Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΜΕΣOΛΟΓΓΙΟΥ ΣΤΗΝ ΟΠΟΤΤΕ

H Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας

Την Κυριακή 1 Μαρτίου 2015 ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι εργασίες της ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του συλλόγου Γονέων Με Τρία Παιδιά Ι.Π Μεσολογγίου .

Η συνέλευση πραγματοποιήθηκε στο φιλόξενο χώρο του εργατικού κέντρου Μεσολογγίου .

Τα μέλη του συλλόγου μας ,είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τρέχοντα θέματα του συλλόγου αλλά και να πάρουν σημαντικές αποφάσεις την πορεία του.
Σημαντικά κρίνονται τόσο η έγκριση του οικονομικού και διοικητικού απολογισμού που παρουσιάστηκαν ,όσο και η απόφαση για ένταξη του συλλόγου στην ομοσπονδία τριτέκνων ΟΠΟΤΤΕ.

Γενική παραδοχή ήταν ότι ο σύλλογος πραγματοποίησε με επιτυχία σειρά προγραμμάτων και εκδηλώσεων το έτος 2014 καθώς επίσης ολοκλήρωσε διαδικασίες που τον καθιστούν από τους πλέον προοδευτικούς και παραγωγικούς φορείς της περιοχής μας .

Οι επερχόμενες εκλογές που αποφασίστηκαν να γίνουν στις 15 Μαρτίου 2015 στο Εργατικό Κέντρο Μεσολογγίου,είναι ένα σημαντικό γεγονός που δίνει την ευκαιρία για συσπείρωση και εκπροσώπηση στις τρίτεκνες οικογένειες του Δήμου μας .

Είναι απαραίτητο ,ειδικά για τις οικογένειες των νέων τρίτεκνων ,να συμμετέχουν σ' αυτές τις διαδικασίες .

Η Γ.Σ έκλεισε με την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του συλλόγου και με την υπόσχεση απο όλους να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για τα δικαιώματα και την βελτίωση των συνθηκών ζωής της τρίτεκνης οικογένειας.


Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
Πελεκάνου Παναγιώτα



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου