Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ

Με συμμετοχή που ξεπέρασε κάθε προηγούμενο πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 10.01.2016 η εκδήλωση κοπής πίτας του συλλόγου τριτέκνων της Π.Ε. Καβάλας.
Στην κατάμεστη αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου της πόλης τα μέλη του συλλόγου είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τον πρόεδρο του συλλόγου κ. Χιόνη Γρηγόρη για τις ενέργειες του συλλόγου σε τοπικό επίπεδο αλλά και από τον πρόεδρο της ομοσπονδίας τριτέκνων Ελλάδος ΟΠΟΤΤΕ κ. Μανώλη Αχλαδιανάκη, που επισκέφτηκε την πόλη της Καβάλας ειδικά για τον σκοπό αυτό, για τις προσπάθειες τις ομοσπονδίας να προωθηθούν τα θέματα των τριτέκνων σε κεντρικό επίπεδο.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε η Δήμαρχος Καβάλας κα Δήμητρα Τσανάκα που επανέλαβε την αμέριστη στήριξη και συνεργασία του Δήμου στα αιτήματα του συλλόγου με ιδιαίτερη αναφορά στο τρέχον ζήτημα της εξασφάλισης στέγης.
Με την ευκαιρία και σε συνεργασία με τον αντιδήμαρχο Παιδείας, Αθλητισμού και Επικοινωνίας κ. Φιλόσογλου Γιώργο προσέφεραν δωρεάν συμμετοχή για ένα χρόνο στα προγράμματα του κλειστού Κολυμβητηρίου Καβάλας στα τρία παιδιά, των τεσσάρων τυχερών που κέρδισαν τα φλουριά της πίτας.
Στην εκδήλωση παρέστησαν επίσης ο πατήρ Σάββας από την ενορία της Αγίας Ειρήνης ως εκπρόσωπος του σεβασμιώτατου μητροπολίτη Προκόπιου, ο πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου Α.Μ.Θ. κ. Αντωνιάδης Κώστας ως εκπρόσωπος του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας κ. Θόδωρου Μαρκόπουλου,     ο αντιδήμαρχος Πρωτογενούς Τομέα και Κοινοτήτων κ. Αναστάσιος Τσουρουκίδης, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ κ. Νίκος Ξανθόπουλος, η κα Ιωαννίδου Κατερίνα δημοτική δήμβουλος από τη δημοτική παράταξη ο τόπος της ζωής μας, και η κα Γιαμούρογλου Μαρία,  γραμματέας του συλλόγου αιμοδοτών Καβάλας Στέλλα Μανωλά Κούρτη.
Η εκδήλωση πλαισιώθηκε από τον χορευτικό όμιλο βρακοφόρων Καβάλας και τον όμιλο ποντίων Καβάλας, ενώ οι μικρότεροι ψυχαγωγήθηκαν από κλόουν και face painter στον προθάλαμο της αίθουσας.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης μέλη των διοικητικών συμβουλίων των συλλόγων τριτέκνων από τη Δράμα, την Ξάνθη και τον Έβρο αλλά και μέλη της ΟΠΟΤΤΕ, που στη συνέχεια είχαν την ευκαιρία στα πλαίσια δεξίωσης που παρατέθηκε από τον σύλλογο τριτέκνων Π.Ε. Καβάλας, να συζητήσουν με την βοήθεια του προέδρου της ΟΠΟΤΤΕ, για ζητήματα των τριτέκνων ώστε να υπάρχει συντονισμός των δράσεων σε επίπεδο Α.Μ.Θ.
Στο υπόλοιπο της ημέρας πάντα με την παρουσία του προέδρου της ΟΠΟΤΤΕ, ακολούθησαν επαφές με τους 3 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ του νομού μας, στους οποίους γνωστοποιήθηκαν τα προβλήματα  και αιτήματα μας.
Την Δευτέρα 11.01.2016 δώθηκε συνέντευξη τύπου προς όλα τα ΜΜΕ του νομού. Επίσης την ίδια μέρα συμμετείχαμε σε ζωντανές ενημερωτικές τηλεοπτικές εκπομπές, στους δύο τηλεοπτικούς σταθμούς της πόλης.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου