Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ

Εκδήλωση Κοπής Πίτας Συλλόγου Τριτέκνων - Εργατικό Κέντρο 10.02.2013




Με ευχές για μια καλύτερη χρονιά για την τρίτεκνη οικογένεια πραγματοποιήθηκε χθες στο Εργατικό Κέντρο Χανίων η κοπή της πίτας του Συλλόγου Τριτέκνων Χανίων.

"Να στηρίζετε τον Σύλλογο, δίνουμε την ψυχή μας για την αντιμετώπιση των προβλημάτων μας! Προσπαθούμε να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλο γιατί έτσι μόνο θα τα καταφέρουμε. Να μην χάσουμε την ανθρωπιά μας" τόνισε μεταξύ άλλων η πρόεδρος του Συλλόγου κα Μαίρη Χελιουδάκη. Η ίδια δεν θέλησε να αναφερθεί στα προβλήματα καθώς όπως τόνισε "τουλάχιστον για αυτή την μέρα προσπαθούμε να τα ξεχάσουμε". Ωστόσο ανάμεσα στους τρίτεκνους κυριαρχούσαν οι συζητήσεις για τα τεράστια προβλήματα που έχουν επιβαρυνθεί οι οικογένειες εξαιτίας των οικονομικών μέτρων.
Την εκδήλωση χαιρέτησε και το μέλος του Δ.Σ. κ. Μανώλης Μαυρεδάκης που ευχήθηκε "αυτή τη χρονιά που ξεκίνησε να έχουν πρόοδο τα παιδιά μας, να τα πάνε καλά στις σχολικές και αθλητικές τους δραστηριότητες και να στοχεύουν λίγο περισσότερο από εκεί που στοχεύσαμε εμείς. Θα προσπαθήσουμε να αμβλύνουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε μέσα από την δράση του συλλόγου".
Στα τρία χρόνια λειτουργίας του ο Σύλλογος έχει καταφέρει να εγγράψει περίπου 9000 μέλη, αριθμός εντυπωσιακός. Στα παιδία και τους γονείς προσφέρθηκε κέρασμα ενώ στο τέλος απόλαυσαν μια ξεχωριστή παράσταση Καραγκιόζη (τρίτεκνου και αυτού...) από τον Νίκο Μπλαζάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου