Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΩΝ -ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ ΚΑΙ Ο.Π.Ο.Τ.Τ.Ε

 





Ο αδιαπραγμάτευτος, εδώ και χρόνια στόχος των Τριτέκνων που αφορά την εξομοίωση τους με τους Πολύτεκνους βρέθηκε στο επίκεντρο της διαδικτυακής συζήτησης της ΟΠΟΤΤΕ με το προεδρείο και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Καισαριανής.

Οι ομιλητές τόνισαν την ανάγκη ενδυνάμωσης των αγώνων και των πρωτοβουλιών, προκειμένου τα θέματα των Τριτέκνων να βρεθούν στην πρώτη γραμμή. Συζητήθηκαν μια σειρά από δράσεις που πρέπει να αναληφθούν άμεσα, όπως οι επαφές με τον πρωθυπουργό και τα κόμματα της αντιπολίτευσης, για να συζητήσουμε, ακόμα μια φορά, τα ακανθώδη προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι τρίτεκνες οικογένειες.


 Όπως: εκπτώσεις στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, ειδικό τιμολόγιο από τη ΔΕΗ και τη ΕΥΔΑΠ, ειδική μέριμνα για τους φοιτητές των οικογενειών με τρία παιδιά και φορο- ελαφρύνσεις που πρέπει να δοθούν, για την οικονομική ανακούφιση των χιλιάδων τρίτεκνων οικογενειών κ.α.

Υπογραμμίστηκε ότι σε μια εποχή που το δημογραφικό βρίσκεται ψηλά στην πολιτική και κοινωνική ατζέντα, ήρθε η ώρα τα αιτήματα των τριτέκνων πάρουν σάρκα και οστά. «Χορτάσαμε από λόγια», τόνισαν με μια φωνή όλοι οι ομιλητές. Συζητήθηκε επίσης η ανάγκη επαφών με μεγάλες δημόσιες και ιδιωτικές εταιρείες για να αναζητηθούν τρόποι ελάφρυνσης του προϋπολογισμού των τριτέκνων νοικοκυριών. Ο αγώνας, μακριά από χρώματα και κόμματα, συνεχίζεται μέχρι την τελική δικαίωση του.

Στη συζήτηση έλαβαν μέρος, από τον Σύλλογο Τριτέκνων Καισαριανής, η Πρόεδρος Νερούτσου Μαίρη και μέλος στο Δ.Σ της Ο.Π.Ο.Τ.Τ.Ε. και Εκπρόσωπος του Συλλόγου στην Ο.Π.Ο.Τ.Τ.Ε , η Αντιπρόεδρος Ευδοκία Χατζηαδάμ, η Γραμματέας Βελισσάρη Ειρήνη, Η Ταμίας και Εκπρόσωπος στην Ο.Π.Ο.Τ.Τ.Ε Σταμάτη Ειρήνη και ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας και μέσων, ο Φασουλάς Γιάννης!!!!

Από την Ο.Π.Ο.Τ.Τ.Ε. (Ομοσπονδία Πολυμελλών Οικογενειών Τριών Τέκνων Ελλάδος ) ο Πρόεδρος Κοντός Δημήτρης ( Δυτική Αθήνα Περιστέρι) ο Α΄ Αντιπρόεδρος Χαβάκης Γιώργος (Λασίθι Κρήτης) , η Β΄ Αντιπρόεδρος  Κοίδου Ζωή ( Πιερία-Κατερίνη) , η Γ. Γραμματέας Βακουφτσή Κερασίνα ( Νομός Μαγνησίας- Βόλος ) , ο Ταμίας Βασίλης Δήμος ( Πρέβεζα).

 

 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου