Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

Συνάντηση εργασίας με αντιπροσωπεία και τον πρόεδρο της ΟΠΟΤΤΕ και του Δ.Σ. του συλλόγου ΣΕΡΡΩΝ


Πραγματοποιήθηκε στις 19/10/2015 συνάντηση εργασίας με αντιπροσωπεία και τον πρόεδρο της ΟΠΟΤΤΕ και του Δ.Σ. του συλλόγου μας με σκοπό τη δρομολόγηση των δράσεων για την αντιμετώπιση των άμεσων προβλημάτων των τρίτεκνων οικογενειών. 

Κατά τη διάρκειά της αποφασίστηκαν κοινές δράσεις και υπήρξε συντονισμός ώστε στη δύσκολη κατάσταση που βιώνει η χώρα και εν μέσω των μαζικών και συνεχών περικοπών, οι τρίτεκνες οικογένειες να βγουν μπροστά και να διεκδικήσουν με πυγμή και δυναμικότητα την επίλυση των προβλημάτων τους. 

Τονίζουμε ότι τόσο ο σύλλογός μας όσο και η ΟΠΟΤΤΕ δεν έχουν παύσει να προβαίνουν σε συνεχείς παραστάσεις σε κυβερνητικά στελέχη και αξιωματούχους προκειμένου τα τριτεκνικά ζητήματα να παραμένουν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος με πιο πρόσφατες επιτυχίες την επίλυση του προβλήματος εγγραφών στις Σχολές Τουριστικών Επαγγελμάτων και τα ΙΕΚ προς όφελος των τρίτεκνων οικογενειών. Έντονη είναι η προσπάθεια για τις διανομές των φρούτων, τις μετακινήσεις, επιδόματα και άλλες ευεργετικές διατάξεις, ενώ δρομολογήθηκαν συγκεκριμένες δράσεις που θα ανακοινώνονται σταδιακά, κατά την πορεία ευδοκίμησής τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου