Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το  Σάββατο 16  Ιανουαρίου στο  ΚΥΒΕ Περιστερίου έγινε μια εξαιρετική εκδήλωση απ’ τον Σύλλογο Τριτέκνων Περιστερίου .
100 και πλέων παιδιά παρακολούθησαν την πολύ καλή θεατρική παράσταση
«Η μελωδία που έκανε τα αστέρια να μιλήσουν »
Της θεατρικής ομάδας του ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
Τα παιδιά και η μεγάλη διασκέδασαν αλλά και κέρδισαν απ’ τα διδάγματα του σεναρίου , Αλληλεγγύη και αγώνας ενάντια σε όσους θέλουν να καταστρέψουν τον τόπο μας .
Οι πολλοί μπορούν και θα νικήσουν .
Στην συνέχεια ο Σύλλογος έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του . Μαζί με τους Τρίτεκνους , μέλη του Συλλόγου , την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους
·         Ο  Αντιπεριφερειάρχης  Δυτικού Τομέα Αττικής κ. Σ.Τζόκας
·         Ο  Δήμαρχος Περιστερίου Α. Παχατουρίδης με πολυμελή  αντιπροσωπεία της Δημοτικής Αρχής , τους κα. Τζιώτα , κ. Λύκο , κ. Θεοδωράκο  , κ. Καλιάφα , κ. Παναγιωτόπουλο , κ. Τάτση , κ. Βαθιώτη .
·         Ο Επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στον Δήμο Περιστερίου κ. Πλέστης .
·         Αντιπροσωπεία της Δημοτικής Παράταξης ‘’ Ενεργοί Πολίτες για την ανατροπή στο Περιστέρι ‘’ οι κα. Αλεξοπούλου και ο κ. Παπαδόπουλος ( που είναι και μέλος του Δ.Σ της Ένωσης Γονέων  )
·         Η κα. Λιλιμάκη πρόεδρος του Συλλόγου Κρητών Περιστερίου .
·         Ο κ. Μάνδρος Πρόεδρος του ΕΜΠΟΡΙΚΟΎ Συλλόγου Αιγάλεω.
Επίσης  στην κοπή παρευρέθηκε εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Περιστερίου  , εκπρόσωποι του τοπικού τύπου, οι κα. Αντωνάτου  ( Ελεύθερος Διάλογος ) , ο κ.  Καλαντώνης ( Πρώτη ) , ο κ. Λυμπερόπυλος ( Αναγέννηση ) .
Οι επίσημοι προσκεκλημένοι στον σύντομο χαιρετισμό τους εγκωμίασαν το έργο του Συλλόγου και ευχήθηκαν καλή χρονιά δίνοντας έμφαση στην υπεράσπιση των παιδιών , στην δυναμική έκφραση αλληλεγγύης  στις σημερινές συνθήκες που εντείνετε η οικονομική κρίση . Όλοι μαζί δεσμευτήκαμε στην διεκδίκηση από την κυβέρνηση , του δίκαιου αιτήματος της  ένταξης των τρίτεκνων οικογενειών στις πολύτεκνες οικογένειες . Είναι καιρός οι πολυκαιρισμένες υποσχέσεις να γίνουν επιτέλους πράξη .
Στην συνέχεια κατά την Γ.Σ ο πρόεδρος του Δ.Σ κ. Δροσάκης διάβασε την πλούσια απολογιστική δράση της προηγούμενης χρονιάς , εκλέχτηκε εφορευτική επιτροπή και αποφασίστηκε οι εκλογές για την εκλογή του νέου Δ.Σ να γίνουν 7 & 8 Φεβρουαρίου 2016 στα γραφεία του Συλλόγου , Ανδριτσαίνης 8 .
Ο πρόεδρος της  Γ.Σ      
  Κοντός Δημήτρης
Για το απερχόμενο Δ.Σ
Ο Πρόεδρος                                                                                                   ο Γ. Γραμματέας

Δροσάκης Εμμ.                                                                               Χριστοθανόπουλος Δημ.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου