Δευτέρα, 13 Μαρτίου 2017

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ ΚΑΙ ΟΜΟΡΩΝ ΔΗΜΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΥ ΒΥΡΩΝΑ κο ΑΚΗ ΚΑΤΩΠΟΔΗ

Σε θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Δ.Σ του Συλλόγου  Τριτέκνων Καισαριανής και Όμορων Δήμων με το Δήμαρχο του Βύρωνα κ. Άκη Κατωπόδη. Με σκοπό την άμεση και δημιουργική συνεργασία του Συλλόγου με τον Δήμο, συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Τρίτεκνες οικογένειες, τα προνόμια των Τρίτεκνων οικογενειών που τόσο άδικα
καταργούν κάθε κυβέρνηση που είναι στην εξουσία, και η δράση του Συλλόγου που χωρίζεται σε δυο κατευθύνσεις. Η υποστήριξη των αδύνατων οικονομικά τρίτεκνων οικογενειών και η εκπροσώπηση στην Ομοσπονδία Πολυμελών Οικογενειών Τριών Τέκνων Ελλάδος (Ο.Π.Ο.Τ.Τ.Ε.)  του Συλλόγου, που αυτή εκφράζεται μέσα από άμεσες συναντήσεις σεΥπουργεία και Φορείς για θέματα που αφορούν το τριτεκνικό κίνημα.
   Ο Δήμαρχος επέτρεψε στο Δ.Σ του Συλλόγου την άμεση συνεργασία του με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Βύρωνα, ώστε να ενημερώσουμε και να κατευθύνουμε τις Τρίτεκνες οικογένειες, του Δήμου αυτού, όπως και επετράπει να απευθυνθούμε σε κάθε φορέα της πόλης ώστε οι τρίτεκνοι να τυγχάνουν προνομοιακής οικονομικής αντιμετώπισης π.χ. Κολυμβητήριο Δήμου Βύρωνα.Το Δ.Σ του Συλλόγου μας αρκετά ικανοποιημένο από την συνάντηση και τη θετική στάση του Δημάρχου προχωράει σε ενημέρωση κατεύθυνση αλλά και συσπέιρωση των Τριτέκνων του όμορου Δήμου Βύρωνος.
Έκπτωση στα Δημοτικά τέλη, Πρόγραμμα ΤΕΒΑ, Συμμετοχή στα αποσυρόμενα φρούτα, είναι τα θέματα που αφορούν τους τρίτεκνους του κάθε Δήμου και ο Σύλλογος Τριτέκνων Καισαριανής και Όμορων Δήμων, προς τα εκεί θα κατευθύνει κάθε πολίτη,που δικαιούται με κάθε αξιοπρέπεια μια καλύτερη καθημερινή επιβίωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου