Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.ΤΗΣ 29-04-2012


Την προηγούμενη Κυριακή 29-04-2012 πραγματοποιήθηκε Δ.Σ. της ΟΠΟΤΤΕ στην Αθήνα. Συμμετείχαν μέλη του Δ.Σ. και η εφορευτική επιτροπή των εκλογών.
Μετά από διεξοδική συζήτηση (υπήρχε απαρτία) αποφασίστηκαν τα παρακάτω:
Όλοι οι σύλλογοι θα πρέπει κατά την εκλογική διαδικασία να προσκομίσουν το Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης συνέδρου, την απόδειξη εγγραφής ή ανανέωσης (πρωτότυπο ή θεωρημένη φωτοτυπία), τα απαραίτητα ταυτοπροσωπίας,καθώς και την κάρτα μέλους του συλλόγου του.
Ειδικά όσον αφορά στο σύλλογο του ν. Αττικής, πέρα των προηγούμενων, προκειμένου να συμμετάσχει στην εκλογική διαδικασία θα πρέπει:
  1. Να προσκομίσει το Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης της συνέδρου η οποία θεωρήθηκε ότι ψήφισε χωρίς καν να είναι τρίτεκνη άρα και μη νόμιμα εκλεγμένη (ως σύνεδρος) έως και την 9η  Μαΐου (Ήδη έχει αποσταλεί σχετική επιστολή).
  2. Να προσκομίσει το μητρώο των ψηφισάντων μελών του συλλόγου στις εκλογές του Δεκεμβρίου 2011, στο οποίο να αναγράφεται: ΕΠΩΝΥΜΟ, ΟΝΟΜΑ, ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ και ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ. Σε αντίθετη περίπτωση θα τεθεί εκτός εκλογικής διαδικασίας.
 Υπενθυμίζεται πως η ακύρωση των εκλογών έγινε έπειτα από ένσταση, η οποία αφορούσε στην συμμετοχή μη τρίτεκνου σύνεδρου του συλλόγου ν. Αττικής.

Επίσης, συζητήθηκαν οικονομικά θέματα, ιδιαίτερα για το κόστος μετακίνησης των συνέδρων και προτάθηκαν διάφορες λύσεις.

Η εκλογική διαδικασία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Μαΐου στην αίθουσα 7 του πρώην δημαρχείου Ταύρου (όπου είχαν γίνει και άλλες συνελεύσεις) και στις προσεχείς μέρες θα υπάρξει πιο αναλυτική ενημέρωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου