Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΟΠΟΤΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ


Στα πλαίσια της ενημέρωσης για τη δραστηριότητα των Συλλόγων της ΟΠΟΤΤΕ, ο πρόεδρος κ. Μανόλης Αχλαδιανάκης επισκέφθηκε τη Βόρεια Ελλάδα και είχε συναντήσεις με τα διοικητικά συμβούλια συλλόγων τριτέκνων των περιοχών Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. 


    Πιο συγκεκριμένα ο πρόεδρος παραβρέθηκε στην ετήσια Γενική Συνέλευση του συλλόγου τριτέκνων Νομού Ξάνθης "ο Άγιος Στυλιανός" και στη συνέχεια μαζί με τα μέλη του Δ.Σ. της ΟΠΟΤΤΕ κ. Χρήστο Γιαννιό, κ. Ευγενία Ανανιάδου και το μέλος της Ε.Ε. κ. Γιώργο Κοζυράκη, επισκέφθηκαν την Ορεστιάδα, όπου συναντήθηκαν με τον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο του  Συλλόγου Τριτέκνων Βόρειου Έβρου κκ. Γιώργο Ζεϊμπέκη και Γιάννη Ζαμπουκίδη.

    Ακολούθησε επίσκεψη στην Κομοτηνή και συνάντηση με τα μέλη της προσωρινής διοικούσας επιτροπής του νεοσύστατου Συλλόγου κκ. Ιωάννα Αρβανιτίδου και Δημήτρη Παγωνίδη.
    Με την ευκαιρία της παρουσίας στην Ξάνθη του αναπληρωτή υπουργού μεταφορών & βουλευτή Ξάνθης κ. Παναγιώτη Σγουρίδη, η αντιπροσωπεία της ΟΠΟΤΤΕ μαζί με την πρόεδρο του συλλόγου Ξάνθης κ. Βούλα Μαυρίδου, συναντήθηκαν μαζί του και πήραν την υπόσχεση για τη θέσπιση εκπτώσεων για τους τρίτεκνους στα μέσα μαζικής μεταφοράς.
    Παρευρέθηκαν ακόμα στην Ξάνθη και έγινε διεξοδική συζήτηση για τα θέματα που μας απασχολούν, αντιπροσωπείες των συλλόγων των Νομών Δράμας (με την πρόεδρο κ. Γιώτα Κεφαλά και την αντιπρόεδρο κ. Ευγνωσία Παφτιάδου), Ροδόπης  και Καβάλας (με τον πρόεδρο κ. Γρηγόρη Χιόνη και το μέλος του Δ.Σ. κ. Ειρήνη Κισμετζή).
    Ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. της ΟΠΟΤΤΕ είχαν συνάντηση ακόμα με την πρόεδρο του Συλλόγου Τριτέκνων Νομού Κιλκίς κ. Μαρία Κυριακίδου τονίζοντας την αναγκαιότητα της ενδυνάμωσης του κινήματός μας προς όφελος όλων των πολυμελών οικογενειών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου