Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ



      
  Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 21η Φεβρουαρίου 2016 στο κέντρο ¨ΚΕΝΤΙΑ¨ η ετήσια κοπή πίτας του Συλλόγου Τριτέκνων Ν.Καρδίτσας.  

                
    Την εκδήλωση που φέτος ήταν αφιερωμένη στο Εθελοντισμό, τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωπος του σεβ. Μητροπολίτου κ.κ. Τιμοθέου, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κα Χρυσούλα Κατσιαβριά – Σιωροπούλου, ο αντιδήμαρχος Καρδίτσας κ. Καπράνας, ο περιφ. σύμβουλος κ. Ψαχούλας, ο πρόεδρος του Εργατ. Κέντρου κ. Καπράνας, ο δ/ντης  της Αναπτυξιακής Καρδίτσας κ. Μπέλλης, ο γεν. γραμματέας του συλλόγου Τριτέκνων Λάρισας και πολλοί εκπρόσωποι φορέων. Επιστολή- ευχές  απέστειλε και ο απουσιάζων σε κομματική εκδήλωση, γραμματέας της Κοιν. Ομάδας της Ν.Δ. βουλευτής κ. Τσιάρα.

  Ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Θεόδ. Θεοδωρόπουλος αναφέρθηκε στις πάμπολλες δραστηριότητες του Συλλόγου αλλά και στον διαγωνισμό Δημιουργικότητας, Καινοτομίας και Κοινωνικής Οικονομίας. Τέλος ζήτησε από τους Τρίτεκνους  του συλλόγου να συσπειρωθούν, ώστε να διεκδικήσουν ακόμη περισσότερες παροχές τόσο σε τοπικό, όσο και σε Πανελλαδικό επίπεδο.
     Ο αντ/δρος του συλλόγου και αντ/δρος της ΟΠΟΤΤΕ κ. Θεόδωρος Κοντός αναφέρθηκε στους στόχους της Ομοσπονδίας, τις επαφές, τις κινητοποιήσεις αλλά και τις επιτυχίες που έχουν επιτευχθεί. Τέλος στιγμάτισε τις πολιτικές όλων των κυβερνήσεων απέναντι στο οξύτατο δημογραφικό πρόβλημα που υφίσταται η πατρίδα μας. 
           Τέλος μετά από τους χαιρετισμούς των επισήμων,  τον λόγο πήρε η προϊσταμένη του Ερυθρού Σταυρού κα. Θεοδοσίου που αναφέρθηκε στην ιστορία του Εθελοντισμού και στις σύγχρονες δράσεις του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου