Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020

ΤΗΛΕΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ





Συνεχίστηκαν τη Δευτέρα 29  Ιουνίου, οι τηλεσυναντήσεις της ΟΠΟΤΤΕ με τους συλλόγους.
Η τηλεσυνάντηση που πραγματοποιήθηκε ήταν με το  Σύλλογο Τριτέκνων Ξάνθης "Ο Άγιος Στυλιανός".  Συμμετείχαν 7 μέλη από το σύλλογο και 6 από την ΟΠΟΤΤΕ. 
Ο Πρόεδρος της ΟΠΟΤΤΕ έκανε την εισήγηση εκ μέρους τους Δ.Σ και επισήμανε την προσπάθεια όλων για συνεχή επαφή με όλους τους συλλόγους. Στη συνέχεια, έκανε μια ανασκόπηση των ενεργειών, των συναντήσεων και των παρεμβάσεων της ΟΠΟΤΤΕ μέσω  επιστολών, τηλεσυναντήσεων και δια ζώσης επαφών. Μίλησε ιδιαίτερα για τις συναντήσεις στην Αθήνα με υπουργεία και κόμματα και ενημέρωσε για τις επόμενες.
Ακολούθησε αναφορά στα θέματα που είχε θέσει ο σύλλογος της Ξάνθης και αφορούν στα εσωτερικά της Ομοσπονδίας από τις 22 Φεβρουαρίου και μετά. Εξήγησε πως εξελίχτηκε η διαδικασία και ζήτησε να επικεντρωθούν όλοι στην ΟΠΟΤΤΕ με την εφαρμογή των προτάσεων του Δ.Σ για συνεχή διεκδίκηση των αιτημάτων των τρίτεκνων.
Στη συνέχεια όλα τα μέλη πήραν το λόγο, και αυτό που επικράτησε ήταν η πρόταση να μην  εστιάσουμε σε πράγματα που δημιουργούν ένταση αποκόπτουν από τα πραγματικά προβλήματα και πολλές φορές οδηγούν σε ρήξεις με αρνητικές επιπτώσεις για το τριτεκνικό κίνημα.
Εκ μέρους του συλλόγου της Ξάνθης, ο Πρόεδρος του συλλόγου, αφού έκανε την παρουσίαση των μελών του Δ.Σ και των θεμάτων που απασχολούν το σύλλογο, των εκπτώσεων, τα δημοτικά τέλη, τα ΚΤΕΛ και όλων  των δράσεων, αναφέρθηκε και στα ζητήματα που έχουν σχέση με τις εκλογές και τις επιστολές που απεστάλησαν στην ΟΠΟΤΤΕ. Εξήγησε τους λόγους που το Δ.Σ της Ξάνθης αντέδρασε με τον τρόπο αυτό, και ότι στο άμεσο προσεχές διάστημα θα πραγματοποιηθεί νέο Δ.Σ για να παρθούν αποφάσεις για τη μετέπειτα πορεία.
Η συζήτηση και οι τοποθετήσεις μεταξύ μελών ΟΠΟΤΤΕ και Ξάνθης συνεχίστηκαν για αρκετή με διάφορα επιχειρήματα.
Η τηλεσυνάντηση έκλεισε με την ευχή εκ μέρους της ΟΠΟΤΤΕ να συνεχίσουμε τις δράσεις και τις προσπάθειες όλοι μαζί, για τις οικογένειες, για τα παιδιά μας.




















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου