Τρίτη 18 Αυγούστου 2020

ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΟΛΥΜΕΛΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΡΙΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΟΠΟΤΤΕ)

 


Η
   Διοίκηση της   Πανελλαδικής Ομοσπονδίας  Τριτέκνων  (ΟΠΟΤΤΕ)  μετά τη ξαφνική θλιβερή είδηση του θανάτου  του Μανώλη Λοϊζου  ιδρυτικού μέλους και ταμία του συλλόγου  Τριτέκνων  Καλύμνου  και μέλος της Επιτροπής Εθνικής Άμυνας  της ΟΠΟΤΤΕ, συνήλθε εκτάκτως και αποφάσισε ομόφωνα:

.-  Να εκφράσει τα συλλυπητήρια των μελών του Δ.Σ. στην οικογένειά του ,  στους οικείους του και στο  ΔΣ  Τριτέκνων    Καλύμνου.

.-  Να κατατεθεί χρηματικό ποσό 200 ΕΥΡΩ στη μνήμη του αντί στεφάνου σύμφωνα με επιθυμία της οικογένειας  στο  ΣΩΜΑΤΕΙΟ  ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ  «ΟΙ ΤΡΕΙΣ  ΙΕΡΑΡΧΕΣ» .

Η  μεγάλη οικογένεια των Τριτέκνων  θρηνεί από σήμερα  την απώλεια  του.

Ο  εκλιπών  συνάδελφος εργάστηκε όλα αυτά τα χρόνια   εξυπηρετώντας τα μέλη  του συλλόγου  όχι μόνο στα θέματα του συλλόγου αλλά με όποιο τρόπο μπορούσε.
Ενέπνεε το σεβασμό και την αγάπη όλων, έχοντας κατακτήσει την καθολική αποδοχή, αγάπη και εκτίμηση όλων των Τριτέκνων.
 Τα
  λόγια δεν   μπορούν να περιγράψουν την προσωπικότητα του , οι κουβέντες  φτωχές μπροστά στο πόνο όλων.

                                            ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΑΝΩΛΗ

Η   παρουσία σου    θα μείνει ορόσημο στον Σύλλογό σου και στην ΟΠΟΤΤΕ.

Απευθύνουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια προς την οικογένειά του.

 

12 σχόλια:

  1. Γεια σας και Καλώς ήλθατε στο Spotlight Global Financial Services, Το όνομά μου είναι Claudia Klein, είμαι δανειστής και επίσης χρηματοοικονομικός σύμβουλος.

    Χρειάζεστε απόλυτα οικονομική ενίσχυση; Χρειάζεστε δάνειο για διάφορους σκοπούς; αν η απάντησή σας είναι ναι, θα σας συμβουλεύσω να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου μέσω | spotlightglobalservices@gmail.com | ή στείλτε μας μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | και έχετε ένα δάνειο στον λογαριασμό σας εντός 24 ωρών, επειδή παρέχουμε Εξαιρετικές Υπηρεσίες δανείου σε όλο τον κόσμο.

    Προσφέρουμε κάθε είδους υπηρεσίες δανείου (Προσωπικό Δάνειο, Επιχειρηματικό Δάνειο και πολλά άλλα), προσφέρουμε μακροπρόθεσμα και βραχυπρόθεσμα δάνεια και επίσης μπορείτε να δανειστείτε έως και 15 εκατομμύρια ευρώ. Η εταιρεία μου θα σας βοηθήσει να επιτύχετε μια ποικιλία στόχων με ένα ευρύ φάσμα προϊόντων δανείου.

    Γνωρίζουμε ότι η λήψη νόμιμου δανείου ήταν ανέκαθεν τεράστιο πρόβλημα Για άτομα που έχουν οικονομικό πρόβλημα και χρειάζονται λύση σε αυτό, πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται να λάβουν μετοχικό δάνειο από τις τοπικές τους τράπεζες ή άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα λόγω υψηλού ενδιαφέροντος επιτόκιο, ανεπαρκής ασφάλεια, αναλογία χρέους προς εισόδημα, χαμηλό πιστωτικό αποτέλεσμα ή άλλους λόγους.

    Όχι περισσότεροι χρόνοι αναμονής ή αγχωτικές τραπεζικές επισκέψεις. Η υπηρεσία μας είναι διαθέσιμη 24/7 - μπορείτε να λάβετε δάνειο και να ολοκληρώσετε τις συναλλαγές σας όποτε και όπου το χρειάζεστε.

    Παρέχουμε 24ωρες υπηρεσίες δανείου παγκόσμιας κλάσης. Για ερωτήσεις / ερωτήσεις; - Αποστολή email σε | spotlightglobalservices@gmail.com | ή στείλτε μας μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 |.

    Μπορείτε να μας ελέγξετε εύκολα στον ιστότοπό μας μέσω: https://spotlightglobalfin.wixsite.com/financial

    Η οικογένειά σας, οι φίλοι και οι συνάδελφοί σας δεν χρειάζεται να γνωρίζουν ότι έχετε χαμηλά μετρητά, Απλώς γράψτε μας και θα λάβετε δάνειο.

    Η οικονομική σας ελευθερία είναι στα χέρια σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεια σας, Χρειάζεστε επείγον δάνειο;
    Είμαι η Σούζαν Μπένσον. Είμαι δανειστής και επίσης οικονομικός σύμβουλος.

    Χρειάζεστε ένα δάνειο για να ξεκινήσετε μια επιχείρηση, να ολοκληρώσετε ένα έργο, να αγοράσετε ένα σπίτι ή ένα αυτοκίνητο ή χρειάζεστε ένα δάνειο για άλλους προσωπικούς λόγους; αν η απάντησή σας είναι ναι, θέλω να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου. Παρέχουμε όλα τα είδη υπηρεσιών δανείων τόσο εξασφαλισμένα όσο και ακάλυπά δάνεια. Εάν το διαβάζετε και γνωρίζετε ότι χρειάζεστε οικονομική υποστήριξη, μπορείτε απλώς να μας γράψετε μέσω email: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com ή να μας στείλετε μήνυμα απευθείας στο WhatsApp μέσω: +447903159998 και να λάβετε απάντηση σε μια στιγμή.

    Είμαστε μια ολοκληρωμένη εταιρεία χρηματοοικονομικών υπηρεσιών και δεσμευόμαστε να σας βοηθήσουμε να βελτιώσετε τους μακροπρόθεσμους και βραχυπρόθεσμους χρηματοοικονομικούς σας στόχους, επειδή η χρηματοοικονομική σας σταθερότητα είναι ο απώτερος στόχος μας.

    Χαρακτηριστικά & όφελος;
    * Ευκολία - Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για δάνειο ανά πάσα στιγμή, οπουδήποτε.
    * Ευέλικτο ποσό - Αποφασίζετε πόσα θέλετε να δανειστείτε.
    * Γρήγορη άμεση χρηματοδότηση - Λάβετε το δάνειο σας εντός 24 ωρών μετά την έγκριση.
    * Ευέλικτο επιτόκιο 3%.
    * Υψηλά ποσοστά έγκρισης
    * Παίρνετε την πιθανότητα να επιλέξετε την ημερομηνία αποπληρωμής, είτε εβδομαδιαία, μηνιαία ή ετήσια για διάρκεια 1-30 ετών.
    * Απλή διαδικτυακή εφαρμογή.
    * Εξατομικευμένη καθοδήγηση και εξειδίκευση.
    * Χωρίς κρυφές χρεώσεις

    Πολλοί άνθρωποι αντιμετωπίζουν πρόωρες οικονομικές προκλήσεις και δυσκολεύονται να πάρουν δάνειο από τις τοπικές τους τράπεζες ή άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα για κάποιους λόγους.

    Εάν χρειάζεστε πραγματικά μια λύση στα οικονομικά σας, απλώς γράψτε στην εταιρεία μου και θα σας βοηθήσουμε με ένα δάνειο. Βοηθήσαμε πολλά άτομα και οργανισμούς που αντιμετώπισαν οικονομικές δυσκολίες σε όλο τον κόσμο. Όταν υποβάλλετε αίτηση μαζί μας, υποβάλλετε αίτηση σε μια αξιόπιστη εταιρεία που ενδιαφέρεται για τις οικονομικές σας ανάγκες, ύψιστη προτεραιότητά μας είναι η χρηματοοικονομική σας σταθερότητα και θα φροντίζεστε για όλη τη διαδικασία.

    Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά δανείου, στείλτε μας το αίτημα δανείου σας μέσω:
    Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com Ή;
    WhatsApp: +447903159998

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γεια σας, χρειάζεστε δάνειο; Χρειάζεστε οικονομική υποστήριξη;
    Είμαι η Σούζαν Μπένσον. Είμαι δανειστής και επίσης οικονομικός σύμβουλος.

    Χρειάζεστε ένα επιχειρηματικό δάνειο, ένα προσωπικό δάνειο, ένα στεγαστικό δάνειο ή ένα δάνειο για να ολοκληρώσετε το έργο σας; αν η απάντησή σας είναι ναι, θα σας συμβουλεύσω να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου. Παρέχουμε κάθε είδους υπηρεσίες δανείων, συμπεριλαμβανομένων μακροπρόθεσμων και βραχυπρόθεσμων δανείων. Για περισσότερες πληροφορίες, γράψτε μας μέσω email: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) ή στείλτε μας μήνυμα στο WhatsApp μέσω: +447903159998 και λάβετε απάντηση σε μια στιγμή.

    Είμαστε μια ολοκληρωμένη εταιρεία χρηματοοικονομικών υπηρεσιών και δεσμευόμαστε να σας βοηθήσουμε να βελτιώσετε τους μακροπρόθεσμους και βραχυπρόθεσμους χρηματοοικονομικούς σας στόχους, επειδή η χρηματοοικονομική σας σταθερότητα είναι ο απώτερος στόχος μας.

    Ακολουθούν ορισμένοι λόγοι για τους οποίους πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας για δάνειο.
    * Ευκολία - Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για δάνειο ανά πάσα στιγμή, οπουδήποτε.
    * Ευέλικτο Ποσό - Εσείς αποφασίζετε πόσα χρήματα θέλετε να δανειστείτε.
    * Γρήγορη άμεση χρηματοδότηση - Λάβετε το δάνειο σας εντός 24 ωρών μετά την έγκριση.
    * Ευέλικτο επιτόκιο 3%.
    * Υψηλά ποσοστά έγκρισης
    * Ευέλικτη αποπληρωμή - Παίρνετε την ευκαιρία να επιλέξετε την ημερομηνία αποπληρωμής, είτε εβδομαδιαία, μηνιαία ή ετήσια για διάρκεια 1-30 ετών.
    * Απλή διαδικτυακή εφαρμογή.
    * Εξατομικευμένη καθοδήγηση και εξειδίκευση.
    * Χωρίς κρυφές χρεώσεις

    Πολλοί άνθρωποι χρειάζονται οικονομική υποστήριξη για να ξεκινήσουν μια επιχείρηση και να ολοκληρώσουν το έργο τους και δυσκολεύονται να πάρουν δάνειο από τις τοπικές τους τράπεζες ή άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα. Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι μπορούμε να σας βοηθήσουμε από τις οικονομικές σας δυσκολίες, επειδή έχουμε βοηθήσει πολλά άτομα και οργανισμούς που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες σε όλο τον κόσμο. Όταν υποβάλλετε αίτηση μαζί μας, υποβάλλετε αίτηση σε μια αξιόπιστη εταιρεία που ενδιαφέρεται για τις οικονομικές σας ανάγκες, ύψιστη προτεραιότητά μας είναι η χρηματοοικονομική σας σταθερότητα και θα φροντίζεστε για όλη τη διαδικασία.

    Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά δανείου, στείλτε μας το αίτημα δανείου σας μέσω:
    Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com Ή;
    WhatsApp: +447903159998

    Οι μεσάζοντες / σύμβουλοι / μεσίτες είναι ευπρόσδεκτοι να φέρουν τους πελάτες τους και προστατεύονται 100%. Με απόλυτη εμπιστοσύνη, θα συνεργαστούμε για τα οφέλη όλων των εμπλεκόμενων μερών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γεια

    Έχετε μόλις απορρίφθηκε από την τράπεζά σας τον τελευταίο καιρό και δεν υπάρχει πού αλλού θα μπορούσατε να πάρετε το δάνειο που χρειάζεστε,να έρθετε σε επαφή μαζί μας σήμερα και σας επιτρέπει να δείτε πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε, μόνο ειλικρινής και γνήσια άτομα εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εφαρμογή, μερικές φορές αυτό που χρειαζόμαστε είναι ακριβώς γύρω μας και μπορεί να καταλήξουμε δεν χρειάζεται να μπει σε περισσότερο χρέος για να λύσουμε τα οικονομικά μας προβλήματα, με μια καλή συμβουλή και λύση που προσφέρουμε μπορείτε να είστε σίγουροι ψάχνετε για να βγούμε από Ο καθένας είναι ευπρόσδεκτος να ερευνήσει για τις υπηρεσίες μας.

    Συμπληρώστε τις παρακάτω πληροφορίες:

    όνομα:
    ηλικία:
    διεύθυνση:
    μέλος:
    χώρα:
    τηλεφώνου:
    ποσό που απαιτείται:
    διάρκεια δανείου:
    σκοπός του δανείου:

    Ευγενικά με ελάτε σε επαφή με ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΌΝ έτσι μπορούμε να αρχίσουμε με τη διαδικασία δανείου σας

    Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο(chasebanktransferdesk@gmail.com)
    chasebanktransferdesk@yandex.com

    Με Φιλικούς Χαιρετισμούς.
    Τζέιμς Τον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  5. Χωρίς προκαταβολή δάνειο Χρειάζεστε ένα δάνειο για να πληρώσετε τους λογαριασμούς σας ή για την παιδική σας εκπαίδευση; Χρειάζεστε δάνειο για αγορά ακινήτου ή για δημιουργία έργου; Χρειάζεστε δάνειο για γεωργικούς σκοπούς ή για κατασκευές; Χρειάζεστε δάνειο για επέκταση ή εκκίνηση επιχειρήσεων; Έχετε απορριφθεί από την τράπεζά σας ή άλλους δανειστές λόγω της πιστωτικής σας διευκόλυνσης; μέσω email: georgenicolaslink@mail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κανονίστε για εσάς πίστωση, δάνεια, εξάλειψη χρεών! Σας παρουσιάζουμε δάνεια ειδικά για εσάς! Θέλετε να απαλλαγείτε από δυσμενή δάνεια; Θέλετε να αναχρηματοδοτήσετε τα δάνεια που προτιμάτε; Για να μειώσετε το επιτόκιο και τη μηνιαία πληρωμή; Βεβαιωθείτε ότι το ποσό του δανείου, το ποσό πληρωμής! Χρειάζεστε loanrzwaririanthontm305@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγαπητοί αναγνώστες θα πρέπει να σημειώσετε ότι αυτή η προσφορά απευθύνεται σε άτομα με σοβαρό μυαλό, εταιρείες και εταιρείες. Μην αφήσετε αυτήν την ευκαιρία να σας περάσει. Λάβετε το δάνειο σας για την επίλυση των οικονομικών σας προβλημάτων, Σας προσφέρουμε ό, τι γνωρίζω και ικανοποιώντας σας τυχόν ενδιαφερόμενα άτομα, εταιρείες και εταιρείες που ενδιαφέρονται να λάβουν δάνειο στην εταιρεία μου θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το contacteurofinancesnet906@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Υπάρχει μόνο μία φορά που μπορείτε να πραγματοποιήσετε το όνειρό σας. δίνουμε κάθε είδους οικονομική βοήθεια στους άπορους. είμαστε εγγεγραμμένοι και πιστοποιημένοι, το πρόγραμμά μας είναι γρήγορο και θεωρείται ένα από τα καλύτερα σε ολόκληρο τον άγριο κόσμο. ελάτε να σας βοηθήσουμε. επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της διεύθυνσης email μας για περισσότερες πληροφορίες
    Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω E-mailrzwaririanthontm305@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σας παρουσιάζουμε τους καλύτερους τρόπους για να πάρετε ένα γνήσιο δάνειο χωρίς κανένα πρόβλημα και χωρίς πιστωτικά αποτελέσματα. Αυτή η εταιρεία είναι αξιόπιστη και έχει βοηθήσει τόσα πολλά άτομα να επιτύχουν τα οικονομικά τους ύψη μέσω γνήσιων χρημάτων που προσφέρονται εδώ με επιτόκιο 2%. το μόνο που χρειαζόμαστε είναι το ενδιαφέρον σας και θα σας παραδώσουμε τα χρήματά σας εντός 24 ωρών. παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για γρήγορη έγκριση δανείου. Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: creditloanpvt890@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Χρειάζεστε προσωπικό δάνειο;
    Δάνειο για τη βελτίωση του σπιτιού σας,
    Στεγαστικό δάνειο,
    Δάνειο εξυγίανσης χρέους,
    Εμπορικό δάνειο,
    Εκπαιδευτικό δάνειο,
    Δάνειο αυτοκινήτου,
    Δάνειο για περιουσιακά στοιχεία.
    financiserviceoffer876@gmail.com WhatsApp +918929509036

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Χρειάζεστε γρήγορη χρηματοδότηση για να αγοράσετε ένα σπίτι, ένα αυτοκίνητο ή χρηματοδότηση για διάφορες δραστηριότητες ή έργα!. Στείλτε μας email. Η επεξεργασία της αίτησης γίνεται γρήγορα και τα χρήματα μεταφέρονται στον τραπεζικό σας λογαριασμό μετά από 24 ώρες.

    Email: ICC.loan-sercice@protonmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η μαρτυρία δανείου ελήφθη στο E-mail: olivierroditi42@gmail.com
    Σας εγγυώμαι ότι έλαβα το δάνειο μόλις την περασμένη εβδομάδα και χάρη σε αυτά τα χρήματα, μπορούσα να πληρώσω τους λογαριασμούς μου. Είναι αλήθεια ότι συμφώνησα να πληρώσω για τα χρήματα και όχι άσχημα από τους άλλους απατεώνες. Αν θέλετε να κάνετε το δάνειο, συμβουλεύστε και σας καθοδηγήστε σε αυτόν τον άνθρωπο και δεν θα απογοητευτείτε

    Email: olivierroditi42@gmail.com






































    Η μαρτυρία δανείου ελήφθη στο E-mail: olivierroditi42@gmail.com
    Σας εγγυώμαι ότι έλαβα το δάνειο μόλις την περασμένη εβδομάδα και χάρη σε αυτά τα χρήματα, μπορούσα να πληρώσω τους λογαριασμούς μου. Είναι αλήθεια ότι συμφώνησα να πληρώσω για τα χρήματα και όχι άσχημα από τους άλλους απατεώνες. Αν θέλετε να κάνετε το δάνειο, συμβουλεύστε και σας καθοδηγήστε σε αυτόν τον άνθρωπο και δεν θα απογοητευτείτε

    Email: olivierroditi42@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή