Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΟΠΟΤΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΄΄ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΡΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ΄΄

Αντιπροσωπεία του συλλόγου Τριτέκνων Ν. Καρδίτσας (μέλος της ΟΠΟΤΤΕ) αποτελούμενη από τον Πρόεδρο του συλλόγου Θοδ. Θεοδωρόπουλο και τον Αντ/δρο Θοδ. Κοντό (μέλος του Δ.Σ. της ΟΠΟΤΤΕ) συναντήθηκε την Τετάρτη 21-12-2011, με τον πρόεδρο του ¨Πανελληνίου Άρματος Πολιτών¨ κ. Γιάννη Δημαρά. Κατά τη συνάντηση που έγινε σε εγκάρδιο, δημιουργικό και γόνιμο κλίμα, δόθηκε η ευκαιρία να ανταλλαγούν απόψεις, σκέψεις και προτάσεις για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και να του δοθεί υπόμνημα με αιτήματα-προτάσεις της Ομοσπονδίας Τριτέκνων Ελλάδας.

Ο πρόεδρος του ¨ Πανελληνίου Άρματος Πολιτών ¨ αποδέχτηκε το οξύτατο δημογραφικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η χώρα μας, καθώς και την παντελή έλλειψη της κρατικής πρόνοιας. Επίσης εξέφρασε την κατανόηση και τη συμπαράστασή του στην πάσχουσα τρίτεκνη ελληνική οικογένεια.

Επιπρόσθετα διατύπωσε ότι υπάρχει ποδηγέτηση της λαϊκής βούλησης από τα Μ.Μ.Ε. λόγω των κομματικών συμφερόντων που εξυπηρετούν. Παράλληλα τόνισε ότι η σημερινή δημοσιογραφία με τον τρόπο που ασκείται, έπαψε να αποτελεί λειτούργημα. Είναι άλλωστε προφανής και ο λόγος της ανύπαρκτης δημοσιοποίησης του δημογραφικού μας προβλήματος.

Τέλος δεσμεύτηκε ότι το κόμμα του θα είναι αρωγός και συμπαραστάτης στα δίκαια αιτήματα των τρίτεκνων οικογενειών και στην πλήρη ένταξη τους στις πολύτεκνες οικογένειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου