Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου 2016

ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ ΚΑΙ ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΥΣ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΑπό Δελτίο Τύπου των πολυτέκνων διαβάζουμε πως η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου σε συνάντησή τηςμε τους πολύτεκνους ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ (και θα εκδοθεί άμεσα απόφαση) ότι  στην απόφαση 3320/89565/14/08/2015 στο άρθρο 10 και στην παράγραφο 2-3 (Δικαιούχοι – ωφελούμενοι) προστίθενται οι πολύτεκνοι και οι τρίτεκνοι.
Έτσι το άρθρο 10 διαμορφώνεται ως εξής στην παράγραφο 2-3: «Ωφελούμενοι τελικοί αποδέκτες του προγράμματος της δωρεάν διανομής αποσυρόμενων οπωροκηπευτικών, είναι κατά ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ α) Δικαιούχοι κάρτας σίτισης της ανθρωπιστικής κρίσης, β) τα κοινωνικά παντοπωλεία, γ) οι ωφελούμενοι του επιχειρησιακού προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας (ΤΕΒΑ/FEAD)», δ) τα δημόσια σχολεία και ε) οι παιδικές κατασκηνώσεις.

Εξάλλου, όπως μαθαίνουμε η κ. Φωτίου είναι δυσαρεστημένη με τους τρίτεκνους,  γιατί... λίγες μέρες πριν έβραζαν κόκκαλα. Όμως, η ίδια δε θέλησε να δεχτεί αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου