Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΣΤΗΝ ΟΠΟΤΤΕ

Μετά τους 6 συλλόγους που εντάχθηκαν λίγες μέρες πριν στην ΟΠΟΤΤΕ, αρκετοί σύλλογοι ζητούν πληροφορίες για τα δικαιολογητικά και μερικοί ήδη έχουν πάρει τις σχετικές αποφάσεις για την ένταξή τους στην Ομοσπονδία. Από την πλευρά της η Ομοσπονδία θεωρεί σημαντικό να υπάρχουν σύλλογοι από κάθε γωνιά της Ελλάδας, γιατί σύμφωνα με το νέο καταστατικό η εκπροσώπηση θα είναι πολύ μεγαλύτερη από τη σημερινή, αφού και το Δ.Σ θα έχει 23 θέσεις ενώ προβλέπεται η εκλογή και από τις 7 Αποκεντρωμένες Διοικήσεις της χώρας.
Υπενθυμίζουμε πως οι εκλογές με το νέο καταστατικό θα διεξαχθούν στις 19 και 20 Οκτωβρίου.



ΔΕΛΤΙΟ      ΤΥΠΟΥ

Στις 19 Ιουνίου  2013 μέρα  Τετάρτη   ώρα  18.00  έγινε  η    Συνέλευση των   Τριτέκνων   Ν.  Ιωαννίνων  στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Ιωαννίνων .

Ο  πρόεδρος του συλλόγου κ. Γιώργος   Κασκάνης  έκανε ενημέρωση στα μέλη του συλλόγου για τα προβλήματα  που αντιμετωπίζουν  οι τρίτεκνες  οικογένειες  και για το πρόγραμμα δράσης του   συλλόγου.
 

    Στη Γενική   Συνέλευση παρευρέθηκε  ο  κ. Βασίλης Δήμος  Ταμίας   της  Ομοσπονδίας  Τριτέκνων  Ελλάδας (ΟΠΟΤΤΕ ) & Πρόεδρος  των Τριτέκνων  Ν. Πρέβεζας,  όπου   έκανε    ενημέρωση στους παρευρισκόμενους για τη δράσης της Ομοσπονδίας, τα επιδόματα τριτέκνων , το φορολογικό  και για το πρόγραμμα Δωρεάν τρόφιμα  έτους 2013. 

Οι απορίες  και τα  ερωτήματα  των παρευρισκομένων  ήταν αρκετά, με τελική κατάληξη  ΟΛΟΙ θα βοηθήσουν ώστε να εγγραφούν όλοι οι Τρίτεκνοι στο σύλλογο και ενωμένοι θα παλέψουμε  για τα παιδιά  μας. Ομόφωνα  έγινε  δεκτή η πρόταση για ένταξη του συλλόγου στην ΟΠΟΤΤΕ (Ομοσπονδία Τριτέκνων Ελλάδος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου