Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

Έκοψε την πίτα του ο Σύλλογος Τριτέκνων Κυκλάδων «Ουσύρα»



 Στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου «ΔΙΟΓΕΝΗΣ», το απόγευμα της Κυριακής 14 Φεβρουαρίου, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας του Συλλόγου Τριτέκνων Κυκλάδων «ΟΥΣΥΡΑ».
            Την πίτα ευλόγησε και έκοψε ο πατέρας Κώστας Κοντός, ενώ σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο αντιδημάρχος του Δήμου Σύρου Ερμούπολης
κ. Παπαμανώλης Γεώργιος, τονίζοντας ότι η νέα Δημοτική Αρχή θα προσπαθήσει να στηρίξει το θεσμό της τρίτεκνης οικογένειας αναφερόμενος αρχικά στην Μείωση Δημοτικών τελών στους τρίτεκνους 50% χωρίς εισοδηματικά κριτήρια . Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυνε και ο πρώην Νομάρχης Κυκλάδων κ. Μπάιλας Δημήτριος.


Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και η εκπρόσωπος των Τριτέκνων Μυκόνου κα Κιούρκα Δήμητρα.

            Λίγα λεπτά πιο πριν, η δραστήρια πρόεδρος του συλλόγου, κα Θωμαή Παραβάλου παρουσίασε όλες τις δραστηριότητες του Συλλόγου που πραγματοποιήθηκαν καθ όλη την πενταετία από την ίδρυση του, προβάλλοντας και ένα δεκάλεπτο βίντεο.

            Επίσης δόθηκε τιμητικός έπαινος στον πατέρα Ευάγγελο-Άγγελο Σίμου για την αφιλοκερδή προσφορά του στο Σύλλογό από την αρχή της ίδρυσής του καθώς και στις μητέρες που απέκτησαν το τρίτο τους παιδί μέσα στο 2015 και έγιναν μέλη του Συλλόγου των Τριτέκνων, αλλά και ένα γουράκι για τη νέα χρονιά στα μέλη του παλιού Δ.Σ. του Συλλόγου.
             Στη συνέχεια το λόγο πήρε η Διαιτολόγος-Διατροφολόγος Έφη Κοντορουχά με θέμα:
«Η συμβολή της οικογένειας στη διατροφή των παιδιών» που μάλιστα κέρδισε την προσοχή των μικρών αλλά και των μεγάλων παιδιών!
 Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με το μοίρασμα αναμνηστικών δώρων σε όλα τα παιδιά ,αρωματικά σαπουνάκια από αγνά υλικά κατασκευασμένα από τη χημικό Παναγιώτα Μανούσου, κόρη της προέδρου, ένα μικρό κέρασμα σε όλους τους παρευρισκόμενους, προσφορά από το Σύλλογο και κατόπιν κληρώθηκαν δώρα που προσέφεραν καταστήματα της πόλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου