Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΟΑΣΑ

                                                   ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

                                 ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ   ΟΑΣΑ
Αντιπροσωπεία των Τριτέκνων  αποτελούμενη από τον Πρόεδρο του συλλόγου Τριτέκνων Περιστερίου κ. Μ. Δροσάκη και το μέλος του Δ.Σ. της ΟΠΟΤΤΕ κ. Δ. Κοντό συναντήθηκε με τον Διευθυντή κομίστρου και μέλος του Δ.Σ. του ΟΑΣΑ κ. Γ. Αλεξανδράκη.
Μετά από αναλυτική συζήτηση και συμφωνία για την ανάγκη στήριξης των τρίτεκνων οικογενειών, ο εκπρόσωπος του ΟΑΣΑ πρότεινε την έκδοση ετησίων καρτών απεριορίστων διαδρομών, με κάποια έκπτωση για τους τριτέκνους.
Η αντιπροσωπεία των τριτέκνων υπέβαλλε αίτημα προς τον ΟΑΣΑ για μειωμένο εισιτήριο (50%) για όλα τα μέλη των τρίτεκνων οικογενειών (όπως ισχύει και για τους άλλους πολύτεκνους). Για την διεκδίκηση του παραπάνω αιτήματος-ανάσα για τις τρίτεκνες οικογένειες ιδιαίτερα σήμερα στην εποχή της έντονης οικονομικής κρίσης-θα συνεχιστούν οι επαφές και πιέσεις προς το Υπ. Μεταφορών και προς το Υπ. Οικονομικών , αφού όπως διαπιστώσαμε , με την παράθεση των οικονομικών στοιχείων, το κόστος υλοποίησης μιας τέτοιας πρωτοβουλίας δεν είναι απαγορευτικό , για την κυβέρνηση.

Επιβάλλεται η συλλογική και αποφασιστική στάση ΤΩΝ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ώστε να πετύχουμε και αυτόν τον στόχο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου