ΣΤΟΧΟΙ - ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ


Απαιτούμε από την κυβέρνηση και την αντιπολίτευση να καταθέσουν  άμεσα το σχέδιο νόμου για την εξομοίωση, το οποίο έχει αποσταλεί σε όλα τα κόμματα και οι πάντες δηλώνουν σύμφωνοι. Να αποδείξουν ΑΜΕΣΑ τη συμφωνία τους.
·         Διεκδικούμε την πλήρη και χωρίς περιορισμούς  οικονομική και θεσμική εξομοίωση των τρίτεκνων οικογενειών με τις πολύτεκνες και ένταξη τους στο Νόμο 1910/1944.
·         Διεκδικούμε την ισόβια τιμητική σύνταξη στη μητέρα που έκανε τρία παιδιά, ανεξαρτήτως ηλικίας των τέκνων της, ως αναγνώριση του σημαντικού ρόλου και της προσφοράς της στην ελληνική κοινωνία.
·         Δηλαδή να γίνει χαρακτηρισμός των τρίτεκνων οικογενειών ως πολύτεκνων, ανεξαρτήτως από την ηλικία τους και την ένταξή τους στις διατάξεις των νόμων περί πολυτεκνίας.

5 σχόλια:

 1. Τι θα γίνει επιτέλους με αυτή την κοροϊδία! Είμαστε ή όχι ισότιμοι;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Για την σύνταξη που παίρνουν οι δημόσιοι υπάλληλοι με 3 ανήλικα τέκνα με 20 χρόνια δουλειάς(άνδρες και γυναίκες) και τίποτα αντίστοιχο στον ιδιωτικό τομέα έχει κανείς μιλήσει για κοροιδία?
  Αυτοί έχουν παιδιά εμείς τι έχουμε σκυλιά?
  Και ύστερα μιλάμε για την εξίσωση που πρέπει να έχουμε με τους πολύτεκνους!!!!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ακόμα να απαντήσει κάποιος από τους Δημοσίους τρίτεκνους υπαλλήλους σε αυτό του αναφέρω από 16/04/18?
   Τι ενέργειες έχουν γίνει από τους υπευθύνους ανά των συνδέσμων που έχουμε ανά Ελλάδα των Τρίτεκνων οικογενειών προς όλα τα κόμματα που βρίσκονται εντός της Βουλής για την εξίσωση του συνταξιοδοτικού δικαιώματος των Ιδιωτικών υπαλλήλων με τους Δημοσίους? Περιμένω να μου μεταφερθεί από τον μεγαλύτερο φορέα τριτέκνων μια απάντηση στο ερώτημα μου, μιας και κοπτόμαστε για το έντονο δημογραφικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η χώρα χωρίς να υπεισέρχονται κοινωνικοί αυτοματισμοί(να τρωγόμαστε μεταζύ μας) ή κάποιοι έξυπνοι να μας θεωρούν πρόβατα εμάς του Ιδιωτικού?

   Χρόνια Πολλά!!!!!!!!!!!!!!!

   Διαγραφή
 3. Πιθανολογώ ότι σε θέσεις φορέων Τριτέκνων σε όλη την Ελλάδα, βρίσκονται εκλεγμένοι αποκλειστικά άνθρωποι που κατέχουν κάποια θέση στο Δημόσιο και προφανώς ποτέ δεν θα πάρω απάντηση στο αυτονόητο που αναφέρω.

  Στεφτείτε εσείς που απασχολείστε στον Ιδιωτικό τομέα(Άνδρες και Γυναίκες) που έχουμε τα ίδια παιδιά και είμαστε στην ίδια μοίρα με κάποιους άλλους συμπολίτες μας(θεωρητικά γιατί πρακτικά απέχουμε σε αυτό έτη φωτός), και σκεφτείτε ο καθένας σας και καθεμίας σας όταν γίνουν αρχαιρεσίες στον σύλλογό σας να τους ρωτήστε που δουλεύουν πριν ψηφίσετε σε αυτούς που ζητούν την ψήφο σας.

  ΌΛΑ ΔΙΟΡΘΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή