Δευτέρα 17 Μαΐου 2021

Συνάντηση της ΟΠΟΤΤΕ με τον Υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας



 Μετά από πολύμηνη επιδίωξη, πραγματοποιήθηκε συνάντηση  αντιπροσωπείας της ΟΠΟΤΤΕ,- αποτελούμενης από τον Πρόεδρο Δημήτρη Κοντό, τον Δημήτρη Χριστοθανόπουλο, οργανωτικό γραμματέα και Πρόεδρο Τριτέκνων Περιστερίου και  Δυτικής Αθήνας, την πρόεδρο τριτέκνων Καισαριανής Μ. Νερούτσου, και την Πρόεδρο Τριτέκνων Ανατολικής Αττικής Μ. Ναυροζίδου – με τον Υπουργό Ναυτιλίας κ.Γ. Πλακιωτάκη.

Παρόντες στη συνάντηση οι βουλευτές της ΝΔ κ. Κ. Μαραβέγιας (Μαγνησίας) και Σ. Σιμόπουλος ( Α Θεσσαλονίκης) καθώς και εκπρόσωπος του λιμενικών Μακεδονίας και τρίτεκνος κ. Δ. Μανίκας.

Στη συνάντηση θέσαμε ξανά το θέμα της κατοχύρωσης εκπτώσεων στα δρομολόγια πλοίων για τις τρίτεκνες οικογένειες  στα πλαίσια συγκεκριμένων μέτρων για τη στήριξη των μεγάλων οικογενειών αλλά και της τόνωσης της επιβατικής κίνησης.


 

Επισημάναμε την ανάγκη στήριξης κυρίως των κατοίκων των νησιών μας αλλά και την διευκόλυνση των επισκεπτών. Αδιανόητο τα Δωδεκάνησα, το Βόρειο Αιγαίο , οι Σποράδες και το Ιόνιο να μην έχουν ισότιμη –και όχι ευνοϊκή- αντιμετώπιση , που μέχρι σήμερα δεν έχουν. 

Ο Υπουργός δεσμεύτηκε πως θα κάνει προσπάθεια και θα μας ενημερώσει.

 Κρατάμε «μεγάλο καλάθι» γιατί μεγάλες είναι οι ανάγκες. Που πρέπει να γεμίσει όμως με αποτελεσματικές δράσεις… όχι με ευχές.

Για την στήριξη των λιμενικών και τη διαφύλαξη της φιλοσοφίας του νόμου που στηρίζει την οικογένεια , ο υπουργός δεσμεύτηκε πως και στις έκτακτες μεταθέσεις θα σεβαστεί την διαφύλαξη της οικογενειακής γαλήνης. Αυτή η εξέλιξη ικανοποίησε την αντιπροσωπεία μας.

Για την θετική αντιμετώπιση των μεγάλων οικογενειών –για τα παιδιά μας-στις Πανελλήνιες εξετάσεις για το λιμενικό, ζητήσαμε ως την επόμενη χρονιά να γίνει εκτίμηση ποιο ποσοστό αντιμετωπίζει θετικά την ανάγκη στήριξης των οικογενειών με πολλά παιδιά ( φυσικά ζητάμε αύξηση του ποσοστού 10% που ήδη ισχύει).

Τέλος η αντιπροσωπεία μας έθεσε το θέμα της αύξηση των ωφελούμενων οικογενειών μας από τον Κοινωνικό Τουρισμό καθώς και επανέλαβε την ανάγκη δέσμης μέτρων για το Δημογραφικό και την ένταξη των τριτέκνων στις πολύτεκνες οικογένειες.

Περιμένουμε και διεκδικούμε, αλλά όχι με σταυρωμένα χέρια !           

 

1 σχόλιο:

  1. Γεια σας και Καλώς ήλθατε στο Spotcap Global Financial Services, Το όνομά μου είναι Claudia Klein, είμαι δανειστής και επίσης χρηματοοικονομικός σύμβουλος. Προσφέρω κάθε είδους υπηρεσίες δανείου

    Χρειάζεστε απόλυτα οικονομική ενίσχυση; Χρειάζεστε δάνειο για διάφορους σκοπούς; αν η απάντησή σας είναι ναι, θα σας συμβουλεύσω να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου μέσω | spotcapglobalservices@gmail.com | ή στείλτε μας μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | και έχετε ένα δάνειο στον λογαριασμό σας εντός 24 ωρών, επειδή παρέχουμε Εξαιρετικές Υπηρεσίες δανείου σε όλο τον κόσμο.

    Προσφέρουμε κάθε είδους υπηρεσίες δανείου (Προσωπικό Δάνειο, Επιχειρηματικό Δάνειο και πολλά άλλα), προσφέρουμε μακροπρόθεσμα και βραχυπρόθεσμα δάνεια και επίσης μπορείτε να δανειστείτε έως και 15 εκατομμύρια ευρώ και δίνουμε δάνεια με χαμηλό επιτόκιο 3% ετησίως. Η εταιρεία μου θα σας βοηθήσει να επιτύχετε μια ποικιλία στόχων με ένα ευρύ φάσμα προϊόντων δανείου.

    Αναγνωρίζω το γεγονός ότι η λήψη νόμιμου δανείου υπήρξε ανέκαθεν τεράστιο πρόβλημα Για άτομα που έχουν οικονομικό πρόβλημα και χρειάζονται λύση σε αυτό, πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται να λάβουν μετοχικό δάνειο από τις τοπικές τους τράπεζες ή άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα λόγω υψηλό επιτόκιο, ανεπαρκή ασφάλεια, αναλογία χρέους προς εισόδημα, χαμηλό πιστωτικό αποτέλεσμα ή άλλους λόγους

    Όχι περισσότεροι χρόνοι αναμονής ή άγχος τραπεζικές επισκέψεις Η υπηρεσία μας είναι διαθέσιμη 24/7 - μπορείτε να λάβετε δάνειο και να ολοκληρώσετε τις συναλλαγές σας όποτε και όπου το χρειάζεστε

    Παρέχουμε 24ωρες υπηρεσίες δανείου παγκόσμιας κλάσης. Για ερωτήσεις / ερωτήσεις; - Αποστολή email σε | spotcapglobalservices@gmail.com | ή στείλτε μας μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | & Λάβετε αμέσως μια απάντηση

    Η οικογένειά σας, οι φίλοι και οι συνάδελφοί σας δεν χρειάζεται να γνωρίζουν ότι έχετε χαμηλά μετρητά, Απλώς γράψτε μας και θα λάβετε δάνειο.

    Η οικονομική σας ελευθερία είναι στα χέρια σας !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή