Κυριακή 7 Ιουνίου 2015

ΕΚΔHΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ Ν. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ


Ο Σύλλογος Τριτέκνων Ν. Καρδίτσας  πραγματοποίησε την Κυριακή 17/05/2015 στο αναψυκτήριο του Παυσίλυπου την  αποχαιρετιστήρια γιορτή για τα παιδιά που συμμετείχαν στα μαθήματα πληροφορικής που διοργάνωσε  ο σύλλογος. Στην εκδήλωση παρευρέθησαν εκτός από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, η εθελόντρια καθηγήτρια πληροφορικής Κα Τυμπλαλέξη, γονείς και παιδιά.

Ο Πρόεδρος κος Θεοδωρόπουλος στην σύντομη ομιλία του αναφέρθηκε στην επιτυχία της προσπάθειας του συλλόγου, και τους ανακοίνωσε ότι με την έναρξή της νέας σχολικής περιόδου θα συνεχιστούν τα μαθήματα πληροφορικής, και επιθυμία του συλλόγου είναι να ξεκινήσουν και μαθήματα εκμάθησης σκακιού, για το λόγο αυτό ζητούνται εθελοντές για τα μαθήματα πληροφορικής και σκακιού.





Στη συνέχεια ο Πρόεδρος   ευχαρίστησε τους γονείς και τα παιδιά που στήριξαν και αγκάλιασαν την προσπάθεια του συλλόγου, η οποία στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία, χάρη στις προσπάθειες της καθηγήτριας και της μεγάλης συμμετοχής των παιδιών και τους ευχήθηκε καλό καλοκαίρι.





Επίσης ο πρόεδρος ευχαρίστησε τους Διευθυντές του 3ου & 13ου Δημοτικού σχολείου και την σχολική επιτροπή για την παραχώρηση της αίθουσας πληροφορικής του σχολείου. Μετά ακολούθησε η κλήρωση των Tablets και τυχεροί ανεδείχθησαν οι Βλάχου Κωνσταντίνα, Λιάπης Ιωάννης, και Θεοδωροπουλου Ευαγγελία.    



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου