ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  

     Μέσα σε μια χαρούμενη ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε, για όγδοη συνεχή χρονιά, το απόγευμα της Πέμπτης 05 Σεπτεμβρίου 2019 και στα γραφεία του συλλόγου, η εκδήλωση που πραγματοποίησαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Τριτέκνων Επαρχίας Φαρσάλων,  αφιερωμένη στα παιδιά τα οποία γεννήθηκαν το έτος 2013 και που για πρώτη φορά φέτος θα περάσουν το κατώφλι των δημοτικών σχολείων της Επαρχίας μας.
   Τα πρωτάκια αριθμούσαν σε σύνολο 17 παιδιά. 
  Τα μέλη του Δ.Σ. κατά τον χαιρετισμό τους ευχήθηκαν καλή σχολική χρονιά, καλή δύναμη στα παιδιά και στους γονείς, που τα συνόδευαν.   Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κος Χατζημήτρος Δημήτριος μίλησε για τις παροχές που έχουν τα μέλη των τρίτεκνων οικογενειών, όπως η μείωση στα εισιτήρια σε συγκεκριμένα δρομολόγια των ΚΤΕΛ ανά την Ελλάδα, σε δρομολόγια των πλοίων, στις μειώσεις τιμών σε αγορά προϊόντων από τα καταστήματα, τα οποία συμμετέχουν στο πρόγραμμα ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ, σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Φαρσάλων, με βασική προϋπόθεση να έχουν θεωρημένη την κάρτα μέλους και για άλλες παροχές.
   Τόνισε μεταξύ άλλων ότι η μείωση των παιδιών των τρίτεκνων οικογενειών από 33, που ήταν τις προηγούμενες χρονιές, σε 17 κατά το τρέχον σχολικό  έτος,  υποδεικνύει την σοβαρότητα του προβλήματος της υπογεννητικότητας που ισχύει στην επαρχία μας και γενικότερα σε ολόκληρη την Ελλάδα. Θα πρέπει οι υπεύθυνοι  να λάβουν σοβαρά υπ’ όψη  το πρόβλημα  αυτό, λαμβάνοντας τα κατάλληλα μέτρα έτσι ώστε να σταματήσει εδώ η μείωση των γεννήσεων.  Σε μερικά χρόνια δεν θα υπάρχουν οικογένειες με περισσότερα παιδιά πέραν του ενός. 
 
     Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την διανομή  των σχολικών τσαντών στους λιλιπούτειους μαθητές , με τις ευχές από όλα τα μέλη του Δ. Σ. για καλή σχολική χρονιά  στους γονείς, στους μαθητές και φυσικά στους δασκάλους που το έργο που επιτελούν είναι τεράστιο μέσα στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε.--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ

Ο Σύλλογος Τριτέκνων Καισαριανής για 1η φορά πραγματοποίησε Ετήσιο Χορό για τους φίλους και τα μέλη του Συλλόγου , μέσα σε ένα κλίμα άκρας διασκέδασης , χαράς , αισιοδοξίας και σχέσεων που θα κρατήσουν και θα μας κάνουν πιο αλληλέγγεους για μας και τα παιδιά μας!!!!!!!Με μεγάλη επιτυχία λοιπόν, διασκεδάσαμε και γίναμε όλοι μια παρέα, υποψήφιοι Δήμαρχοι, φορείς της πόλης , φίλοι του Συλλόγου, Τρίτεκνες οικογένειες, εισπράττοντας τα συγχαρητήρια τους για την άψογη Γιορτή που στήσαμε για όλους μας!!!!!!!!!!Ευχαριστούμε από καρδιάς για την στήριξη τους προς τον Σύλλογό μας!!!!!! ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Τριήμερη εκδρομή 23-24-25 Μαρτίου 2019 του συλλόγου Τριτέκνων Πρέβεζας

1η ημέρα Πρέβεζα - Κερκίνη  -Σέρρες   
Τα μέλη του  Συλλόγου Τριτέκνων  Ν. Πρέβεζας  είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν το φυσικό περιβάλλον της Λίμνης  Κερκίνης  , επιβιβαζόμενοι σε  δύο βάρκες  με ξεναγούς που μας οδήγησαν κοντά  σε ερωδιούς – αργυροπελακάνους  κ.α. πουλιά .

 Μας  ενημέρωσαν για την ιστορία της λίμνης  αλλά και τη σημασία του βιότοπου. Είχαμε τη τύχη να δούμε από κοντά τα βουβάλια. Τέλος σε ταβέρνα γευθήκαμε τα προϊόντα από βουβαλίσιο κρέας.

Το απόγευμα μετά μικρής ξεκούρασης   περιηγηθήκαμε στην πόλη των Σερρών  και στα ταβερνάκια .

2η ημέρα  Οχυρά  Ρούπελ  - Σαντάνσκι Βουλγαρίας –Σέρρες  (Γλέντι  σε ταβέρνα με ζωντανή μουσική )

Επισκεφθήκαμε τα  Οχυρά Ρούπελ  όπου μαζί με άλλα εφτά οχυρά στα στενά του Στρυμώνα, γίνανε οι νεώτερες Θερμοπύλες της Ελλάδας. Δέος προκαλεί ο ηρωισμός των αξιωματικών και στρατιωτών  όπου το 1940 μπόρεσαν και σταμάτησαν την πιο καλά οργανωμένη στρατιωτική μηχανή, με τα λιγοστά και χαμηλών επιδόσεων και προσδοκιών στρατιωτικά μέσα που διέθεταν.. Η επίσκεψη μας είναι  ένας φόρος τιμής σε αυτούς που θυσιάστηκαν και πολέμησαν για να είμαστε σήμερα  ελεύθεροι. Δεν μπορούμε να σας μεταφέρουμε  τα συναισθήματα μας .
Οι στρατιώτες από την είσοδο   μέχρι  & την  ξενάγηση, ήταν ευγενέστατοι και καλά καταρτισμένοι .Ο σύλλογος μας είχε ετοιμάσει σπιτικά γλυκά, καφέδες , ζάχαρη κ.λ.π.  που δόθηκαν, για  όλους τους στρατεύσιμους. 

Στη συνέχεια περάσαμε  τα  σύνορα για το Σαντάνσκι Βουλγαρίας. Περιηγηθήκαμε   την  πόλη , τα εμπορικά καταστήματα  και ταβερνάκια .
Το βράδυ σε ταβέρνα της πόλης Σερρών είχαμε προγραμματίσει φαγητό και ζωντανή μουσική. Οι πρεβεζάνοι είναι γλεντζέδες  και φυσικά αφήσαμε το αποτύπωμα  μας.
Είχαμε τη χαρά  να  προσκαλέσουμε στο τραπέζι μας & να συναντηθούμε με τον  πρόεδρο Τριτέκνων   Σερρών κ.  Νίκο Παπανίκο και την   κα Φεγγομύτου  Αναστασία  μέλος.
  3η ημέρα    επισκεφθήκαμε  την  Μονή Τιμίου Προδρόμου Σερρών για να προσευχηθούμε και να θαυμάσουμε  τη μονή  και το τοπίο. 
Η μονή κτίστηκε το 1270 και αποτελεί ένα εκπληκτικής ομορφιάς μνημείο της Βυζαντινής τέχνης. Βρίσκεται σε απόσταση 12 χιλιομέτρων περίπου βορειοανατολικά της πόλης των Σερρών. Ο κεντρικός ναός είναι λιθόκτιστος και υπάρχουν πολλές βυζαντινές τοιχογραφίες. Το τέμπλο είναι ξυλόγλυπτο και χρονολογείται από το 1804.
Οι μοναχές μας ξενάγησαν στη μονή και τέλος κέρασαν τα καθιερωμένα . 
Ο σύλλογος είχε προμηθευτεί δώρα για τη μονή (Καφέδες-Ζάχαρη- Λουκούμια ) τα οποία δόθηκαν αρμοδίως
Στη συνέχεια ταξιδέψαμε για Σπήλαιο  Αλιστράτης  Σερρών, το θαύμα  της Φύσης ! Αποτελεί το σπουδαιότερο μνημείο της φύσης  σε ολόκληρη την Ευρώπη. Ο στολισμός του σπηλαίου από λιθωματικά συμπλέγματα ξεπερνά κάθε προσδοκία σε πλούτο και ομορφιά .Ονειρικά στολισμένος , αποτελεί ένα θέαμα που….. κόβει την  ανάσα.
Τελικός προορισμός Θεσσαλονίκη για καφέ –παγωτό- φαγητό κοντά στο Λευκό Πύργο .Η   νύφη  του Θερμαϊκού μας πήρε τη καρδιά μας 
.

Το ταξίδι κύλισε ομαλά  με ανέκδοτα ,  τραγούδια  & ευχηθήκαμε να είμαστε καλά  και σύντομα η εκλεκτή παρέα να  βρεθεί σε νέους προορισμούς.


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΟΥ  
ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΡΙΑΙΝΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

    ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ 

Την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου έγινε η κοπή της βασιλόπιτας του συλλόγου μας.
Η προσέλευση των οικογενειών μελών του συλλόγου μας ήταν τόσο μεγάλη που μας δίνει την δύναμη αλλά και μας υποχρεώνει να συνεχίσουμε τον δίκαιο αγώνα έως ότου καταλάβουν οι εκάστοτε κυβερνώντες πως η λύση του δημογραφικού της χώρας είναι το τρίτο παιδί.
Στην εκδήλωσή μας παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Σπύρος Βούγιας, ο υποψήφιος περιφερειάρχης κεντρικής Μακεδονίας Χρήστος Παπαστεργίου, υποψήφιοι της αυτοδιοίκησης, πολύ από αυτούς  είναι και μέλη του συλλόγου. Χαιρέτησαν την εκδήλωση και υποψήφιοι βουλευτές από την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, το ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ καθώς και ο Μάρκος Μπόλαρης με εκπρόσωπό του. Στο τέλος της εκδήλωσης χαιρέτησαν και ο Σταύρος Καλαφάτης και ο Αντώνης Σαουλίδης, Αντιδήμαρχος Νεάπολης Συκεών και μέλος μας.
Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον πρόεδρο της Δ' κοινότητας κ. Κώστα Τσιαπακίδη για την παραχώρηση της αίθουσας και την αναπληρώτριά του κ.Δανάη Καζαντζή μέλος του συλλόγου.

  

Ευχαριστούμε όλους τους επαγγελματίες που πρόσφεραν δώρα (περισσότερα από σαράντα) στην εκδήλωση και την VODAFONE που πρόσφερε ένα smartphone στην τυχερή τρίτεκνη μητέρα που βρήκε το φλουρί της βασιλόπιτας.

Ευχόμαστε σε όλες τις οικογένειες, υγεία, ευτυχία και αγάπη.
 ......................................................................................................................................................................

ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ Η ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ  ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΝΟΜΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ


     Κάθε χρόνο και καλύτερα στον χορό του Συλλόγου Τριτέκνων Νομού Καρδίτσας, μιας και ο κόσμος που παραβρέθηκε το Σαββατόβραδο στην “ΚΕΝΤΙΑ”, ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. προκείμενου να παραστούν στην εκδήλωση του πολυπληθέστερου και πιο δραστήριου συλλόγου του νομού μας, ενώ αρκετοί ακόμη δεν μπόρεσαν να εισέλθουν στην κατάμεστη αίθουσα 
    Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων Αθανάσιο Γιαννακό, ενώ η παρουσίαση της εκδήλωσης από τον Γενικό Γραμματέα του Συλλόγου Γιώργο Αμβροσίου
    Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο εκπρόσωπος του μητροπολίτη π. Στέφανος που ευλόγησε και την πίτα, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Χρυσούλα Κατσιαβριά – Σιωροπούλου και Παναγιώτα Βράντζα, ο αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Τσιάκος, ο πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας και δήμαρχος Μουζακίου Γιώργος Κωτσός, ο δήμαρχος Καρδίτσας Φώτης Αλεξάκος που χαιρέτισαν και την εκδήλωση, αλλά και ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Μάττας, ο εντεταλμένος περιφερειακός Σύμβουλος Ορέστης ψαχούλας, οι αντιδήμαρχοι Καρδίτσας Κώστας Ξηλωμένος και Βασίλης Κουρκούνας και Ηλίας Σχορετσινίτης, η δημοτική σύμβουλος Μουζακίου Σοφία Τόλια, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αριστοτέλης Σπάνιας, τα μέλη του Δ.Σ. του ΕΒΕ Σαράντης Εκίζογλου και Νίκος Ψαρρής η τ. Βουλευτής Ασημίνα Σκόνδρα, ο πρόεδρος του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου Λάρισας Παναγιώτης Νάνος, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ ΝΔ Λάμπρος Τσιούκης, το μέλος της πολιτικής επιτροπής της ΝΔ Νίκος Καραγιάννης, ο υποψήφιος δήμαρχος Καρδίτσας Κώστας Γκαβογιάννης.
    Μηνύματα έστειλαν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σπύρος Λάππας, της ΝΔ Κώστας Τσιάρας που βρίσκονταν σε κομματική εκδήλωση στον Έβρο και δήμαρχος Σοφάδων Θάνος Σκάρλος που απουσίαζε στην Αθήνα.
   Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος στον χορό παρευρέθηκε ο πρόεδρος του συλλόγου τριτέκνων Φαρσάλων Δημήτρης Χατζημήτρος και μέλη του Δ.Σ. και ο γραμματέας του συλλόγου της Λάρισας Δημήτριος Μπουλούμπα
   Ξεχωριστή ήταν η τιμή να παρευρεθούν στην εκδήλωση οι αδελφοί μας Κύπριοι από την Παγκύπρια Οργάνωση Πενταμελούς οικογένειας (Π.Ο.Π.Ο) Λεμεσού. Οι δύο σύλλογοι είναι αδελφοποιημένοι και δεν χάνουν ευκαιρία να συναντιόνται. Από την Κύπρο, ήρθαν για τον σκοπό αυτό στην Καρδίτσα ο πρόσδρος Νίκος Χαραλάμπους, ο αντιπρόεδρος Άνδρος Αριστείδου, ο ταμίας Μιχάλης Βαλανίδης και η οργανωτική γραμματέας Μαρία Μουστάκα
Τα προεδρεία των δύο συλλόγων αντάλλαξαν αναμνηστικά δώρα με τον σύλλογο της Καρδίτσας να προσφέρει αντίγραφο πίνακα της παλιάς Καρδίτσας του Μανώλη Κοτρώνη και βιβλίου του Αντών Αντωνίου και τους κύπριους να προσφέρουν αναμνηστικό με το έμβλημα του συλλόγου.
  Την εκδήλωση χαιρέτισε ο πρόεδρος του Συλλόγου Θεόδωρος Θεοδωρόπουλος και αντιπρόεδρος της ΟΠΟΤΤΕ Θεόδωρος Κοντός που αναφέρθηκαν στην δράση του συλλόγου  τις επαφές και επιτυχίες που κάνει η Ομοσπονδία με φορείς της κυβέρνησης για την διεκδίκηση προνομίων των τρίτεκνων οικογενειών.
   Επίσης, βραβεύτηκαν για την προσφορά τους στον σύλλογο ο Δημήτρης Φουστανάς, ιδιοκτήτης ταβέρνας στο Ξινονέρι που κάθε Κυριακή κάνει το τραπέζι και μια τρίτεκνη οικογένεια που έχει χαμηλό εισόδημα και ο Νίκος Ψαρρής, από τα Χυτήρια Ψαρρή για την προσφορά τους να κατασκευάσουν αφιλοκερδώς το έμβλημα του συλλόγο
    Τυχερός της βραδιάς ήταν ο Χρυσόστομος Θεολόγης που κέρδισε στην κλήρωση το φλουρί που αντιστοιχούσε σε ένα σύγχρονο ποδήλατο.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------


 Βραβεύτηκαν τα τριτέκνων του συλλόγου μας που εισήχθησαν φέτος( 2018-2019) στα ΑΕΙ και ΤΕΙ όλης της χώρας.

Στην αίθουσα  συνεδριάσεων –εκδηλώσεων του Εργατικού  Κέντρου Ν. Πρέβεζας πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 4-1-2019 εκδήλωση του Συλλόγου   Τριτέκνων  Ν. Πρέβεζας  όπου βράβευσε τα παιδιά των Τριτέκνων , που εισήχθησαν φέτος  ( 2018-2019)  στα ΑΕΙ και ΤΕΙ όλης της χώρας.

           
          Ο πρόεδρος του συλλόγου Δήμος Βασίλειος χαιρετίζοντας την                                      εκδήλωση ευχήθηκε καλή χρονιά  και τα παιδιά μας να έχουν πάντοτε επιτυχίες αλλά και στις δυσκολίες που   έχουν τα παιδιά των πολυμελών οικογενειών. Επίσης είπε: « αυτό που βραβεύουμε σήμερα  είναι οι ατελείωτες ώρες διαβάσματος, το άγχος και η κούραση πολλών ετών που εσείς, οι οικογένειές σας, αλλά και οι εκπαιδευτικοί μας, έχετε περάσει.»

Στη συνέχεια έγινε η βράβευση των παιδιών στα οποία δόθηκε έπαινος και   δώρα .

 Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους  ο πρόεδρος  του Ε.Κ.  Πρέβεζας κ. Δημόπουλος Χρήστος και ο  Γ. Γραμματέας κ. Κετίκογλου Θεόφιλος   οι οποίοι απηύθυναν ευχές για το 2019. Στη συνέχεια  έδωσαν αναμνηστική πλακέτα  στο σύλλογο Τριτέκνων Ν.  Πρέβεζας  για την συνεργασία και τους κοινούς  αγώνες .
Παράλληλα έγινε κοπή  πίτας  για το νέο  έτος και το φλουρί  κέρδισε  φοιτητής που  τιμήθηκε . Ο  μπουφές του συλλόγου μας περιείχε αναψυκτικά για παιδιά  και  τοπικό  τσίπουρο για τους μεγάλους .Τέλος , η Διοίκηση του συλλόγου Τριτέκνων  Ν. Πρέβεζας  επισκέφθηκε το Ξενώνα ΕΣΤΙΑ ( Πρόγραμμα  «Ψυχαργώς»)  για να ευχηθεί καλή χρονιά  στους φιλοξενούμενους , να προσφέρει Βασιλόπιτα και να συζητήσει με τους υπευθύνους πως μπορούν να βοηθήσουν .--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Βραβεύτηκαν παιδιά τριτέκνωνΠλήθος τριτέκνων οικογενειών, κατέκλυσε το Παυσίλυπο για την βράβευση των παιδιών που εισήχθησαν φέτος στα ΑΕΙ και ΤΕΙ όλης της χώρας.

   Βραδιά των τριτέκνων ήταν το περασμένο Σαββατόβραδο, αφού κατέκλυσαν το “Παυσίλυπο” για να παρευρεθούν στην εκδήλωση του Συλλόγου της Καρδίτσας που βράβευσε τα παιδιά τους, που εισήχθησαν φέτος στα ΑΕΙ και ΤΕΙ όλης της χώρας.
    Η εκδήλωση ξεκίνησε με τις μαθήτριες του Ωδείου Καρδίτσας “Κώστας Ευθυμιάδης”, Δέσποινα Μπέκου και Γιούλη Αγιώτη να ερμηνεύουν Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και έκλεισε με την ιστορική, μικτή χορωδία του Ωδείου.
     Ο πρόεδρος του συλλόγου Θεόδωρος Θεοδωρόπουλος χαιρετίζοντας την εκδήλωση,αναφέρθηκε στην σπουδαιότητα που έχει η επιτυχία ενός παιδιού που προέρχεται από πολυμελή οικογένεια μιας και οι δυσκολίες είναι περισσότερες και η πολιτεία δεν κάνει τίποτα για την ανακούφιση των οικογενειών αυτών.
     Ακολούθησε ομιλία του αναπληρωτή καθηγητή του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Ιορδάνη Στυλίδη, με θέμα “οι βιβλιοθήκες και τα πανεπιστήμια”.
   Στη συνέχεια έγινε η βράβευση των παιδιών που φέτος ξεπέρασαν τα 60 και στα οποία δόθηκε έπαινος και δωροεπιταγή.
  Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και πήραν μέρος στη βράβευση οι βουλευτές του ΣΎΡΙΖΑ κ.κ. Χρυσούλα Κατσιαβριά – Σιωροπούλου και Παναγιώτα Βράντζα και ο κ. Κώστας Τσιάρας, βουλευτής της ΝΔ και γραμματέας της Κ.Ο., εκπρόσωπος της ιεράς Μητροπόλεως, ο αντιδήμαρχος Καρδίτσας κ. Κουρκούνας και ο μαέστρος Νίκος Ευθυμιάδης,  οι οποίοι απηύθυναν ευχές για το 2019.
     Στον κ. Στυλίδη δόθηκε αναμνηστικό από τον αντιπρόεδρο του συλλόγου κ. Θεόδωρο Κοντό, ενώ αναμνηστικό δόθηκε και στον κ. Νίκο Ευθυμιάδη που πάντα είναι αρωγός στις εκδηλώσεις των Τριτέκνων.
    Την εκδήλωση παρουσίασε ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του Συλλόγου Τριτέκνων κ. Γιώργος Αμβροσίου.----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΠΕΡ. ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΣΕΡΡΩΝ "ΕΛΠΙΔΑ"
Ν.ΝΙΚΟΛΑΟΥ 21 ΣΕΡΡΕΣ (ΕΝΤΟΣ ΜΑΞΙΜΕΙΟΥ 2 ΟΡΟΦΟΣ)
www.3teknoiserron.gr
2321020151-6940626737

ΘΕΜΑ:ΔΩΡΕΑ ΑΝΑΠΗΡΙΚΟΥ ΚΑΡΟΤΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ

Tην Παρασκευή 21/12/2018 αντιπροσωπεία του Συλλόγου Τριτέκνων Π.Ε.Σερρών 'ΕΛΠΙΔΑ' αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Κο Παπανίκο Νικόλαο την Ταμία Κα Βασάκη Ευλαμπία και τον Γραμματέα Κο Καλογιαννίδη Κωνσταντίνο παρέδωσε δωρεά στο ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ ΣΕΡΡΩΝ ένα αναπηρικό καρότσι.Το καρότσι αποκτήθηκε από τη δράση συλλογής πλαστικιών καπακιών με τη συνδρομή του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΑΡΑΠΛΗΓΗΚΩΝ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΙΚΑ ΑΝΑΠΗΡΩΝ Ν.ΠΕΛΛΑΣ.Θα θέλαμε βέβαια να ευχαριστήσουμε θερμά και όλους όσους βοήθησαν στη συλλογή των καπακιών που είναι :


Τα μέλη του Συλλόγου μας ,


Ο Σύλλογος Γονέων,Φίλων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αυτισμό 'ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ',


Ο Ιερός Ναός Παναγίτσας Σερρών


Το 2ο Νηπιαγωγείο Σερρών


Το Νηπιαγωγείο Νέου Σκοπού


Οι Υπάλληλοι του κτιρίου της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών. Η δράση μας βέβαια συνεχίζεται και περιμένουμε τη συνδρομή σας .Μπορείτε να μας φέρνετε τα καπάκια στο Γραφείο μας


Ν.Νικολάου 21 στο Μαξίμειο Πνευματικό Κέντρο(τηλ ανάγκης:6940626737).


                                Με Εκτίμηση 


                          Το Δ.Σ. του Συλλόγου

-----------------------------------------------------------------------------------

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ Ν.ΠΙΕΡΙΑΣ ΟΛΥΜΠΟΣ

Στον Ι. Ναό της Αγίας Σοφίας και των θυγατέρων Αυτής, [προστάτης των τριτέκνων ]  πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018    πανηγυρικός Αρχιερατικός εσπερινός και η καθιερωμένη  αρτοκλασία υπέρ υγείας των μελών του συλλόγου,  χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου  Μητροπολίτου Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ.κ. Γεωργίου.

Μετά το πέρας αυτού, στο γραφείο του συλλόγου προσφέρθηκαν άρτος και  κεράσματα  στα μέλη του καθώς και σχολικά είδη στους μαθητές .

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του συλλόγου ευχαριστούν ιδιαίτερα:

-το αρτοποιείο «Το καρβελάκι»

-τα αρτοζαχαροπλαστεία «Κατσαρός»

-τα βιβλιοπωλεία της κα.Βασιλειάδου Παρασκευής                            

για την ευγενή προσφορά τους καθώς και όλα τα μέλη που παρευρέθηκαν.

Και του χρόνου με υγεία.
 

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ Ν. ΠΡΕΒΕΖΑΣ

 

 -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ Ν. ΠΡΕΒΕΖΑΣΣας  γνωρίζουμε  ότι ο Σύλλογος  Τριτέκνων Ν.  Πρέβεζας  κατέθεσε  500 €  στο  Σύλλογο  ΕΛΠΙΔΑ - παιδιά  με  καρκίνο -  στην  μνήμη του  ταμεία  μας  ΓΚΛΙΑΤΗ  ΦΩΤΗ
ΑΡΤΟΚΛΑΣΙΑ στην Ιερά Μονή Αβάσσου


Για  4η χρονιά,  τελέσαμε  αρτοκλασία υπέρ υγείας των μελών μας  την παραμονή  14ης  Αυγούστου  στην Ι.Μ.  Αβάσσου.

Η  συμμετοχή πιστών υπερέβη κάθε   πρόβλεψη .

Θέλουμε να σας ενημερώσουμε σύμφωνα με  όσα  διαπιστώσαμε,  τα έργα που έγιναν  είναι:


1.     Στο Καθολικό έχουν ολοκληρωθεί η στεγανοποίηση της στέγης και η αποσυμφόρηση της υγρασίας  θεμελίων.
2.     Η  ανακατασκευή του προνάου.3.     Η ολοκλήρωση της ανακατασκευής των κελιών.
4.     Προχωρεί  η περίφραξη των κελιών του αυλείου χώρου και η διαμόρφωση αυτού.Αγαπητοί  τρίτεκνοι φιλοδοξούμε, κάθε χρόνο , να βάζουμε ένα λιθαράκι  ζωής  στην πιο παλιά μονή. Στόχος τώρα είναι η συντήρηση   του δαπέδου, του τέμπλου και των τοιχογραφιών . 

Είναι  ένας ναός με ιδιαίτερο ιστορικό και θρησκευτικό παρελθόν, αφιερωμένος στην κοίμηση της Θεοτόκου και τέλος  έχουμε "υιοθετήσει" την Ιερά Μονή Αβάσσου.

 Ευχόμαστε σε  όλους   σας  χρόνια  πολλά 

                        Από το   Δ.Σ.    Τριτέκνων   Ν.  Πρέβεζας


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


    ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ


Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΡΟΛΗΨΗ ΚΑΙ ΑΓΩΓΗ ΥΓΕΙΑΣ, ΤΟ ΔΩΡΕΑΝ ΕΛΕΓΧΟ ΣΠΙΛΩΝ ΚΑΙ ΕΛΙΩΝ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ ΜΑΣ ,ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ, ΠΡΟΛΗΨΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ!!!!!!!!!!!!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


ΔΩΡΕΑ ΚΑΡΔΙΟΤΟΚΟΓΡΑΦΟΥ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΡΕΒΕΖΑΣ
Σήμερα  18 Απριλίου 2018 στην αίθουσα τελετών του Γενικού  Νοσοκομείου  Πρέβεζας πραγματοποιήθηκε  τελετή για   την παραλαβή   του   Καρδιοτοκογράφου  με δύο (2) κεφαλές US και μια TOCO και αισθητήρα δόνησης για αφύπνιση εμβρύου,  Οθόνη 12΄΄ με ένδειξη τριών απαγωγών και εκτυπωτικό από το  Σύλλογο   Τριτέκνων  Ν.  Πρέβεζας.
Ο  Πρόεδρος  του Γ.Ν.  Πρέβεζας  κ. Μίλτος  Παππάς  στο χαιρετισμό  του  μας καλωσόρισε και μας ευχαρίστησε για την  ευγενική χειρονομία:« Μέσα στο  πλαίσιο αυτό με μεγάλη μας χαρά κάνουμε αποδεκτή την ευγενική  χειρονομία να δωρίσουν στο Νοσοκομείο μας τον Καρδιοτοκογράφο , οποίος είναι τελευταίας  τεχνολογίας και θα προσδώσει στη μαιευτική κλινική ένα ακόμη εργαλείο βελτίωσης της αναμφισβήτητης ικανότητας  της.»
Ο  Πρόεδρος  του   Συλλόγου Τριτέκνων Ν.  Πρέβεζας  Δήμος  Βασίλης , ευχαρίστησε την Δ/κση του   Γ.Ν.  Πρέβεζας για την αποδοχή  της δωρεάς:  «Η  προσπάθεια μας ξεκίνησε παλιά, από  τις πρώτες συναντήσεις- ενημέρωσης  με τη  Δ/κση του Συλλόγου Εργαζομένων  Γ.Ν.  Πρέβεζας , τη συμμετοχή μας στις διαμαρτυρίες για καλύτερη υγεία  στο Νομό  μας  και για Νοσοκομείο με Ιατρικό και Νοσηλευτικό   προσωπικό καθώς  επάνδρωση του με ιατρικά μηχανήματα».
Τελευταία  συναντηθήκαμε  με τον πρόεδρο  του Γ.Ν.  Πρέβεζας κ. Μίλτο Παππά για  να μας υποδείξει  ποιες ανάγκες (σε  ιατρικά μηχανήματα) μπορούν  να καλυφθούν .
Ο  Καρδιοτοκογράφος αγοράστηκε με την οικονομική συμβολή των μελών μας και από  το υστέρημα του συλλόγου μας. Η χαρά μας είναι μεγάλη καθ΄ότι προσφέρουμε   ένα μηχάνημα   τελευταίας τεχνολογίας  που υπάρχει μόνο στις μεγάλες κλινικές . Στόχος  μας είναι η ποιοτική αναβάθμιση του Νοσοκομείου μας αλλά παράλληλα  προτρέπουμε και άλλους φορείς να μιμηθούν την πράξη μας .
Νιώθουμε υπερήφανοι που τα καταφέραμε  και φιλοδοξούμε να συνεχίσουμε .
Από την πλευρά του  Γ.Ν. Πρέβεζας παρευρέθησαν οι: 
Πρόεδρος του Δ/κου Συμβουλίου Γ.Ν.  Πρέβεζας κ Μιλτιάδης Παππάς, ο Δ/ντής Διοικητικών Υπηρεσιών κ. Βασίλης Παππάς,  ο Δ/ντής του Μαιευτικού – Γυναικολογικού τμήματος  κ.  Γεώργιος   Χασεμάκης, ο Δ/ντης Καρδιολογικής  κ.  Δημήτριος  Πανταζής, η τομεάρχης  Νοσηλευτικής υπηρεσίας κα. Ιωάννα  Μήτση,  ο προϊστάμενος Βιοϊατρικού τμήματος  τεχνολογίας κ. Ευάγγελος  Ναστούλης , η  Γ. Γραμματέας Συλλόγου  Εργαζομένων Γ.Ν. Πρέβεζας κα Μαρία  Τζίμα.
Από το Δ/κο Συμβούλιο   Τριτέκνων παρευρέθησαν  για την παράδοση οι :  Δήμος Βασίλειος Πρόεδρος , Μπεϊντάρης Ταξιάρχης Αντιπρόεδρος , Κατωγιάννης  Ηλίας Γ. Γραμματέας , Κρουστάλλας  Σπύρος  Εφορος , Κούστα  Ερατώ Εφορος ,  Κολιός  Ιωάννης  Αν. Ταμίας, Νικολός Δημήτριος Αν. Γραμματέας


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ Ν.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ ΜΕ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑ Ο.Π.Ο.Τ.Τ.Ε
Στις 4 Φεβρουαρίου 2018 ο Σύλλογος Τριτέκνων Καισαριανής έκοψε την πίτα του. Έπειτα από χαιρετισμό της Προέδρου Νερούτσου Μαίρη και του Αντιπροέδρου Γιανναρέλη Άρη,  ο α’ αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Πολυμελλών Οικογενειών Τριών 
τέκνων Ελλάδος (ΟΠΟΤΤΕ) Θεόδωρος Κοντός μίλησε  για το δημογραφικό της χώρας .Ο κύριος Κοντός αναφερόμενος

στις δημοσιονομικές περικοπές που έχουν επηρεάσει και τους τρίτεκνους σημείωσε ότι σε συνάντηση που είχε με εκπρόσωπο του ΔΝΤ στην Ελλάδα, Πολ Τόμσεν, του είπε ότι διαφωνούν στις οικονομικές πολιτικές αλλά συμφωνούν σε μια διαπίστωση: στο ότι η χώρα θα αντιμετωπίσει
πρόβλημα ανάπτυξης στο μέλλον εξαιτίας του δημογραφικού.
Αργότερα, ιδιαίτερα συγκινημένη, η πρόεδρος του Συλλόγου Μαίρη Νερούτσου, έδωσε το λόγο στον
Βαγγέλη Αυγουλά, νομικό σύμβουλο της ΟΠΟΤΤΕ και αναπληρωτή γενικό γραμματέα του Πανελλη-
νίου Συνδέσμου Τυφλών, που απηύθυνε χαιρετισμό. Ο κ. Αυγούλας είναι ένας νέος, ο οποίος παρά την
εκ γενετής τύφλωσή του, μετά από υπεράνθρωπο αγώνα, κατάφερε να γίνει πετυχημένος δικηγόρος.
Είναι γιος τρίτεκνης οικογένειας.
Στο πλαίσιο της κοπής πίτας, έγινε βράβευση επιτυχόντων μαθητών από τον Δήμαρχο Καισαριανής Σταμέλο Ηλία. Η εκδήλωση έκλεισε με χορευτικό δρώμενο από το Κέντρο Πολιτισμού «Πολυμήλη» και παιδική
παράσταση από κλόουν.


 

 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ Ν. ΠΡΕΒΕΖΑΣ

2006 - 2018        12 χρόνια αγώνα

 
Τη ν Κυριακή  9 Φεβρουαρίου 2018 οι Τρίτεκνοι  Ν.  Πρέβεζας  έκοψαν την πίτα  και αντάλλαξαν  ευχές .
 Μεσημεριανό φαγητό με ζωντανή  μουσική, πλούσια δώρα για τους καλεσμένους , κερασμένα το πρώτο ποτό και αναψυκτικά  από το σύλλογο μας.
Η   εκδήλωση  ξεκίνησε με προβολή σλάιντς ,  προβάλλοντας  ιστορικές φωτογραφίες του συλλόγου μας από το 2006   μέχρι σήμερα 2018   . Κάθε   φωτογραφία  χίλιες   λέξεις,   12  χρόνια  αγώνες  & προσφοράς  . 
  


Ο πρόεδρος  του συλλόγου μας Δήμος Βασίλης  απεύθυνε  χαιρετισμό & ευχήθηκε   για   τη νέα χρονιά.       
Στην  εκδήλωση μας   παρευρέθηκαν  και   χαιρέτησαν ο  Βουλευτής της Νέας  Δημοκρατίας κ. Στέργιος Γιαννάκης και ο Αντιδήμαρχος  Ζηρού    κ. Κώστας Κατραχούρας   . 
Χαιρετισμό έστειλαν ο Βουλευτής  ΣΥΡΙΖΑ κ. Κώστας Μπάρκας  &   ο Δήμαρχος  Πρέβεζας  κ. Χρήστος   Μπαϊλης

Εξαιρετικά  δώρα πήραν οι καλεσμένοι μας με το φλουρί της  Βασιλόπιτας και με τη λαχειοφόρο.Με την   ορχήστρα , το γλέντι κορυφώθηκε .
Η υπόσχεση που δώσαμε είναι : 
Έχουμε τις μηχανές  αναμμένες για το 2018 .
Δεν  θα κουραστούμε να  αγωνιζόμαστε για την οικογένεια  μας , να  αγωνιζόμαστε  για τα παιδιά μας.

Ονειρευόμαστε  τι στιγμή που  οι τρίτεκνοι θα γίνουν πολύτεκνοι.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
2006 - 2018 12 χρόνια αγώνα
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψαν, την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018 ο σύλλογος Τρίτεκνων Ν. Λάρισας,  με μεγάλη παρουσία μελών και φίλων του συλλόγου, στην αίθουσα δεξιώσεων του Bar-Restaurant Village στο 4ο χλμ Λάρισας – Νίκαιας.
 Η εκδήλωση ξεκίνησε με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, με την ευλογία του Αρχιμανδρίτη Νεόφυτου, μέσα σε μία γιορτινή και ευχάριστη ατμόσφαιρα.
Η τυχερή της βραδιάς όπου έτυχε το φλουρί της πίτας κέρδισε δύο (2) δωροεπιταγές αξίας 100 ΕΥΡΩ από το κατάστημα  (BENETΤON Κούμα 40).
Στη συνέχεια ακολούθησε χαιρετισμός και ομιλία του πρόεδρου του συλλόγου κ. Δημήτρη Γκόβαρη ο οποίος αναφέρθηκε εν συντομία στις δράσεις του συλλόγου και επί των τελευταίων εξελίξεων σε θέματα που αφορούν την τρίτεκνη οικογένεια, ευχήθηκε σε όλους Καλή και Δημιουργική Χρονιά και στα πλαίσιο βράβευσης των μαθητών που εισήχθησαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση το 2017, συνεχάρη για την επιτυχία τις σπουδάστριες και τους σπουδαστές τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι .
«Την αναμνηστική πλακέτα παίρνετε σήμερα, έχει ασήμαντη υλική αξία. Θα σας συντροφεύσει όμως στη ζωή σας αυτό που συμβολίζει. Την αναγνώριση της προσπάθειας και του μόχθου που κρύβεται πίσω από κάθε στόχο που κατακτάτε.
Κι είναι μέσω της δική σας επιβράβευσης και μια αναγνώριση στους δασκάλους και τους γονείς σας που στέκονται δίπλα σας, αφανείς ήρωες για να στηρίζουν τα όνειρα σας.
 Η γνώση είναι ένα μεγάλο εφόδιο για τη ζωή αλλά και το ήθος είναι ακόμη μεγαλύτερο εφόδιο και τους κάλεσε να συνεχίσουν το δύσκολο μονοπάτι των επιτυχιών αλλά πολύ περισσότερο των αξιών. Τελειώνοντας αναφέρθηκε στο απόφθεγμα του Βρετανού πολιτικού και συγγραφέα Φιλίπ Στάνχοπ ο οποίος είχε γράψει σε ένα από τα βιβλία του: «Αν δεν φυτέψουμε το δέντρο της γνώσης όταν είμαστε νέοι, αυτό δε θα μας δώσει τον ίσκιο του όταν θα έχουμε γεράσει». Τα δικά σας επιτεύγματα, επιβεβαιώνουν τα παραπάνω λόγια του συγγραφέα και σας αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια!  Και του παρότρυνε να μην επαναπαύονται σε «δάφνες» του παρελθόντος, αν θέλουν τις επιτυχίες του μέλλοντος. Και τους ευχήθηκε ολόψυχα και εις ανώτερα».
Ακολούθησαν χαιρετισμοί από τους παρευρισκόμενους καλεσμένους.
 Την εκδήλωση μας τίμησαν με την παρουσία τους, εκπρόσωπος της Μητρόπολης Αρχιμανδρίτης Νεόφυτος, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας και πρόεδρος της ΕΝ.Π.Ε Κώστας Αγοραστός, οι βουλευτές Λάρισας,  Μάξιμος Χαρακόπουλος και  Χρήστος Κέλλας της Νέας Δημοκρατίας, ο Κώστας Μπαργιώτας, της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και ο. Γιώργος Κατσιαντώνης της Ένωσης Κεντρώων, ο αντιδήμαρχος, Παναγιώτης Νταής, η πρόεδρος του δημοτικού διαμερίσματος Ζαππείου του δήμου Κιλελέρ η Σωτηροπούλου – Γκαραγκούνη Κωνσταντινιά.

Επίσης εκπρόσωποι της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΟΛΥΜΕΛΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΜΕ ΤΡΙΑ ΤΕΚΝΑ ΕΛΛΑΔΑΣ (Ο.Π.Ο.Τ.Τ.Ε.). Ο πρόεδρος. Αχλαδιανάκης Εμμανουήλ, ο Α΄ αντιπρόεδρος: Κοντός Θεόδωρος, η Γενική Γραμματέας: Βακουφτσή Κερασίνα, η αναπ. Γραμματέας: Κοϊδου Ζωή, ο πρόεδρος της Εξελεγκτική Επιτροπής, πρόεδρος :Καπνογιάννης Βασίλειος, καθώς και οι πρόεδροι των συλλόγων Κατερίνης και Φαρσάλων, Δαμπλιάς Θεοχάρης Χατζημήτρος Δημήτριος αντίστοιχα.


Χαιρετισμό έστειλε, ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βασίλειος Κόκκαλης .
Στην εκδήλωση αρχικά βραβεύτηκαν μαθητές που εισήχθησαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση το έτος 2017 παραλαμβάνοντας μια πλακέτα  και ένα (1) συμβολικό δωράκι οι παρακάτω:
Ακoλουθεί φωτογραφικό υλικό από την βράβευση των μαθητών

Στη συνέχεια παιδάκια του χορευτικού ομίλου Νίκαιας του δήμου Κιλελέρ, χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς υπό την καθοδήγηση του χοροδιδασκάλου κ. Τσιπλακούλη Δημήτριο. Συμμετείχαν αφιλοκερδώς και τους ευχαριστούμαι.
Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα ευχάριστο ενώ οι καλεσμένοι δεν παρέλειψαν να χορέψουν όπως θα δείτε και στις χαρακτηριστικές φωτογραφίες.
Νιώθουμε πολύ χαρούμενοι και περήφανοι που για άλλη μια χρονιά η συμμετοχή και η στήριξη ήταν μεγάλη, γνωρίζοντας τις δύσκολες εποχές και με σεβασμό σε κάθε πρόσωπο που είναι δίπλα μας σε αυτό το έργο, θέλουμε από καρδιάς να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους πλαισίωσαν τη γιορτή μας.
Αυτό μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε το έργο μας για κοινωνική συνοχή, αλληλεγγύη και ποιοτικότερη ζωή των τρίτεκνων οικογενειών.
Τέλος ευχαριστούμε θερμά τους παρακάτω χορηγούς που προσέφεραν προϊόντα και δώρα για την λαχειοφόρο μέσα στην δύσκολη περίοδο που διανύουμε.
Ευχαριστούμε όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και ευχόμαστε σε όλους ένα δημιουργικό και γεμάτο χαρές και υγεία 2018.
 Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό.
 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ Π.Ε ΚΑΒΑΛΑΣ

Η πρώτη βασιλόπιτα του συλλόγου τριτέκνων Π.Ε. ΚΑΒΑΛΑΣ κόπηκε και στο νησί της ΘΑΣΟΥ.
Στην εκδήλωση του συλλόγου μας εκεί, αναλύθηκαν στους παρευρισκόμενους τα νέα του συλλόγου,
αλλά και πολλά θέματα που μας αφορούν όλους.
Επίσης δόθηκαν κατευθύνσεις και ιδέες, για γρήγορη ανάπτυξη του συλλόγου και στο νησί.
         -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


    ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

       ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ

Στην κατάμεστη αίθουσα του ΚΥΒΕ Περιστερίου έκοψε την πίτα του ο Σύλλογος Τριτέκνων Περιστερίου και Δυτικού Τομέα  Αθηνών .
Οι μικροί μας φίλοι απόλαυσαν μια εξαιρετική θεατρική παράσταση απ’ την ομάδα «ΠΑΡΑΜΥΘΟΣΑΛΑΤΑ»  με το θεατρικό έργο  « Τα κάναμε Παραμυθοσαλάτα » .
Στη συνέχεια κόψαμε την πίτα μας με την ευχή οι Τρίτεκνοι και οι οικογένειές τους να έχουν δύναμη και υγεία για τη νέα χρονιά.
Το παρόν έδωσαν :
Ο Δήμαρχος Περιστερίου Α. Παχατουρίδης, οι Αντιδήμαρχοι Π. Λύκος, Β. Μπέτσης, Τ. Θεοδωράκος και οι Δημοτιικοί Σύμβουλοι  Τ. Καλιάφας, Κ. Τσερούλα απ’ τη Δημ. Πλειοψηφία καθώς και οι Δημ. Σύμβουλοι Ν. Ζούτσος (ανεξάρτητος και μέλος του Δ.Σ. της ΕΛΜΕ) , Σ. Παπαδόπουλος (ανεξάρτητος και μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Γονέων) και οι επίσης ανεξάρτητοι Γ. Βαθειώτης, Θ. Δημητρίου και Α. Πλέστης. Επίσης παραβρέθηκαν : η κ. Δ. Μανιάτη σαν εκπρόσωπος του Υπουργού Ν. Παππά, ο αντιπρόεδρος του Συλλ. Κρητών Περιστερίου κ. Κοτρωνάκης, ο Πρόεδρος του 1ου Δημοτικού Σχολείου,  κ. Π. Λουκόπουλος, εκπρόσωπος του συλλ. «ΘΕΟΦΙΛΟΣ», ο κ. Γ. Ναυπλιώτης, εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Περιστερίου πατήρ Λ. Κονναλάκης, ο νομικός σύμβουλος του Συλλόγου μας κ. Ι. Παπαγιάννης και από τον τοπικό Τύπο οι κ.κ. Λυμπερόπουλος, Καλαντώνης, Γκίκας.
Χαιρετισμούς έστειλαν ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Αθηνών κ. Σ. Τζόκας καθώς και ο πρώην Υπουργός και εκπρόσωπος του κόμματος της «Λαικής Ενότητας» κ. Δ. Στρατούλης.
Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαρίστησε τους παραβρισκόμενους, μέλη του Συλλόγου, καλώντας τους για συνεχή παρουσία και στις διεκδικήσεις των τριτέκνων ώστε να μην τιμωρούνται οι τρίτεκνοι επειδή έχουν παιδιά. Αλλά να υπάρξουν μέτρα ενίσχυσης για την αντιμετώπιση  του Δημογραφικού ζητήματος της χώρας, πολιτικές ενίσχυσης της οικογένειας και όχι μείωσης των επιδομάτων, όπως ψηφίστηκαν από τη Βουλή με την 3η αξιολόγηση.
 Τα μνημόνια βλάπτουν σοβαρά και την οικογένεια.
Το Δ.Σ. ευχαρίστησε τις επιχειρήσεις «ΑΥΡΑ», «ΠΑΛΙΡΡΟΙΑ», 3 E, Vikos, Σκλαβενίτης, Δουκλιάς, Τσολάκη, Πυρήνας, Αντώνης Λακιώτης, Κουκουγιάννης για τη βοήθειά τους στο Σύλλογο και τα μέλη μας. 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ
Σε σεμνή τελετή στα Γραφεία του Συλλόγου, κόψαμε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα. Ο πρόεδρος ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους και ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία και επιτυχίες για τον Σύλλογο
Τυχερός στο φλουρί ήταν ο Καρυοφίλης Κωνσταντίνος, ο οποίος κέρδισε 2 προσκλήσεις για τον Αποκριάτικο χορό, που θα γίνει τις 18 Φεβρουαρίου στο κέντρο Πλάτανος στο Κεφαλόβρυσο.
Ευχόμαστε σε όλους καλή και δημιουργική χρονιά, με υπομονή και προσδοκία για καλύτερες μέρες και προ πάντων  υγεία.


για το Δ.Σ.

ο πρόεδρος

Μαντέλος Χρήστος  ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ  Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ '' ΟΛΥΜΠΟΣ ''

Το Σάββατο 20-1-2018 στο κέντρο Ελιά έγινε η κοπή της πίτας του Συλλόγου Τριτέκνων Πιερίας Ολυμπος !!!
Ευχαριστούμε πολύ τα μέλη μας ,την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης κα. Πόπη Μπατάλα ,το μέλος των Ανελ κ.Δημήτρη Ζησιμοπούλο,τον εκπρόσωπο του βουλευτή της ΝΔ κ.Κουκοδήμου,
Επίσης έδωσαν το παρών και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας κ.Τζαμακλής Χάρης και η κα. Μπέτυ Σκούφα !!! Τέλος να ευχαριστήσουμε και τον πολιτιστικό σύλλογο Ν. Κεραμιδίου <<ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ>>για την φιλική συμμετοχή του στην εκδήλωση μας !!!--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ Ν. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
         ΒΙΩΜΑΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΑΥΓΟΥΛΑ
ΟΛΟΚΛΗΡΏΘΗΚΑΝ ΟΙ ΔΡΆΣΕΙΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΊΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΜΕΑ ΣΕ ΣΧΟΛΕΊΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΊΤΣΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΊΖΟΥΜΕ!
22/12/2017ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ:ΜΕ ΑΛΛΑ ΜΑΤΙΑ
  
   Πάνω από 200 μαθητές ενημερώθηκαν για τις ιδιαιτερότητες της καθημερινής ζωής των τυφλών στην Καρδίτσα, ενώ παράλληλα έγιναν και κινήσεις συλλογικής οργάνωσης των γονιών ΑμεΑ!
Την Καρδίτσα επισκέφθηκε ο επικεφαλής της Νεολαίας του Πανελληνίου Συνδέσμου Τυφλών, 29χρονος δικηγόρος Βαγγέλης Αυγουλάς, στο πλαίσιο δράσεων ευαισθητοποίησης του Συνδέσμου Κοινωνικής Ευθύνης Παιδιών & Νέων μικρών και μεγάλων για την αναπηρία!
Ο κ. Αυγουλάς, προσκεκλημένος του Συλλόγου Τρίτεκνων Οικογενειών του N. Καρδίτσας, βρέθηκε στην Καρδίτσα από την Κυριακή 17/12 έως και την Τρίτη 19/12 και πραγματοποίησε σειρά βιωματικών δράσεων – ομιλιών σε μαθητές για την εξοικείωση τους με την αναπηρία, σε 5 σχολεία της πόλης!
            Συγκεκριμένα, ο κ. Αυγουλάς συνομίλησε με τους μαθητές του 1ου, 2ου και 6ου Δημοτικού Σχολείου Καρδίτσας, του 4ου Δημοτικού Βρεφονηπιακού Σταθμού, καθώς και με τους ενήλικες μαθητές του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Καρδίτσας.
  Οι μαθητές είχαν τη δυνατότητα να μάθουν για τη χρήση του λευκού μπαστουνιού και του σκύλου οδηγού τυφλών, να έρθουν σε επαφή με την ανάγλυφη γραφή Braille, να λύσουν κάθε απορία τους γύρω από τη ζωή ενός νέου με προβλήματα όρασης και να μάθουν τεχνικές συνοδείας ατόμων με προβλήματα όρασης από βλέποντα οδηγό, σε συναντήσεις από όπου δεν έλειπε το χιούμορ και η καλή διάθεση!

Επίσης, ο κ. Αυγουλάς συναντήθηκε με γονείς αναπήρων παιδιών και ενημερώθηκε για τις τραγικές ελλείψεις στην ειδική τους εκπαίδευση, καθώς και με τον Πρόεδρο του Νομαρχιακού Σωματείου Αμεα Ν. Καρδίτσας κ. Ηλία Τσίγκα και επί μακρό, αντάλλαξαν απόψεις σε προβλήματα που ανακύπτουν στην καθημερινότητα των ΑμεΑ.


    «Θλιβερό» χαρακτήρισε ο κ. Αυγουλάς το γεγονός της ακινητοποίησης, μετά από χρόνια, του ειδικά διασκευασμένου οχήματος του Σωματείου ΑμεΑ για τη μετακίνηση κινητικά αναπήρων, κατοίκων της Καρδίτσας, σε όλη τη Θεσσαλία.(Το meallamatia.gr θα επανέλθει να αναδείξει το πρόβλημα – δείγμα κοινωνικής περιθωριοποίησης- αυτό με νέα και τεκμηριωμένη ανάρτηση).
    Τέλος, σε συνεδρίαση του Δ.Σ. του Συλλόγου Τρίτεκνων Οικογενειών Ν. Καρδίτσας, ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για το Δείπνο Στο Σκοτάδι στην Καρδίτσα περί τα τέλη Απριλίου 2018! -------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

ΗΜΕΡΊΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας, το Ψ.Ν.Α. – Κ.Ψ.Υ. Περιστερίου και ο Δήμος Περιστερίου, διοργάνωσαν εκδήλωση-ημερίδα στο ΚΥΒΕ, στην οποία συμμετείχαν πολλοί μαθητές δημοτικών σχολείων.
Ήταν μια ημέρα γεμάτη ψυχαγωγία. Μια ημέρα χαράς, δημιουργίας και επικοινωνίας.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό από τον Αδάμ Στάμο, Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γ” Αθήνας και στη συνέχεια χαιρέτησαν, η Σπυριδούλα Καλαντζή, Διοικήτρια Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής και η Ιωάννα Γιαννοπούλου, Επ. Καθηγήτρια Παιδοψυχιατρικής ΕΚΠΑ.
Στη συνέχεια η θεατρική ομάδα του Καλλιτεχνικού Πνευματικού Συλλόγου Αιγάλεω «ΘΕΟΙΝΑΜΑΚ», παρουσίασε την θεατρική παράσταση «Τα καινούρια ρούχα του βασιλιά».
Παράλληλα και σε άλλους χώρους του ΚΥΒΕ Περιστερίου, οι μαθητές που παραβρέθηκαν και συνοδεύονταν από τους δασκάλους τους, συμμετείχαν σε παράλληλες βιωματικές δραστηριότητες που περιελάμβαναν εκτός από την θεατρική παράσταση, Χόκι – πόκι, σκυταλοδρομία καθώς κι ένα βιωματικό – διαδραστικό μουσικοκινητικό παιχνίδι βασισμένο στις αρχές της μουσικοπαιδαγωγικής προσέγγισης Carl Orff που διοργάνωσε το Δημοτικό Ωδείο Περιστερίου.
Σύμφωνα με το Orff-Schulwerk κάθε παιδί είναι ικανό να παίξει μουσική, να τραγουδήσει, να χορέψει, να εκφραστεί και να δημιουργήσει.
Με εργαλεία το σώμα και τη φωνή, εξερεύνησαν τη μουσική που το ίδιο το σώμα μας μπορεί να παράγει, είτε με ηχηρές κινήσεις (body percussion: claps, snaps, stamps κλπ.) είτε με τη φωνή μας (τραγούδι, φωνητικός αυτοσχεδιασμός), ερχόμενοι έτσι σε μια πρώτη επαφή με μουσικές έννοιες (tempo, ένταση, τονικό ύψος).
Συμμετοχή στην εκδήλωση είχε επίσης και η ΜΕΡΙΜΝΑ με την βιωματική δραστηριότητα «ΑΣΠΙΔΑ ΨΥΧΗΣ» και Σύλλογος Τριτέκνων Περιστερίου .


Ο  Σύλλογος Τριτέκνων Περιστερίου πρόσφερε στους μικρούς μαθητές  αλλά και στους δασκάλους τους  χυμούς , αναψυκτικά , νερά αλλά και μπισκότα . Οι παραβρισκόμενοι και οι δάσκαλοι είχαν την εύκαιρα στο διάλλειμα να απολαύουν ένα ζεστό καφέ .

Η διαδικασία ήταν απλή: Τα παιδιά απαντούσαν σε ερωτήσεις συμπληρώνοντας τα κουτάκια μέσα στην ασπίδα (χάρτινη) και στη συνέχεια ζωγράφιζαν ένα σύμβολο που τους ερχόταν στο νου και συμβόλιζε δύναμη.
Στο τέλος τα παιδιά πήραν μαζί τους την ασπίδα τους για να την έχουν ως ενθύμιο σ” ένα μέρος στο δωμάτιό τους.
Η εκδήλωση έκλεισε με πέταγμα μπαλονιών ευχών.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


                          ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΣΑΜΟΥ-ΙΚΑΡΙΑΣ-ΦΟΥΡΝΩΝ                                
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ Τ.Κ.83200 τηλ:698680604  

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η   Ιερά  Μητρόπολη Σάμου και προσωπικά ο Σεβασμιότατος μητροπολίτης κ.κ. Ευσέβιος ανακοίνωσε στο σύλλογος μας ότι:

Θα αναλάβει η μητρόπολη Σάμου να βοηθήσει όσες οικογένειες τρίτεκνες έχουν ανέργους γονείς με ανήλικα παιδιά.

Δεν αποκλείουμε και οικογένειες με πολύ χαμηλό εισόδημα με ανήλικα παιδιά.


Όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή τις ώρες λειτουργίας του γραφείου.

Απαραίτητη η προσκόμιση της φορολογικής δήλωσης.

Ευχαριστούμε θερμά  τον κ.κ. Σεβασμιότατο για αυτή του την κίνηση.


Ο  πρόεδρος                                  Η γραμματέας

Μανώλης Μάρκου                      Κυρανιώ Βονδικάκη


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ Ν. ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΑΡΓΥΡΟΚΑΣΤΡΟ – ΑΓ. ΣΑΡΑΝΤΑ –ΒΟΥΘΡΩΤΟ   
 Με  σύμμαχο τον καιρό , το  Σαββάτο  14-10-17  ώρα 07.00 αναχώρησε το λεωφορείο για την εκδρομή μας  από  Κακαβιά – Αργυρόκαστρο. Ένα πλήρες λεωφορείο  - μια   όμορφη παρέα  ξεκίνησε  από  Πρέβεζα , για   να  περάσουν όμορφα.
 Στα σύνορα μας περίμεναν δύο ξεναγοί που μας οδήγησαν στις Βουλιαράτες – στο κοιμητήριο - μνημείο  των πεσόντων του πολέμου 1940-1941. Το ελάχιστο που μπορέσαμε να κάνουμε ήταν να αποτιμήσουμε  φόρο τιμής στους πεσόντες για την πατρίδα.  Ο  ιερέας του  κοιμητηρίου έψαλε την επιμνημόσυνη δέηση και στη συνέχεια ενημερωθήκαμε  για τις μάχες που έγιναν στη περιοχή. Η συγκίνηση μας ήταν μεγάλη . Περιφερθήκαμε  εντός του κοιμητηρίου , όπου διαπιστώσαμε ότι πολλά επίθετα ήταν γνωστά.  
Ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας Αναστάσιος , φρόντισε να αναστηλώσει το καταστραφέν κοιμητήριο και όλες τις εκκλησίες  που είχαν καταστραφεί στην Αλβανία.
  
Στη συνέχεια επισκεφθήκαμε το χωριό  Δερβιτσάνη  και την εκκλησία « Η κοίμηση της  Θεοτόκου» κατασκευασμένη το 1870 . Το κτίριο επί Χόντζα είχε γίνει αποθήκη, οι  τοιχογραφίες των Αγίων καταστράφηκαν .

Μετά   το μεσημεριανό φαγητό φθάσαμε στο Αργυρόκαστρο ,  Χτισμένο επάνω σε οκτώ λοφάκια. Πέτρινα σπιτάκια, σκεπασμένα από την χαρακτηριστική γκρίζα ηπειρώτικη πλάκα .
Το  ξενοδοχείο CAJUPI στο κέντρο της πόλης , με  άριστες εγκαταστάσεις , μας υποδέχθηκαν εγκάρδια .

Στη  συνέχεια επισκεφθήκαμε  το κάστρο  που  θαυμάσαμε την μοναδική θέα προς την πόλη καθώς και τους άριστα διατηρούμενους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους του.       
Το βράδυ  στο ρετιρέ του ξενοδοχείου μας , ένας  τέλειος χώρος - με άριστο  προσωπικό – με  δείπνο εξαιρετικό - με ηπειρώτικη ζωντανή μουσική  και με το δικό μας κέφι η βραδιά  ήταν υπέροχη. 


Το  πλούσιο  πρωινό μας ήταν στο ρετιρέ, με μια μοναδική θέα, όλο το  Αργυρόκαστρο στα πόδια  μας.       

Στις 15-10-2017 αναχωρήσαμε για τους  Αγ.  Σαράντα από μια ορεινή διαδρομή θαυμάζοντας τα χωριά , τα βουνά  και τις εναλλαγές  στη διαμόρφωση τους.

Επισκεφθήκαμε το Βουθρωτό ,  ένα   Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO  περιηγηθήκαμε τον αρχαιολογικό  και στη συνέχεια  επιστρέψαμε στους  Άγιους Σαράντα

Οι Αγ. Σαράντα έχουν   κοσμοπολίτικο περιβάλλουν, τεράστιες ξενοδοχειακές μονάδες κατά μήκος της παραλίας και σε απόσταση αναπνοής η Κέρκυρα.
Κάναμε μία βόλτα στην πανέμορφη παραλία της  και  γευματίσαμε  σε ένα από τα πολλά εστιατόρια που υπάρχουν.
Τέλος  αναχωρήσαμε  μέσω του συνοριακού σταθμού της Σαγιάδας ,   με καφέ  στην Ηγουμενίτσα    όπου φθάνουμε αργά το απόγευμα στην  Πρέβεζα .
Ευχαριστούμε   όλους που ήταν στη  εκδρομή μας , ήταν μια καταπληκτική παρέα . -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ


ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ


Την Κυριακή 24-9-2017, ο Σύλλογος Τριτέκνων Αιτωλικού και Περιχώρων προέβη στην βράβευση των επιτυχόντων μαθητών - μελών του, στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση, στο manu cafe, στο Αιτωλικό.
Στην λιτή τελετή παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος κος Ψιλογιάννης Σπύρος, ο παιδοψυχολόγος κος Σήφης Εμ. Κουράκης, ο Πολιτικός Μηχανικός κος Λύρος Κων/νος, σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο, γονείς και επιτυχόντες μαθητές.
Ο πρόεδρος του Συλλόγου ευχαρίστησε τους μαθητές για την επιτυχία τους και τους ευχήθηκε. καλές σπουδές και καλή επαγγελματική σταδιοδρομία.
Απηύθυναν χαιρετισμό οι κύριοι Ψιλογιάννης και Κουράκης.
Στο τέλος απενεμήθη έπαινος στους επιτυχόντες.
για το Δ.Σ
ο πρόεδρος
Μαντέλος Χρήστος


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ


Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ TPIHMEPH KPOYAZIEPA 26-30/10 ΣANTOPINH-ΠEIPAIA-MYKONO-KOYΣANTAΣI-EΦEΣOΣ-ΠATMOΣ AΠO 269 E ANA ATOMO ΣE ΔIKΛINH KAMΠINA. ΠΛHP. 2810280191 2810288514 ΣΤΗΝ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ 


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ  ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ
ΕΝΑΝΤΙ  Κ. ΥΓΕΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ
30400 ΑΙΤΩΛΙΚΟ
Τηλ. Φαξ: 26320 22270 - 6972825022
Email: triteknoiaitvlikoy@yahoo.gr
http:/triteknoiaitvlikoy.blogspot.gr

ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ

            Την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 17:00 μμ, ο Σύλλογος Τριτέκνων Αιτωλικού και Περιχώρων “ Η Αγία Τριάδα”, σε εκδήλωση του, θα βραβεύσει τους επιτυχόντες μαθητές στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, των οικονομικά ενήμερων μελών του, στην καφετέρια manu café, στην κεντρική πλατεία του Αιτωλικού.

      για το Δ. Συμβούλιο
  ο πρόεδρος

  Μαντέλος Χρήστος

------------------------------------------------------------------------------------------
ΑΡΤΟΚΛΑΣΙΑ ΤΟΥ  ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ 
- ΟΛΥΜΠΟΣ-

Την Κυριακή 17/9/2017 πραγματοποιήθηκε πανηγυρική θεία λειτουργία και αρτοκλασία προς τιμή της προστάτιδας τού συλλόγου Τριτέκνων Πιερίας ""Όλυμπος" στο ιερό ναό της Αγίας Σοφίας του γηροκομείου της μητροπόλεως μας. Ο σεβασμιότατος μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος Γεώργιος χοροστάτησε στην θεία λειτουργία και αρτοκλασία του συλλόγου ενώ την δημοτική αρχή εκπροσώπησε ο κ. Γ. Ίτσιος .
Παρευρέθηκαν πολλές τρίτεκνες οικογένειες, σύσσωμο το Δ.Σ. του συλλόγου καθώς και ο βουλευτής Πιερίας της Ν.Δ. κ. Κων/νος Κουκοδήμος σαν τρίτεκνος γονέας. Στην περιφορά είχαν την ευτυχία να κρατήσουν την εικόνα ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Δάμπλιας Θεοχάρης και ο κ. Κουκοδήμος.
Μετά την λειτουργία ακολούθησαν κεράσματα για τους παρευρισκομένους.
Χρόνια πολλά και του χρόνου με υγεία.


 ----------------------------------------------------------------------------
ΔΩΡΕΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ Ν. ΛΑΣΙΘΙΟΥ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ. Αποδεικνύοντας την διάθεση να προσφέρει στον τόπο και στους πολίτες του ο Σύλλογος Τριτέκνων Νομού Λασιθίου προχώρησε στην δωρεά ιατρικών οργάνων και εξοπλισμού για τα τέσσερα νοσοκομεία του νομού.


Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Τριτέκνων κ. Γιώργος Χαβάκης αναφερόμενος στην πρωτοβουλία εξήγησε ότι «η δράση του Συλλόγου, που είναι ένας κοινωνικός σύλλογος, εστιάζει στην στήριξη της οικογένειας και δη της τρίτεκνης, χωρίς όμως να είναι αποκομμένος από τα υπάρχοντα προβλήματα στο Νομό Λασιθίου. Θέλουμε και πιστεύουμε ότι πρέπει να στηρίζουμε την ποιότητα ζωής των ανθρώπων του κι έτσι λάβαμε μία απόφαση να στηρίξουμε και τα τέσσερα Νοσοκομεία του Νομού μας την χρονιά αυτή. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό όταν οι φορείς του τόπου βοηθούν και στηρίζουν τις δημόσιες υπηρεσίες υγείας, και το σημαντικό γίνεται σπουδαίο όταν η βοήθεια αυτή προέρχεται από συλλόγους που μέλη τους είναι οικογένειες με πολλά παιδιά».

Στη Σητεία
 
 παραδόθηκε ένα μόνιτορ πολλαπλών παραμέτρων για το καρδιολογικό τμήμα στη Νεάπολη 

 

τρία σύγχρονα, ειδικά πιεσόμετρα, τρία θερμόμετρα υπερύθρων και δύο ειδικά συρόμενα συρτάρια νοσηλείας για τους θαλάμους, στην Ιεράπετρα 
ένα ψηφιακός βρεφοζυγός, ένα ψηφιακό οξύμετρο υψηλής ακρίβειας και ένα φωτόλουτρο υπέρυθρων ακτίνων και στο Άγιο Νικόλαο

 

τέσσερα εξεταστικά κρεβάτια με σύγχρονες προδιαγραφές.  Όλα όσα παραδόθηκαν είχαν την έγκριση των διοικητών και των ιατρών όσον αφορά στις προδιαγραφές τους.-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ
19-5-2017

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ  ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ ΣΤΑΜΕΛΟ ΗΛΙΑ   ΠΟΥ ΚΑΤΑ
ΤΟ ΕΤΟΣ 2016 ΕΙΣΗΧΘΗΣΑΝ ΣΕ Τ.Ε.Ι ΚΑΙ Α.Ε.Ι. ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΩΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ   ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.

 ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ ΑΠΟ ΚΛΟΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΣΑΝ
ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ.---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΠΑΡΚΟ  ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ  ΑΓΩΓΗΣ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΦΑΡΣΑΛΩΝ 
 18-5-2017ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ
ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ                           Φάρσαλα 18/05/2017ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

        Ο Σύλλογος Τριτέκνων Επαρχίας Φαρσάλων, άνοιξε την πόρτα του  πάρκου κυκλοφοριακής αγωγής του Δήμου Φαρσάλων, στους μαθητές της Β’ τάξης του Δημοτικού Σχολείου Νέου Μοναστηρίου, Ν.Φθιώτιδας, συνοδευμένοι από τους εκπαιδευτικούς τους, την κα Μανουλίδου Αναστασία και τον κ. Ντέρη Ευάγγελο, στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος «κυκλοφοριακή αγωγή».
    Στην συνάντηση αυτή παρίσταται και ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Πρασίνου, Αγροτικής Ανάπτυξης,                           κος Τριανταφύλλου Νικόλαος, ο οποίος καλωσόρισε τους μαθητές και τους δασκάλους τους.
   Οι εν λόγω εκπαιδευτικοί, ευχαρίστησαν τον πρόεδρο του Συλλόγου Τριτέκνων Επαρχίας Φαρσάλων για την υποδοχή που τους επεφύλαξε. Επιπλέον  τον συνεχάρηκαν για την προσπάθεια του Συλλόγου, να  κρατούν το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου Φαρσάλων σε λειτουργία, δεδομένου ότι δεν υπάρχει αντίστοιχο πάρκο στη ευρύτερη περιοχή του Ν. Φθιώτιδας.    
   Ο Πρόεδρος του Συλλόγου, κος Χατζημήτρος Δημήτριος  και όλα τα μέλη του Δ.Σ., ευχαριστούν  θερμά τον δάσκαλο της σχολής οδηγών, κο Πατσουράκο Γεώργιο,  ο οποίος παρείχε  δωρεάν τις γνώσεις του, στους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Νέου Μοναστηρίου.
   Το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου Φαρσάλων, θα είναι πάντα ανοικτό, υπό την επίβλεψη των μελών του Συλλόγου Τριτέκνων Επαρχίας Φαρσάλων, για το σύνολο των σχολείων της επαρχίας μας καθώς επίσης και για όλα τα σχολεία  των όμορων Νομών, κατόπιν ραντεβού και στο τηλέφωνο 6936555209.
Τα μέλη του Δ.Σ.

----------------------------------------------------------------------------------------------

   H ΕΚΔΗΛΩΣΗ  ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

12-2-2017

Με την παρουσία πλήθους κόσμου -τριτέκνων οικογενειών-από τη Δυτική Αθήνα και πολλών καλεσμένων που ανταποκρίθηκαν ο σύλλογος Τριτέκνων Περιστερίου και Δυτικής Αθήνας έκοψε την πίτα του.
Στην εκδήλωση έδωσαν το παρόν ο πρώην Υπουργός και βουλευτής της ΝΔ κ.Κ.Χατζηδάκης , ο πρώην Υπουργός και στέλεχος της Λαϊκής Ενότητας κ.Δ. Στρατούλης, ο αντιπεριφερειάρχης κ.Σ. Τζόκας, η περιφερειακή Σύμβουλος κ.Κ. Κρητικού, ο Δήμαρχος Περιστερίου κ.Α. Παχατουρίδης και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Δημοτικής Αρχής -και αρκετοί από αυτούς αντιδήμαρχοι-:΄κ.κ. Μπέτσης,Λύκος, Τσιώτα, Θεοδωράκος,Κορόγιαννη, Καλιάφας, Λώλος,Βαθιώτης, Παναγιωτόπουλος, Τσερούλα  και της αντιπολίτευσης : κ.κ. Κουγιουμτζής, Αλεξοπούλου, Ζούτσος, Παπαδόπουλος, Δημητρίου, Πλέστης.
  Επίσης μας τίμησαν με την παρουσία τους οι: Αχλαδιανάκης Μανώλης από το Ηράκλειο Κρήτης(τ. πρόεδρος ΟΠΟΤΤΕ) και Κοντός Θόδωρος από την Καρδίτσα (τ. Αντιπρόεδρος ΟΠΟΤΤΕ) , Βαρβαρίγου Κλέλια (Φυλή).
Το μήνυμα από το Περιστέρι : χρειάζεται να φτερουγίσουν σε όλη την Ελλάδα τριτεκνικά Περιστέρια!
 Να κινητοποιηθούμε ώστε με μαζική συγκέντρωση στην Αθήνα το Μάρτη,  να απαιτήσουμε την ένταξη των τριτέκνων στους πολύτεκνους !Το παρών έδωσαν ο Βουλευτής της ΝΔ και πρώην Υπουργός κ.Κ. Χατζηδάκης και ο πρώην Υπουργός και στέλεχος της ΛΑΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ κ. Δημήτρης Στρατούλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου