Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΟΠΟΤΤΕ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ -ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ

Ενημερωτικά απέστειλε η ΟΠΟΤΤΕ για τις εκλογές που θα διεξαχθούν στις 19 και 20 Οκτωβρίου στην Αθήνα. Τα ενημερωτικά απεστάλησαν σε όλους τους συλλόγους που έχουμε τις διευθύνσεις.
Μεταξύ αυτών είναι και ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ του Πρόέδρου της ΟΠΟΤΤΕ:



ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΛΥΜΕΛΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ 
ΜΕ ΤΡΙΑ ΤΕΚΝΑ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΟΠΟΤΤΕ)                                                          
Αναγνωρισμένη Ομοσπονδία:
Απόφαση  1017/2010  Μ. Π. Αθηνών
Δ/ση:  Εμμ. Μπενάκη 43, Αθήνα                                       
Πληροφορίες:: Αχλαδιανάκης Εμμανουήλ, Πρόεδρος, τηλ: 6974060758
Χαβάκης Γεώργιος, Γ. Γραμματέας,  τηλ:  6974585472
Mail: οpotte@gmail.com    

Αθήνα:  9-9-2013
Αρ. Πρωτ. : 191

ΠΡΟΣ  ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ  ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ  ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΟΠΟΤΤΕ

Φίλες και φίλοι τρίτεκνοι
Πιστοί στις δεσμεύσεις μας , το καλοκαίρι του 2012 και συγκεκριμένα μετά που αναλάβαμε την ευθύνη της ομοσπονδίας, είχαμε δηλώσει ότι, μετά την τροποποίηση του καταστατικού (εξαιτίας των προβλημάτων που ανέκυψαν  κατά την διαδικασία των εκλογών) σε συνεργασία με αντιπροσωπία όλων των συλλόγων τριτέκνων της χώρας θα προχωρήσουμε σε (πρόωρες) εκλογές.
Χρήζει ιδιαίτερης αξίας να γνωρίζετε όλοι ότι έγιναν δυο συναντήσεις αντιπροσωπειών κατά τις οποίες είτε ομόφωνα, είτε πλειοψηφικά, συναποφασίσαμε για την τροποποίηση του καταστατικού πράγμα που έγινε και ολοκληρώθηκε με την πραγματοποίηση της Γενικής Καταστατικής Συνέλευσης στις 13-10-2012 και στη συνέχεια κατατέθηκε και εγκρίθηκε από το Πρωτοδικείο το νέο Καταστατικό
Σας καλούμε όλους να συμμετάσχετε μαζικά σε μια προσπάθεια που καταβάλλεται, προκειμένου να στηρίξουμε την τρίτεκνη οικογένεια, πιέζοντας για την επίτευξη του στόχου μας, που δεν είναι άλλος από την αναγνώριση της προσφοράς μας σαν πολυμελή οικογένεια, προσδοκώντας στη υλοποίηση των δεσμεύσεων των πολιτικών για πλήρη και άνευ όρων εξομοίωση με τους πολύτεκνους. Αγωνιζόμαστε για αξιοπρεπή διαβίωση των οικογενειών μας προσφεύγοντας σε όλα  τα φόρα, μέσα και έξω από την χώρα μας τα οποία  ασχολούνται με το παιδί και την οικογένεια. Σήμερα, που τα προβλήματα οξύνονται καθημερινά η πάλη των πολυμελών οικογενειών πρέπει να είναι καθημερινή, δεν πρέπει να παραιτηθούμε και όλοι μαζί ενώνοντας τις δυνάμεις μας να αποτελέσουμε ανάχωμα στις ορέξεις των κυβερνώντων, οι οποίοι νομοθετούν  για εμάς, χωρίς εμάς.
Αποδεδειγμένα είμαστε η μεγαλύτερη πληθυσμιακά οικογένεια στην χώρα μας, με τεράστια δύναμη και μπορούμε ενωμένοι όλοι μαζί σε μια ομοσπονδία να πετύχουμε στον απόλυτο βαθμό τους στόχους μας αγνοώντας και προσπερνώντας μιζέριες και άστοχες αιτιολογίες μόνο και μόνο για να επιβιώνουν κάποιοι.

Όλοι μαζί 19 και 20 Οκτωβρίου στις εκλογές της ΟΠΟΤΤΕ

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος της ΟΠΟΤΤΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου