Τρίτη 30 Απριλίου 2013

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΣΤΙΣ 27-4-2013



Με συμμετοχή 13 από τα 15 μέλη του Δ.Σ. και με την παρουσία και άλλων τρίτεκνων διεξήχθη  στις 27-4-2013 στην Αθήνα το προγραμματισμένο Δ.Σ. της ΟΠΟΤΤΕ.
Η πιο σημαντική απόφαση του Δ.Σ. είναι η διενέργεια εκλογών μέσα στο 2013 με το Τροποποιημένο Καταστατικό το οποίο εγκρίθηκε από το Πρωτοδικείο.
Οι εκλογές αποφασίστηκε να διεξαχθούν το Σάββατο 19 Οκτωβρίου (Απολογιστική Συνέλευση) και την Κυριακή 20 Οκτωβρίου (ψηφοφορία). 
           Με την απόφαση αυτή η ΟΠΟΤΤΕ είναι συνεπής ως προς τις συζητήσεις που είχαν γίνει τόσο με την ΠΕΣΠΟ όσο και με άλλους συλλόγους, στο γεγονός ότι μετά την Τροποποίηση του Καταστατικού όλοι οι σύλλογοι θα έκαναν εγγραφή στην ΟΠΟΤΤΕ και στη συνέχεια θα διεξάγονταν εκλογές, οι οποίες να σημειωθεί, σύμφωνα με το νέο καταστατικό, θα φέρουν ακόμα μεγαλύτερη εκπροσώπηση από περισσότερες περιοχές της Ελλάδας, ενώ ο αριθμός των Αντιπροσώπων από κάθε σύλλογο, θα είναι σχετικά πολύ μικρότερος από την προηγούμενη φορά, πράγμα που ζήτησαν πολλοί σύλλογοι. 
           Ακόμα και τώρα η ΟΠΟΤΤΕ προσκαλεί όλους τους συλλόγους να επανεξετάσουν την πρόθεσή τους για εγγραφή στην Ομοσπονδία, καλεί τους συλλόγους που με αποφάσεις της Γ.Σ. ή του Δ.Σ (σύμφωνα με το νέο καταστατικό) θα ενταχθούν στην ΟΠΟΤΤΕ, να το πράξουν σύντομα  
           Το μόνο σίγουρο είναι πως ακουγόμαστε πιο δυνατά όταν είμαστε περισσότεροι και τώρα είναι η χρονική στιγμή που πολλά αλλάζουν και πρέπει να είμαστε όλοι παρόντες

           Πιο αναλυτική ενημέρωση έχουν πάρει ήδη οι σύλλογοι. 
           Σε περίπτωση που κάποιος σύλλογος δεν έχει λάβει mail, παρακαλούμε να μας ενημερώσει στο opotte@gmail.com και θα λάβει το σχετικό μήνυμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου