Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Αναζητείται λύση για το αφορολόγητο των παιδιών


Λύση στο θέμα του ειδικού αφορολογήτου των προστατευόμενων παιδιών θα αναζητήσει αύριο, Παρασκευή, σε νέα συνάντηση στο υπουργείο Οικονομικών η Διακομματική Επιτροπή για θέματα φορολογίας, εξέλιξη που μεταθέτει -μάλλον για την επόμενη εβδομάδα- τη διαβούλευση το νέο φορολογικό νομοσχέδιο.

Κύκλοι του υπουργείου Οικονομικών ανέφεραν πως η διαβούλευση του νέου φορολογικού νομοσχεδίου μάλλον θα μετατεθεί για την επόμενη εβδομάδα καθώς θα πρέπει να ρυθμισθούν κάποιες τελικές λεπτομέρειες από τη Διακομματική Επιτροπή για θέματα φορολογίας.

Οι κ.κ. Α. Βεσυρόπουλος από την Νέα Δημοκρατία, Α. Μακρυπίδης από το ΠΑΣΟΚ και Σ. Παπαθανασίου από τη Δημοκρατική Αριστερά θα συναντηθούν αύριο, Παρασκευή, με τον υφυπουργό Οικονομικών κ. Γ. Μαυραγάνη προκειμένου να εξετάσουν το τι θα γίνει με το ειδικό αφορολόγητο για τα προστατευόμενα τέκνα.

Μετά τις αντιδράσεις το υπουργείο Οικονομικών επανεξετάζει την κατάργηση του αφορολογήτου και συγκεκριμένα δέχεται εισηγήσεις για να αυξηθούν τα ειδικά επιδόματα που θα θεσπιστούν σε αντικατάσταση του υπό κατάργηση αφορολογήτου.

Η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή αναμένεται μετά την ολοκλήρωση της δημόσιας διαβούλευσης και τοποθετείται χρονικά στην τρίτη εβδομάδα του Δεκεμβρίου.

Πηγή: in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου