Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΑΤΡΑΣ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ




Σήμερα το Δ.Σ ( ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝ. ,ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ Φ.και ΚΙΑΤΙΠΗ Γ.) συναντήθηκε με τους κυβερνητικούς Βουλευτές κκ ΣΠΑΡΤΙΝΟ Κ. και ΡΙΖΟΥΛΗ ΑΝΔΡ. Στα Γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ. Παρουσιάσαμε στους κκ Βουλευτές τα βασικά αιτήματα των Τριτέκνων  ( σχετικό κείμενο έχει αναρτηθεί στην εφημερίδα μας) και αναλύσαμε διεξοδικά τις θέσεις μας: α) για την απόδοση της πολυτεκνικής ιδιότητας, β) για την άρση των ηλικιακών εμποδίων αναφορικά με  διορισμούς  τρίτεκνων γονέων και των τέκνων τους στο δημόσιο ,και γ) για την διεύρυνση της δυνατότητας μεταγραφών φοιτητών των ευπαθών κοιν. ομάδων.
 Επίσης, επισημάναμε ότι η τροποποίηση του Νόμου 2643 / 1998 που αφορά στους διορισμού των άνεργων τρίτεκνων γονέων και ενός από τα παιδιά τους , που προσφάτως κατατέθηκε στο λεγόμενο ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ( το οποίο τελικά έχει αποσυρθεί ) δεν προσθέτει με σαφήνεια τίποτα στο ήδη υφιστάμενο καθεστώς . Είναι ασαφής).
     Οι κκ Βουλευτές ήσαν προσηνείς και συζητήσιμοι. Αξία έχει πάντα η κυβερνητική επεξεργασία  των θέσεών μας και η υλοποίησή τους . Αναμένουμε
 Προσκλήθηκαν, βέβαια, και στην «Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας» μας, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου.

                                Το Δ.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου