Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020

ΤΗΛΕΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ


 


















Ξεκίνησαν  ξανά, μετά από την ανάπαυλα του καλοκαιριού, οι τηλεσυναντήσεις της ΟΠΟΤΤΕ με τους συλλόγους ξεκίνησαν. Στο πλαίσιο αυτό την Κυριακή 4 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε τηλεσυνάντηση  με το Δ.Σ του συλλόγου του Ν. ΡΟΔΟΠΗΣ.  "Η ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ".  

Συμμετείχαν πέντε μέλη από το σύλλογο και πέντε από την ΟΠΟΤΤΕ. 

Η εισήγηση που έγινε από τον Πρόεδρο της ΟΠΟΤΤΕ υπενθύμισε τις προσπάθειες του Δ.Σ από την ώρα που ανέλαβε, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα  στην προσπάθεια για συνεχή επαφή με όλους τους συλλόγους.  Στη συνέχεια, έκανε μια ανασκόπηση των ενεργειών, των συναντήσεων και των παρεμβάσεων της ΟΠΟΤΤΕ μέσω  δια ζώσης συναντήσεων, επιστολών, διαφόρων παρεμβάσεων σε υπουργεία και φορείς, ενώ ενημέρωσε για τις επόμενες συναντήσεις στην Αθήνα, στα υπουργεία, στα κόμματα και σε φορείς ή και επιχειρήσεις προκειμένου να προωθηθούν τα αιτήματα των τρίτεκνων.

Στη δική της εισήγηση η Πρόεδρος του συλλόγου του Ν. Ροδόπης ενημέρωσε για διάφορα θέματα που απασχολούν το σύλλογο και ενημέρωσε για τις δράσεις του σε όλο το Νομό. Στη συζήτηση που ακολούθησε, όλοι συμφώνησαν, πως η ανταλλαγή εμπειριών σε όλο το φάσμα των ενεργειών των συλλόγων θα βοηθήσει όλους να προγραμματίσουν καλύτερα, να εντάξουν νέες δράσεις,  να  έχουν καλύτερη επαφή με τα μέλη τους.

Τέλος, η χρήσιμη τηλεσυνάντηση έκλεισε με την ευχή εκ μέρους της ΟΠΟΤΤΕ και των μελών του συλλόγου  να συνεχιστούν τις δράσεις και τις προσπάθειες από όλους και όλοι μαζί να δώσουν ένα ακόμα πιο αποτελεσματικό αγώνα για τις τρίτεκνες οικογένειες. Επίσης, ως επικλείδα τονίστηκε από όλους η ανάγκη να συνεχιστούν οι τηλεσυναντήσεις αυτές τακτικά, αλλά και σε έκτακτες περιπτώσεις, προκειμένου να λύνονται προβλήματα που προκύπτουν.


 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου