Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

ΔΙΗΜΕΡΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ



ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ - ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ -ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΡΙΟΥ
Το Δ.Σ ανακοινώνει το πρόγραμμα των δράσεων επ΄ ευκαιρία της «ΚΟΠΗΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ 2016» του Συλλόγου μας.
  • Θα κόψουμε την ΠΙΤΑ μας το ΣΑΒΒΑΤΟ 6/2/2016, ώρα 18.οο,σε αίθουσα του Ξενοδοχείου ΑΣΤΗΡ ( Πάτρα ) για να συνεορτάσουμε την έλευση του Νέου Έ- τους, ευχόμενοι αλλήλους Χρόνια Πολλά, υγεία κα ιδιαίτερα επιτυχία στις προσπάθειες των παιδιών μας.
Φέτος, στην εκδήλωση πανεπιστημιακοί ομιλητές θα μας αναλύσουν σε βάθος όλες τις πτυχές του οξύτατου ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ της χώρας. Επίσης, μαζί μας θα βρίσκονται το Προεδρείο της Ομοσπονδίας μας (ΟΠΟΤΤΕ), ο Πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας και Αντιπρόσωποι απ΄ άλλους Συλλόγους της χώρας μας.
Κατ΄ αυτήν το Προεδρείο της Ομοσπονδίας μας θα τιμήσει τους πρώτους Προέδρους του Συνδέσμου μας κ. ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ Π. και π. ΝΙΚΟΛΑΟ ΣΚΙΑΔΑΡΕΣΗ για την μακρόχρονη και μεγάλη τους προσφορά στο κίνημά μας.
  • Την επομένη (7/ Φεβρ.) στις 9.30 π.μ, σε αίθουσα του Ξενοδοχείου «ΑΣΤΗΡ», θα συνεδριάσει το Δ.Σ της Ομοσπονδίας επί θεμάτων που το αφορούν (εγγραφή νέων συλλόγων, συνεργασία-ενότητα στο κίνημα ).
Τη συνεδρίαση αυτή μπορούν να παρακολουθήσουν όσα μέλη μας το επιθυμούν.
  • Αργότερα, την ίδια μέρα (Κυριακή 7 Φεβρουαρίου) στις 12.00 όλοι μαζί θα πραγματοποιήσουμε διαμαρτυρία στα Διόδια Ρίου, προβάλλοντας τα βασικά μας αιτήματα:
    • ΤΡΙΤΕΚΝΙΑ = ΠΟΛΥΤΕΚΝΙΑ
    • ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΨΙΧΟΥΛΑ ΣΤΙΣ ΤΡΙΤΕΚΝΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ
Είναι καιρός να προβάλλουμε τα δίκαια αιτήματά μας και στους δρόμους.
Για τη μεταφορά των μελών μας στο χώρο διαμαρτυρίας θα διατεθεί λεωφορείο.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή και ευχόμαστε καλή χρονιά σε όλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου