρόταση αυτή ειδικά αυτή τη χρονική στιγμή ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να περάσει, αφού οι δημότες, μέσα από τη απαλλαγή αυτή ανακουφίστηκαν έστω και λίγο μέσα στην οικονομική λαίλαπα που βιώνει καθημερινά.
ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ στις κινητοποιήσεις των τρίτεκνων του Δήμου Αθηναίων και σας καλούμε να συζητήσετε με του συλλόγους πώς να βοηθήσετε περαιτέρω τους τρίτεκνους και όχι να σταθείτε απέναντι τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου