Σάββατο 27 Ιουλίου 2019

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 28 / 2019 - ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΑ "ΛΟΥΤΡΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ Α.Ε - ΠΟΖΑΡ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ





Με το αρ. πρωτ. 879/28.06.2019 αίτημά της η Ομοσπονδία Πολυμελών Οικογενειών με τρία τέκνα Ελλάδος (ΟΠΟΤΤΕ)  αιτείται παροχή έκπτωσης των τρίτεκνων οικογενειών στις εγκαταστάσεις των Λουτρών.

Στα πλαίσια της γενικότερης προσπάθειας της επιχείρησης να αφουγκράζεται τις ανάγκες – ανησυχίες του

ευρύτερου κοινωνικού συνόλου αλλά και ενίσχυσης της προβολής της καθώς και του κοινωνικού προφίλ της θεωρώ ότι πρέπει να συζητήσουμε για τις επιπτώσεις που θα είχε (θετικές και αρνητικές)

μια ενδεχόμενη μείωση των τιμών των εισιτηρίων των παρεχόμενων ιαματικών λούσεων στην συγκεκριμένη κατηγορία επισκεπτών.

Η μικροοικονομική ανάλυση επιπτώσεων μιας ενδεχόμενης μείωσης των τιμών των εισιτηρίων των παρεχόμενων ιαματικών λούσεων για τη συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων και η διενέργεια διαλόγου μεταξύ των μελών του Δ.Σ. , θα βοηθήσουν ώστε να διατυπώσουμε μια ολοκληρωμένη εικόνα για τις επιπτώσεις στα μελλοντικά έσοδα στην περίπτωση της συγκεκριμένης μείωσης των τιμών των εισιτηρίων (π.χ. πιθανή αύξηση επισκεπτών οποία θα αντισταθμίσει την μικρή απώλεια εσόδων από την μείωση της τιμής των εισιτηρίων, αφού δεν συμπεριλαμβάνει μεγάλο ποσοστό των επισκεπτών της λουτρόπολης).

Η επιχείρηση είναι φορέας ραγδαίας τουριστικής ανάπτυξης της ευρύτερης περιοχής

του Δήμου Αλμωπίας και αρωγός της οικονομικό κοινωνικής ανάπτυξης των

κατοίκων της, καθώς επίσης παράγει έσοδα της τάξης τουλάχιστον των 1.420.000,00 ευρώ πωλήσεις (κύκλο εργασιών) ετησίως, όπως αυτές αποτυπώθηκαν στον ισολογισμό της 31/12/2017 (στην προηγούμενη χρήση ανήλθαν στο ποσό των 1.359.000,00 ευρώ) και άρα θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε σφαιρικά λαμβανομένου υπόψη των ιδιαιτεροτήτων της προτεινόμενης πολιτικής, και όχι μονοδιάστατα την συγκεκριμένη μείωση των τιμών των εισιτηρίων.

Λαμβανομένου υπόψη όλων των παραπάνω συλλογισμών, αντικειμενικών στοιχείων,

στα πλαίσια προσπάθειας ενίσχυσης του κοινωνικού προφίλ της επιχείρησης, προτείνω να προχωρήσουμε σε μείωση των τιμών των εισιτηρίων για μέλη της Ομοσπονδίας Πολυμελών Οικογενειών με τρία τέκνα Ελλάδος (ΟΠΟΤΤΕ).





Με το πρακτικό της αριθ. 11/12-07-2019 απόφαση της συνεδρίασης του Δ.Σ της Λουτρά Λουτρακίου Μονομετοχικής Ανώνυμης Εταιρίας με διακριτικό τίτλο - Λουτρά Λουτρακίου Δήμου Αλμωπίας Α.Ε   -

 https://loutrapozar.com.gr/



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου