Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2020

ΤΗΛΕΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΟΠΟΤΤΕ ΜΕ ΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΥΨΗΛΑΝΤΗ

  Αθήνα, 29-11-2020

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τηλεσυνάντηση  της ΟΠΟΤΤΕ με το Βουλευτή Δωδεκανήσου Βασίλη Υψηλάντη

Την Τετάρτη 25/11/2020, πραγματοποιήθηκε τηλεσυνάντηση με το Βουλευτή Δωδεκανήσου Βασίλη Α. Υψηλάντη. Συμμετείχαν, ο Πρόεδρος Δημήτρης Κοντός, ο Αντιπρόεδρος Γιώργος Χαβάκης, η Γεν. Γραμματέας Σούλα Βακουφτσή και η Αντιπρόεδρος  Μελίνα Κατέρη.

 Στην τηλεσυνάντηση αυτή έγινε ενημέρωση για τα τρέχοντα ζητήματα των τρίτεκνων οικογενειών τα οποία αφορούν μεταξύ άλλων τα εξής: το κύριο και βασικό αίτημα που είναι η ένταξη των τρίτεκνων οικογενειών στις πολυμελείς οικογένειες, το Δημογραφικό, το αίτημα που αφορά στη δραστική μείωση του κόστους των εισιτηρίων στις συγκοινωνίες, κυρίως τις ακτοπλοϊκές, καθώς και την αύξηση του ποσοστού προσλήψεων στο Δημόσιο Τομέα, όσον αφορά τους τρίτεκνους, και πολλά άλλα θέματα.

Ο Βουλευτής δήλωσε ότι «η αντιμετώπιση του Δημογραφικού προβλήματος στην Ελλάδα, πρέπει να γίνει με γενναία και ουσιαστικά, περαιτέρω μέτρα, πλέον αυτών που έχει ήδη θεσπίσει από την εκλογή της η Νέα Δημοκρατία».

Το κλίμα ήταν εξαιρετικό ενώ κλείνοντας υποσχέθηκε την αμέριστη στήριξη των αιτημάτων την τρίτεκνων, με πρωτεύον την εξομοίωσή τους ως πολύτεκνους –πολυμελείς οικογένειες ,όπως ισχύει και στις περισσότερες χώρες στην Ευρώπη, ενώ ζήτησε να του παραδοθεί φάκελος με επισήμανση των βασικών θεμάτων για να τον μελετήσει και να κάνει τις παρεμβάσεις του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου