Τρίτη 10 Απριλίου 2012

ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΗΣ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑΣ;;

Σύμφωνα με δήλωση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Μιχάλη Παπαδόπουλου, βουλευτή Κοζάνης, ο πρωθυπουργός της χώρας έδωσε εντολή να αποσυρθεί η Τροπολογία '' Εξομοίωσης '' λόγω έντονης αντίδρασης του κ. Θεοτοκάτου, προέδρου των πολυτέκνων.
Γίνεται προσπάθεια να υπάρξει αναλυτική ενημέρωση για τα όσα συνέβησαν στη βουλή.

5 σχόλια:

  1. Πολύ το δούλεμα που πέφτει δηλαδή ο κ. Θεοτοκάτου έχει πρόσβαση απευθείας στον τραπεζίτη πρωθυπουργό και μάλιστα του έβαλε και χέρι ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ! . Μη μας δουλεύετε και εσείς και τα μνημονιακά κόμματα που κυβερνούν ΟΥΣΤ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ...δηλαδή, συμφωνούν για την εξομοίωση των τριτέκνων με τους πολυτέκνους Κυβέρνηση,ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΚΚΕ,ΔΗΜΑΡ, ΛΑΟΣ, ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, και η τροπολογία αποσύρεται λόγω Θεοτοκάτου; Θέλετε να μας κάνετε να πιστέψουμε ότι τη χώρα αυτή τη κυβερνάει ο Θεοτοκάτος; (Aκούγεται πολύ αστείο..)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΜΑΣΤΕ! Δηλαδή, ο Παπαδήμος, που δεν είναι υποψήφιος στις εκλογές, υπέκυψε στις πιέσεις του Θεοτοκάτου και έδωσε εντολή να αποσυρθεί ητροπολογία, που ο αρμόδιος Υπουργός του εισηγήθηκε. Για ποιο λόγο ακριβώς; Και θα ήθελα να μου πείτε που έκανε τη δήλωση ο Παπαδόπουλος, για να τη διαβάσω αυτούσια. Σας θυμίζω, οτι αυτό το blog είναι το επίσημο της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ και ως τέτοιο, πρέπει να φιλτράρει δυο φορές την πληροφόρηση που αναπαράγει. Η άποψή μου για την υποθιθέμενη τροπολογία έχει κοινοποιηθεί σε όλους σας και για όποιον δεν την έχει πληροφορηθεί, υπάρχει στον παρακάτω σύνδεσμο:

    http://blue-force-blog.blogspot.com/2012/04/blog-post_5766.html

    Επιμένω οτι ο Μπόλαρης είναι ένας παλαιοπολιτικός παραμυθάς και δυστυχώς ορισμένοι τον ακολουθούν με σκοπούς αλλότριους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Kύριε, Ροκκά, λυπάμαι που το λέω, αλλά νομίζω ότι έχετε απόλυτο δίκιο!..


    http://religiousnet.blogspot.com/2012/04/blog-post_11.html

    Ειδικά, πάντως, από τον υφυπουργό κ. Μάρκο Μπόλαρη, που είναι και κοντά στην Εκκλησία και φένεται άνθρωπος αξιοπρεπής, θα περιμέναμε περισσότερη ειλικρίνεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ποιος από την ομοσπονδία θέλει να βάλει υποψήφιος βουλευτής για της εκλογές που έρχονται και θέλει να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Εύχομαι τουλάχιστον να είναι υποψήφιος με κόμματα αντιμνημονιακα αν και τα συμπεράσματα που βγαίνουν από τα γεγονότα μας οδηγούν προς την αντίθετη κατεύθυνση του ΠΑΘΟΚ και ΝΔ(ΠΟΛ.ΑΝ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή