Δευτέρα 11 Μαρτίου 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ No 5 / 2019 - ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ



Συνάντηση Τριτέκνων με κ. Κώστα Μπακογιάννη, Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας , και υποψήφιο Δήμαρχο Αθήνας

Αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας Τριτέκνων , ΟΠΟΤΤΕ , συναντήθηκε με τον κ. Κώστα Μπακογιάννη, Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας , και υποψήφιο Δήμαρχο Αθήνας .
Ο κ. Αχλαδιανάκης , πρόεδρος της Ομοσπονδίας μας , ΟΠΟΤΤΕ, ενημέρωσε τον κ. Μπακογιάννη για τις εξελίξεις στο Δημογραφικό, και του ζήτησε την βοήθεια και την στήριξη του στο έργο μας .
Ο κ. Κώστα Μπακογιάννη, διαβεβαίωσε για την αμέριστη συμπαράσταση του προς τις Τρίτεκνες οικογένειες . Το σχέδιο του υποψηφίου Δημάρχου Κώστα Μπακογιάννη για τις τρίτεκνες οικογένειες προβλέπει μία σειρά από παρεμβάσεις που αποδεικνύουν στην πράξη ότι είναι δίπλα τους με έργα και όχι με λόγια.
Συγκεκριμένα για τις τρίτεκνες οικογένειες τα δημοτικά τέλη θα είναι μειωμένα, τα παιδιά τους θα εισάγονται στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς και παράλληλα σχεδιάζεται η εφαρμογή ειδικού προγράμματος στήριξης βρεφονηπιακών αναγκών.
Στην συνάντηση παραβρέθηκαν ο Αντιπρόεδρος της ΟΠΟΤΤΕ κ. Χριστοθανόπουλος Δ. , η κα Βαρβαρίγου Κ. μέλος ΟΠΟΤΤΕ , η κα. Νερούτσου Μ. πρόεδρος των Τριτέκνων Καισαριανής και ο κ. Καρύπης Χ..



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου