Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΟΠΟΤΤΕ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ


Στη φωτογραφία η συνάντηση με το Δήμαρχο Αγίου Νικολάου κ. Δημήτρη Κουνενάκη

Ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Τριτέκνων ΟΠΟΤΤΕ, κ. Μανόλης Αχλαδιανάκης και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Τριτέκνων του Ν. Λασιθίου κ. Γιώργος Χαβάκης και μέλος του Δ.Σ της ΟΠΟΤΤΕ επισκέφτηκαν τον Αντιπεριφερειάρχη του νομού Λασιθίου κ. Νίκο Καστρινάκη και το Δήμαρχο Αγίου Νικολάου κ. Δημήτρη Κουνενάκη
 Ο κ. Αχλαδιανάκης τόνισε στις συναντήσεις αυτές, ότι η Πανελλήνια Ομοσπονδία Τριτέκνων διεκδικεί την πλήρη και χωρίς περιορισμούς οικονομική και θεσμική εξομοίωση των Τριτέκνων οικογενειών με τις πολύτεκνες και ένταξη τους στο Νόμο 1910/1944. Δηλαδή να γίνει χαρακτηρισμός των Τριτέκνων οικογενειών ως πολύτεκνων, ανεξαρτήτως από την ηλικία τους και την ένταξή τους στις διατάξεις των νόμων περί πολυτεκνίας. Επίσης, έκανε μια γενική ενημέρωση για όλα τα θέματα που αντιμετωπίζουν οι τρίτεκνοι.
Από την πλευρά του ο κ. Χαβάκης ζήτησε τη στήριξη της τρίτεκνης οικογένειας με πράξεις ,όχι μόνο με δηλώσεις και έγινε συζήτηση για συγκεκριμένα μέτρα ενίσχυσης των τρίτεκνων.
Οι εκπρόσωποι και των δύο βαθμών αυτοδιοίκησης δεσμεύτηκαν ότι θα βρίσκονται κοντά στην Ομοσπονδία και με κάθε τρόπο θα προσπαθήσουν να στηρίξουν τα δίκαια αιτήματα τους ενώ παράλληλα τους συνεχάρησαν για τις πρωτοβουλίες που έως τώρα έχουν αναλάβει που στόχο είχαν την ενίσχυση με κάθε τρόπο των τρίτεκνων οικογενειών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου