Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ

  
Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε  ο σύλλογος  τριτέκνων του Δήμου Ν. Προποντίδας το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016.
Στην εκδήλωση παρεβρέθηκαν πολλές τρίτεκνες οικογένειες μέλη του συλλόγου, πολλοί καλοί φίλοι αλλά και χορηγοί, που με την έμπρακτη στήριξή τους, βοήθησαν σημαντικά στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης.


Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος κ. Μανώλης Καρράς (τρίτεκνος και μέλος του συλλόγου), η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Πελαγία Ιορδανίδου (τέκνο τρίτεκνης οικογένειας), οι Αντιδήμαρχοι κ. Κώστας Κοκκινίδης και Φώτης Τσιρούδας επίσης τρίτεκνοι και μέλη του συλλόγου, ο Αντιδήμαρχος κ. Γιάννης Καραπανταζής, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Θωμάς Παπαδόπουλος, ο Πρόεδρος της ΕΠΟΚΑΜ κ. Χρήστος Γιακαγιάς επίσης τρίτεκνος και μέλος του συλλόγου, η κ. Ασημένια Συνάμη μέλος του τοπικού συμβουλίου της κοινότητας Ν. Τρίγλιας, τέκνο τρίτεκνης οικογένειας και η Πρόεδρος του συλλόγου τριτέκνων του Δήμου Σιθωνίας κ. Νίκη Σκουλή.
Το Δ.Σ. καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους. Η Γραμματέας του συλλόγου ευχαρίστησε τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ν. Προποντίδας που με ομόφωνη απόφαση συμπεριέλαβαν για πρώτη φορά τους τρίτεκνους στη μείωση των δημοτικών τελών, ανακουφίζοντας έτσι πολλές οικονομικά αδύναμες τρίτεκνες οικογένειες.
Στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος κ. Μανώλης Καρράς αφού ευχήθηκε χρόνια πολλά σε όλους, εξήρε του Δ.Σ. του συλλόγου για τις μέχρι σήμερα δράσεις του, και δήλωσε αρωγός και συμπαραστάτης στο έργο του συλλόγου. Ολοκλήρωσε τον χαιρετισμό του με την ευχή οι τρίτεκνοι να γίνουμε πολύτεκνοι, όχι μόνο κάνοντας περισσότερα παιδιά, αλλά και πετυχαίνοντας την πολυπόθητη εξομοίωση.
Μετά την κοπή της πίτας, ακολούθησε η βράβευση για δευτέρη χρονιά των παιδιών  των μελών του Συλλόγου που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας στις Πανελλήνιες εξετάσεις του 2015.
Στους νέους φοιτητές προσφέρθηκε ένας έπαινος από το Σύλλογο καθώς και ένα σπάνιο βιβλίο του Ναυτικού Ομίλου Ν. Μουδανιών με την ιστορία του τόπου.
Στη συνέχεια βραβεύθηκαν οι μητέρες που απέκτησαν τρίτο παιδί μέσα στο 2015 και έγιναν νέα μέλη του συλλόγου τριτέκνων του Δήμου Ν. Προποντίδας. Στις νέες μητέρες προσφέρθηκαν αναμνηστικά δώρα. 
Ακολούθησε γλέντι με πολύ χορό. 
Σε όλους τους παρευβρισκόμενους διανεμήθηκαν λαχνοί στους οποίους αντιστοιχούσαν δώρα, προσφορά των επαγγελματιών του δήμου μας.
Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. ευχαριστούν ιδιαίτερα τους
ΤΣΑΝΤΑΛΗΣ οινοποιεία 
ΜΗΧΑΝΕΤΣΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ - Λούκια Υδρορροές στο 3ο χλμ Μουδανιών – Σιθωνίας 
Ο ΦΟΥΡΝΟΣ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ (ΦΑΡΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ) στη Ν. Τρίγλια 
ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΓΟΥΡΗΣ - ΦΟΥΡΝΟΣ στη Ν. Τρίγλια 
ΑΤΣΕΜΟΓΛΟΥ - κόσμημα ρολόι στα Ν. Μουδανιά 
ΤΣΑΚΩΝΑ - κοσμήματα στα Ν.Μουδανιά. 
ΜΑΣΟΥΤΗΣ ΧΟΝΔΡΙΚΗ στα Ν. Μουδανιά
που με την πολύτιμη στήριξή τους βοήθησαν στην πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης. 
Σε όλους τους παρευρισκόμενους διανεμήθηκαν λαχνοί στους οποίους αντιστοιχούσαν δώρα, προσφορά των επαγγελματιών και των επιχειρήσεων του δήμου μας.
Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. ευχαριστούν θερμά όλους τους χορηγούς και τους παρευρισκόμενους που με την παρουσία τους στήριξαν την εκδήλωση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου