Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Η ΠΑΤΡΑ ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΙΤΤΑ ΤΗΣ

Ο ΠΑΝΕΛ. ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΤΡΙΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΧΑΙΑΣ έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Πίττα του ,προχθές, ενώπιον 800 μελών και φίλων .
Παρών ήταν και το μέλος της Διοίκησης της ΟΠΟΤΤΕ, ο οποίος έκαμε και μια συνοπτική παρουσίαση των εξελίξεων σε τρέχοντα θέματα.
  Το Δ.Σ ευχήθηκε υγεία σ΄όλους και κυρίως να βρούμε την ψυχική δύναμη να αντισταθούμε στο κλίμα απαισιοδοξίας που έχει επικαθίσει στη ζωή μας.Ιδιαίτερα επισημάνθηκε ότι μέσα σ΄αυτές τις συνθήκες τα παιδιά διατρέχουν μεγάλο κίνδυνο.
Πρέπει να δοθεί από τους γονείς ιδιαίτερη φροντίδα στην ψυχική-συναισθηματική ισορροπία τους,γιατί αυτά αντιλαμβάνονται τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η οικογένεια. Τα αντιλαμβάνονται όλα.Καταπιέζονται . Μόνο οι γονείς μπορούν να τα αποφορτίζουν από το αγχος και το φόβο  για το άδηλο μέλλον. Υπάρχει ο κίνδυνος κάποια να ξεστρατίσουν σε δρόμους σκοτεινούς ( έγκλημα,ναρκωτικά,ψυχική κατάπτωση ) ,με ανεπανόρθωτες συνέπειες.
  Φέτος το Δ.Σ πρόβαλε το ανθρωπιστικό έργο των κοινωνικών δομών πρόνοιας της Εκκλησίας , την κοινωνική ευαισθησία του Υπερ. ΚΤΕΛ ΑΧΑΙΑΣ  και την πάντα πρόθυμη συμπαράσταση του Αντ/ρχη ΑΧΑΙΑΣ σε κάθε δράση μας. Τιμώντας το κοινωνικό έργο αυτών των φορέων,απένειμε στους εκπροσώπους τους τιμητική πλακέττα.
  Επίσης, φέτος τίμησε και 43 γονείς- νέα μέλη, που πέρισυ έγιναν Τρίτεκνοι και τους έδωσε δώρα,που μας παραχώρησαν επιχειρήσεις ( ΝΟΥΝΟΥ και LIBERO). Ας γίνει συνείδηση όλων ,ότι ο αγώνας για επιβίωση και προκοπή απαιτεί συλλογική δράση και αλληλεγγύη.
  Οι προσκεκλημένοι μας,ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Δ.Σ,  μας εμπιστεύτηκαν  πολλά αχρησιμοποίητα φάρμακα για το Κοινωνικό Φαρμακείο της περιοχής.Σ΄αυτές τις δύσκολες περιστάσεις ,η ελληνική οικογένεια αποδεικνύεται ότι είναι ένα στέρεο δίχτυ κοινωνικής σταθερότητας.
                     Αποστολόπουλος Ανδρέας
                              Πρόεδρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου