Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΟΠΟΤΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟ Δ.Σ ΜΕΤΑΞΥ ΟΠΟΤΤΕ κ΄ ΠΕΣΠΟ3Τ



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 1

   Την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου, πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη πανελλήνια συγκέντρωση διαμαρτυρίας τρίτεκνων στην πλατεία Συντάγματος.
   Ακολούθησε πορεία προς το Υπ. Οικονομικών, όπου 7μελής επιτροπή επισκέφθηκε το Διευθυντή του Γραφείου του υπουργού όπου έγινε συζήτηση για τα προβλήματα και τα αιτήματα μας για τα οποία κατατέθηκαν και υπομνήματα.
   Κατόπιν η πορεία κατευθύνθηκε προς το κτίριο της Βουλής όπου έγινε συνάντηση της επιτροπής με τον Α΄ Αντιπρόεδρο κ. Ι. Τραγάκη και κατάθεση των υπομνημάτων.
   Στη συνέχεια ακολούθησε συζήτηση με τους βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Ε.Κ.Μ. στους οποίους επίσης κατατέθηκαν τα υπομνήματα.
   Ακολούθησε η κατάθεση των αιτημάτων στα γραφεία όλων των κομμάτων.  
   Το Δ.Σ. της ΟΠΟΤΤΕ επιθυμεί να ευχαριστήσει όλους αυτούς που συμμετείχαν στη μεγαλειώδη αυτή συγκέντρωση, και να δεσμευτεί ότι ο ανιδιοτελής αγώνας θα συνεχιστεί έως ότου ικανοποιηθούν όλα τα αιτήματα μας.
Από το Δ.Σ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 2

   Την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ομοσπονδίας, η προγραμματισμένη συνάντηση – συζήτηση με εκπροσώπους της ΠΕΣΠΟ3Τ για την ολοκλήρωση της αλλαγής του καταστατικού και την ένταξη όλων των συλλόγων στην ΟΠΟΤΤΕ.
   Η συζήτηση κατέληξε σε συμφωνία περί των άρθρων στα οποία πρέπει να πραγματοποιηθούν αλλαγές, και το νέο καταστατικό παραδόθηκε στο νομικό σύμβουλο της ομοσπονδίας για να καθαρογραφεί και να κατατεθεί προς έγκριση σε Καταστατική Γενική Συνέλευση για την οποία θα ειδοποιηθείτε τις προσεχείς ημέρες.
Από το Δ.Σ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου