Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ No 10 - 2017 - ΣΤΗΝ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΠΟΤΤΕ




05/10/2017  09:00 - 14:00

Διακομματική Κοινοβουλευτική Επιτροπή για το Δημογραφικό


Κατηγορία: Κοινοβουλευτικό ΈργοΑκρόαση φορέων και συζήτηση για το δημογραφικό.
Τα μέλη της Επιτροπής θα ενημερώσουν η κυρία Θεανώ Φωτίου, Αναπληρώτρια Υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης, κ. Παύλος Ιωάννου, η κυρία Φωτεινή Κούβελα, Γενική Γραμματέας Ισότητας των Φύλων, ο κ. Γεώργιος Ελευθεράκης, Διευθυντής Τροχαίας του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, ο κ. Νικόλαος Χιωτάκης, Δήμαρχος Κηφισιάς και μέλος του Δ.Σ. της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος, η κυρία Βασιλική Δανέλλη - Μυλωνά, Πρόεδρος του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς», ο κ. Βασίλειος Θεοτοκάτος, Πρόεδρος της Ανώτατης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδος και ο κ. Δημήτριος Χριστοθανόπουλος, Αντιπρόεδρος της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Τριτέκνων.



Δημήτρης Χριστοθανόποιυλος, Αντιπρόεδρος ΟΠΟΤΤΕ & Γραμματέας του Συλλόγου Τριτέκνων Περιστερίου και Χρήστος Καρίπης, Εκπρόσωπος ΟΠΟΤΤΕ από το Συλλογο Τριτέκνων Φυλής!!!!!!!!


1 σχόλιο:

  1. ΤοΔημογραφικο.ειναι.και.θα.ειναι.παντοτε.το.μεγα.προβλημμα.τα.επωμενα.χροννια.για.την.χωρα.μας.ειναι.ΕΘΝΙΚΗ.Υποθεση.-Μεταναστευση.των.Νεων.για.αναζητηση.Εργασιας.-.Aνασφαλεια.των.Νεων.ζευγαριων.Λογω.οικονομικων.Δυσκολιων.επιβιωσης.-Αποθαρυνουν.τους.Νεους.ακομη.και.να.Συναψουν.γαμο.Ειναι.τ.Βασικα.Αιτια.για.την.Υπογενητικοτητα.στην.Χωρα.μας.Τα.επωμενα.Ετη.Με.την.κατηφορα.που.εχει.παρη.η.Χωρα.Δεν.Προβλεπουμε.Σε.καποια.λυση.του.Με.τον.Επιδωματικο.Χαρακτηρα.δεν.ειναι.Η.ΛΥΣΗ.Στο.""ΘΕΜΑ.Η.Μονη.Λυση.του.Ειναι.Αμεσα.Σε.επενδυσεις.Να.παρη.Μπρος.Ο.ιδιωτικος.ΤΟΜΕΑΣ.Να.βρουν.οι.Νεοι.Εργασια.και.να.παρη.μπρος.ο.Αγροτικος.Τομεας.Να.Δωθουν.κηνητρα.στους.Νεους.και.Εθνικη.Πολιτικη.Με.ενυσχηση.της.οικογενειας.Αλλα.για.να.γινουν.ολα.Αυτα.χρειαζωται.στην.καλυτερη.περιπτωση.-5.Έτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή