Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Η ΟΠΟΤΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Την Καρδίτσα επισκέφτηκαν τα μέλη του Δ.Σ της ΟΠΟΤΤΕ Γιώργος Χαβάκης (Υπεύθυνος Ενημέρωσης Μελών) και Κώστας Βαρβεράκης (Υπεύθυνος Περιοδικού). Ο Πρόεδρος κ. Θεόδωρος Θεοδωρόπουλος και ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου και της Ομοσπονδίας κ. Θεόδωρος Κοντός,  υποδέχτηκαν τα μέλη και τους ξενάγησαν στα γραφεία του Συλλόγου, ενώ έγινε και διεξοδική συζήτηση για τα θέματα και την πορεία επίλυσής τους.
Η διαπίστωση των δύο μελών της ΟΠΟΤΤΕ ήταν πως πρόκειται για έναν  πολύ ζωντανό Σύλλογο με ευρεία συμμετοχή των μελών και με πολλές δραστηριότητες στο ενεργητικό τους.   Ο Αντιπρόεδρος, τις ημέρες διαμονής τους, βρέθηκε αρκετές φορές μαζί τους και τους ξενάγησε στην όμορφη Θεσσαλική πόλη. Επίσης, τα μέλη του Δ.Σ συναντήθηκαν, στο ξενοδοχείο που διέμεναν, με τον Πρόεδρο της Εξελεγκτικής  της ΟΠΟΤΤΕ κ. Βασίλη Καπνογιάννη και συζήτησαν διάφορα θέματα που αφορούν στους Τρίτεκνους.
Η επίσκεψη αυτή ήταν πολύ εποικοδομητική, αλλά παράλληλα οι επισκέπτες ένιωσαν τι σημαίνει Καρδιτσιώτικη φιλοξενία, αφού παράλληλα με τις συζητήσεις υπήρξαν και στιγμές απόλαυσης με ωραίους Καρδιτσιώτικους μεζέδες και υπέροχο τσίπουρο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου