Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

Έκοψαν την πίτα τους οι τρίτεκνοι της Αιδηψού

   Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε χθες στο καφέ "Ακταίον" στα Λουτρά Αιδηψού ο Σύλλογος Τριτέκνων Αιδηψού "Αγία Τριάδα" Εκτός από την κοπή της πίτας οι τρίτεκνοι ενημερώθηκαν για σημαντικά ζητήματα, όπως η Γενική συνέλευση του Συλλόγου που θα πραγματοποιηθεί στις 24 Φεβρουαρίου, οι ανανέωση καρτών τριτέκων, η πρόταση μείωση της μηνιαίας συνδρομής τους τα προγράμματα επισιτιστικής βοήθειας, η μείωση των δημοτικών τελών σε τρίτεκνες οικογένειες, κάτι για το οποίο ο σύλλογος έχει λάβει θετική απάντηση απ' το Δήμο και αναμένει την υλοποίηση τους καθώς και για τα συμβεβλημένα καταστήματα με το Σύλλογο.

Βασική αρχή του Συλλόγου όπως αναφέρθηκε στην εκδήλωση είναι: " Όλοι μαζί  μπορούμε  πολλά... Στόχος μας είναι να στηρίξουμε τις τρίτεκνες οικογένειες  αξιοποιώντας  το  υπάρχον νομικό πλαίσιο,  κωδικοποίηση και ανάδειξη  προβλημάτων, συντονισμός και δράσεις με όσους θέλουν και μπορούν,  παρεμβάσεις  σ’ όλους τους αρμόδιους φορείς ,  εκδηλώσεις που θα δυναμώσουν τις σχέσεις  μεταξύ μας και θα προάγουν τον πολιτισμό. Στην προσπάθεια μας αυτή σας θέλουμε  αρωγούς δίπλα μας"
Από το Δήμο τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση η Πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Ι.Α. Άννα Λουκατζίκου και το μέλος της και Δημοτικός Σύμβουλος Δημήτρης Αγγελόπουλος.
Οι τυχεροί που βρήκαν τα δύο φλουριά και κέρδισαν δώρο μια επιταγή 70 ευρώ από το Σύλλογο για αγορές σε συμβεβλημένα καταστήματα ήταν οι, Μαρία Μπούγα (παιδί τρίτεκνης οικογένειας) και η Ευαγγελία Ουρανίτσα (τρίτεκνη μητέρα).
Τέλος να σημειώσουμε ότι όλα τα ροφήματα ήταν κερασμένα από το Σύλλογος, ο οποίος μοίρασε και στους μικρούς προσκεκλημένους κρουασάν, οι χυμοί που μοιράστηκαν στα μικρά παιδιά ήταν κέρασμα από το καφέ "Ακταίον", ενώ η Πρωτοχρονιάτικη πίτα ήταν προσφορά του αρτοζαχαροπλαστείου του Δημήτρη Πετεβέ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου