Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2016

ΠΛΗΜΜΥΡΗΣΕ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΦΩΝΕΣ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ Ν. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ


    Ο σύλλογος τριτέκνων Ν. Καρδίτσας πραγματοποίησε μια λιτή εορταστική τελετή για τα παιδιά της πρώτης τάξης του δημοτικού σχολείου. Τα γραφεία του συλλόγου μέσα και έξω πλημμύρησαν από 80 και πλέον παιδάκια με την συνοδεία των γονιών τους και δημιούργησαν μια ευχάριστη και ζεστή ατμόσφαιρα με τις παιδικές φωνούλες να απλώνονται σε όλο το τετράγωνο.
     Ο πρόεδρος του συλλόγου κος Θεοδωρόπουλος καλωσόρισε τους γονείς και τα παιδιά τονίζοντας ότι τέτοιες ενέργειες δείχνουν το έμπρακτο ενδιαφέρον του συλλόγου απέναντι στα μέλη του και εντάσσεται στα πλαίσια της δεινής οικονομικής κατάστασης που έχουν  περιέλθει οι πολυμελείς οικογένειες. Έτσι το Δ.Σ. του συλλόγου συναισθανόμενο το βάρος που καλούνται να σηκώσουν οι Τρίτεκνοι γονείς, αποφάσισε να χορηγήσει δωροεπιταγή  στα παιδιά της πρώτης τάξης του Δημοτικού σχολείου, εκτιμώντας πως έτσι θα βοηθήσει και θα συμβάλει στον οικογενειακό οικονομικό προϋπολογισμό.
     Στη συνέχεια τα μέλη του Δ.Σ. παρέδωσαν στους γονείς τις δωροεπίταγές για την αγορά σχολικού υλικού και στα παιδιά διάφορα παιχνίδια και σχολικά βοηθήματα. Τέλος ευχήθηκαν καλή σχολική χρονιά με υγεία, δύναμη, πρόοδο και όρεξη για γνώση και μόρφωση. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου