Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2016

ΣΤΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΜΕ ΤΗΝ κ. ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ


Σήμερα πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δ.Σ. της ΟΠΟΤΤΕ, τα μέλη του οποίου είχαν έρθει  από όλα σχεδόν τα μέρη της Ελλάδας, με την  υφυπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη στα γραφεία του Υπουργείου. Αρχικά έγινε μια αναδρομή στον αγώνα της ΟΠΟΤΤΕ για την εξομοίωση και υπενθυμίσαμε την προεκλογική υπόσχεση του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ για την πραγματοποίηση της.
Το κυριότερο από τα θέματα που συζητήθηκαν αφορούσε την μείωση των εισιτηρίων στα μέσα μαζικής μεταφοράς, αστικά αλλά και υπεραστικά, (ΚΤΕΛ, ΟΣΕ, Ακτοπλοϊκά). Ζητήθηκε από την υπουργό να υπάρξει εξομοίωση με τους πολύτεκνους. Συζητήθηκε επίσης το πρόβλημα που δημιουργήθηκε με τα αυτοκίνητα των 2.000 cc και την αδικία απέναντι στις τρίτεκνες οικογένειες.

 Η κ. Χρυσοβελώνη ( τρίτεκνη και η ίδια και μέλος του Συλλόγου τριτέκνων Βόλου ) γνωρίζει πολύ καλά τα προβλήματα που βιώνουν οι τρίτεκνες οικογένειες όπως μας δήλωσε. Για τον λόγο αυτό υποσχέθηκε πως θα προσπαθήσει να επιλύσει τα θέματα που αφορούν την αρμοδιότητα της. Είναι πολύ ενθαρρυντικό όταν υπάρχουν Υπουργοί που μπορούν να νιώσουν τα προβλήματα της ευαίσθητης κοινωνικής ομάδας που ακούει στο όνομα Τρίτεκνοι !!!

Περιμένουμε λοιπόν …

... και οι συναντήσεις της ΟΠΟΤΤΕ συνεχίζονται…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου