Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2017

ΕΤΗΣΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΚΟΠΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΕΑΣ ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση που διοργάνωσε ο σύλλογος τριτέκνων του Δήμου Ν.Προποντίδας Ν. Χαλκιδικής με αφορμή την κοπή της πρωτοχρο-νιάτικης πίτας του την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017 στην κατάμεστη αίθουσα του ΚΑΠΗ της Ν. Τρίγλιας
Παραβρέθηκαν πολλές τρίτεκνες οικογένειες μέλη του συλλόγου, πολλοί καλοί φίλοι αλλά και χορηγοί, που με την έμπρακτη στήριξή τους, βοήθησαν σημαντικά στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο σεβαστός πατέρας Χρυσόστομος που ευλόγησε και την εκδήλωση,  ο Δήμαρχος του Δήμου Νέας Προποντίδας κ. Μανώλης Καρράς (τρίτεκνος και μέλος του συλλόγου), οι Βουλευτές Χαλκιδικής κ. Σωτηρία Βλάχου και κ. Γεώργιος Βαγιωνάς, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Πελαγία Ιορδανίδου (τέκνο τρίτεκνης οικογένειας), ο Αντιδήμαρχος κ. Φώτης Τσιρούδας τρίτεκνος και μέλος του συλλόγου, ο Αντιδήμαρχος κ. Γιάννης Καραπανταζής, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Ανδρέας Λέλεκας, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Γεώργιος Ευτάτογλου (τρίτεκνος και μέλος του συλλόγου) και κ. Χάρης Σαρόγλου, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ν. Τρίγλιας κ. Δημήτρης Λάμπρος, ο Πρόεδρος της τοπικής Κοινότητας Αγίου Μάμαντος και μέλος του συλλόγου κ. Χρήστος Γιακαγιάς, ο Πρόεδρος της τοπικής Κοινότητας Ελαιοχωρίων κ. Παναγιώτης Λέλεκας, ο πολιτευτής κ. Απόστολος Πάνας και πολλοί εκπρόσωποι των συλλόγων και φορέων του τόπου μας.
 Η Γ. Γραμματέας του συλλόγου κ. Πηνελόπη Καραγιάννη καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά. Ακολούθησε ένας σύντομος απολογισμός των δράσεων του συλλόγου κατά το 2016 και παράλληλα αναφέρθηκαν οι στόχοι του Δ.Σ. για το 2017.
Στη συνέχεια η Γ. Γραμματέας ευχαρίστησε τον Δήμαρχο κ. Μανώλη Καρρά και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ν. Προποντίδας για την άριστη συνεργασία και την πολύτιμη βοήθειά τους προς το σύλλογο από την ίδρυσή του μέχρι και σήμερα, δηλώνωντας πως  << ο Δήμος Νέας Προποντίδας δεν είναι απλά ένας χορηγός του συλλόγου, αλλά αρωγός σε όλα του τα βήματα>>.
Eυχαρίστησε επίσης και όλους τους επαγγελματίες του Δήμου Νέας Προποντίδας, που με τις εκπτώσεις που παρέχουν, στηρίζουν τις τρίτεκνες οικογένειες.

 Στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος κ. Μανώλης Καρράς αφού ευχήθηκε χρόνια πολλά σε όλους, εξήρε του Δ.Σ. του συλλόγου για τις μέχρι σήμερα δράσεις του, και δήλωσε συμπαραστάτης στο έργο του συλλόγου. Ολοκλήρωσε τον χαιρετισμό του με την ευχή οι τρίτεκνοι να γίνουμε πολύτεκνοι, όχι μόνο κάνοντας περισσότερα παιδιά, αλλά και πετυχαίνοντας την πολυπόθητη εξομοίωση.
 Ο σεφ και μέλος του συλλόγου κ. Σάκης Αναστασιάδης με τους βοηθούς του, τους μαθητές του ΙΕΚ αρτοζαχαροπλαστικής των Νέων Μουδανιών, επιμελήθηκαν αποκλειστικά  το μπουφέ της εκδήλωσης με τα κατακληκτικά κεράσματα. Η Γ. Γραμματέας του συλλόγου ευχαρίστησε προσωπικά το σεφ και τους μαθητές του, που κάτω από αντίξοες συνθήκες λόγω των προβλημάτων που δημιούργησε η κακοκαιρία των προηγούμενων ημερών, με πολύ κέφι και χαρά προσέφεραν ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Μετά την κοπή της πίτας, βραβεύθηκαν οι μητέρες που απέκτησαν τρίτο παιδί μέσα στο 2016 και έγιναν νέα μέλη του συλλόγου, στις οποίες προσφέρθηκαν αναμνηστικά δώρα.
Στη συνέχεια ακολούθησε η βράβευση των παιδιών  των μελών του Συλλόγου που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας στις Πανελλήνιες εξετάσεις του 2016.
Στους νέους φοιτητές προσφέρθηκε ένας έπαινος από το Σύλλογο καθώς και το γούρι του 2017.
Η βραδιά έκλεισε με μουσική και χορό zoumba από τα παιδιά του Αθλητικού συλλόγου <<ΠΡΩΤΕΑΣ>> της Ν. Τρίγλιας.
Τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης ανέλαβε η κ. Κατερίνα Τσίκουτα, πλημμυρίζοντας την αίθουσα με ζωγραφισμένα, χαμογελαστά προσωπάκια.
Την επιμέλεια της μουσικής και του ήχου καθ' όλη τη βραδιά είχε ο πολύ καλός φίλος του συλλόγου κ. Δημήτρης Λάμπρου.
Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. ευχαριστούν θερμά όλα τα μέλη του συλλόγου όχι μόνο για την παρουσία τους στην εκδήλωση, αλλά και για την εμπιστοσύνη τους στο Δ.Σ. στο μικρό χρονικό διάστημα της παρουσίας του συλλόγου.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου