Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

Eπετειακή εκδήλωση για τα 10 χρόνια του συλλόγου Τριτέκνων Ν. Καρδίτσας



Ξεπερνώντας και την πλέον αισιόδοξη  πρόβλεψη από πλευράς προσέλευσης, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 28-1-2017 η επετειακή εκδήλωση για τα 10 χρόνια του συλλόγου Τριτέκνων Ν. Καρδίτσας στο κατάμεστο κοσμικό κέντρο «ΚΕΝΤΙΑ».
       Η εκδήλωση περιελάμβανε κοπή πίτας και στη συνέχεια χοροεσπερίδα με ζωντανή λαϊκοδημοτική μουσική. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και χαιρέτησαν οι βουλευτές  Σπύρος Λάππας και Χρυσούλα Κατσιαβριά, ο αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Τσιάκος, ο θεματικός αντιπερ/χης Κώστας Νούσιος, ο δήμαρχος Καρδίτσας Φώτης Αλεξάκος, ο πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας και δήμαρχος Μουζακίου Γιώργος Κωτσός, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, πρώην βουλευτές και εκπρόσωποι φορέων. Από τους συλλόγους Τριτέκνων παρευρεθήκαν αντιπροσωπείες και χαιρέτησαν  οι πρόεδροι: Μαγνησίας Σούλα Βακουφτσή, Λάρισας Δημήτρης Γκόβαρης και Φαρσάλων Δημήτρης Χατζημήτρος. Χαιρετισμό απεύθυνε μέσα σε συγκινησιακό κλίμα και ο Βαγγέλης Αυγουλάς (Για τις επαφές και τις δραστηριότητές του στην Καρδίτσα, σε άλλη ενημέρωση).



    Στις ομιλίες τους ο Πρόεδρος του συλλόγου Θόδωρος Θεοδωρόπουλος αναφέρθηκε στις δράσεις και τους στόχους του συλλόγου και ο Aντιπρόεδρος Θόδωρος Κοντός στις προσπάθειες και τα επιτεύγματα της Ομοσπονδίας. (Δεν θα αναφερθούμε αναλυτικά στο περιεχόμενο των ομιλιών γιατί κουράζουν τον αναγνώστη). Τέλος στα πρόσωπα των εθελοντών αιμοδοτών του συλλόγου, βραβεύτηκε ο κ. Παύλος Καπνογιάννης.   





    
      Ήταν μια εκδήλωση σταθμός επίσης για το «θέλω και μπορώ» του Βαγγέλη Αυγούλα που αποθεώθηκε τόσο κατά την χορευτική, όσο και την τραγουδιστική δραστηριότητά του. Το Δ.Σ. αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει τις εκατοντάδες των θαμώνων για την πρωτοφανή ανταπόκριση και να ζητήσει συγγνώμη από όσους δεν κατάφεραν να βρουν θέσεις.

2 σχόλια:

  1. η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΊΓΕΤΑΙ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ .....ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ!!ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΤΕΚΝΑ, ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΣΑΝ (ΟΣΟΙ ΒΕΒΑΙΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ) ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΩΦΕΛΗΘΕΙ ΚΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΠΟ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ....ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΘΕΣΜΙΚΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΕΜΕΙΝΑΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πανηγυρίζουν για το ποσοστό των προσλήψεων (απο 20% εγινε 15%) που είχαν οι πολυτεκνοι.ενω για αυτους εμεινε στο 10%.αλλα δεν διαμαρτυρηθηκαν καθολου για την αυξηση του ποσοστου των ΑΜΕΑ.

      Διαγραφή