Τρίτη 11 Απριλίου 2017

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΕΑΕ



                      Αθήνα:   10-4-2017                                   

                               Αρ.Πρωτ:90   
                                                                                                                           Προς

 Τον Υπουργό Παιδείας , Έρευνας & Θρησκευμάτων                                                          
 κ. Κωνσταντίνο Γαβρόγλου
ΘΕΜΑ:  ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ  ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΕΑΕ
Αξιότιμε κύριε Υπουργέ ,
μόνο άδικη και ανισομερή μεταχείριση δηλώνει η πρόταση-σχέδιο νόμου του  Υπουργείου Παιδείας, αναφορικά με τις προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών στην ΕΑΕ. Η προβλεπόμενη μοριοδότηση σε ό,τι αφορά τους τρίτεκνους, πρότασή σας είναι , να μοριοδοτούνται με τα λιγότερα-ελάχιστα (3) μόρια συγκριτικά με τις υπόλοιπες ευπαθείς ομάδες. Πότε επιτέλους θα γίνει αντιληπτό από το Υπουργείο ότι η κατάφορη αδικία που εξακολουθείτε να εφαρμόζετε προς τις τρίτεκνες οικογένειές πρέπει να σταματήσει;
Για το λόγο αυτό:
ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ έντονα γιατί  επαναλαμβανόμενα τιμωρείτε τις Τρίτεκνες
οικογένειες  και ΖΗΤΑΜΕ τα μόρια για τις τρίτεκνες  οικογένειες να είναι τα ίδια με τις υπόλοιπες  κοινωνικά ευπαθείς ομάδες .
Κύριε   Υπουργέ ,  η Ομοσπονδία Πολυμελών Οικογενειών με Τρία Τέκνα Ελλάδας, νόμιμα αναγνωρισμένη και εκπροσωπούσα πλέον των 200.000 τριτέκνων οικογενειών στη χώρα μας, σας καλεί να επιδιώξετε με κάθε δυνατό τρόπο την στήριξη της τρίτεκνης οικογένειας με αφετηρία τον χαρακτηρισμό των τριτέκνων ως πολυτέκνων και την ένταξή τους στο ν. 1910/1944.
Μετά τις συναντήσεις που είχαμε με τον   Πρόεδρο της Βουλής κ. Νίκο Βούτση, τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, την Πρόεδρο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κ. Φώφη Γενηματά και τον πρόεδρο του Ποταμιού κ. Σταύρο Θοδωράκη, παρακαλούμε να οριστεί άμεσα συνάντηση μαζί σας προκειμένου να συζητήσουμε εκτενώς τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σήμερα οι Τρίτεκνες οικογένειες.

1 σχόλιο:

  1. συνέδελφοι,
    ας καταλάβουμε επιτέλους, ότι τα μόρια πρέπει να είναι ανάλογα με το πλήθος των παιδιών... εκτός και αν θέλουμε να εξαφανίσουμε τους πολύτεκνους(βλέπε ισόβια σύνταξη, μετεγγραφές,...)
    Ας κάνουμε άλλο ένα να μπούμε και εμείς στον παράδεισο των πολυτέκνων!..

    ΑπάντησηΔιαγραφή