Σάββατο 23 Απριλίου 2016

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΠΟΤΤΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΟ ΑΣΕΠ ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

Με τον Πρόεδρο του ΑΣΕΠ
  Την Τρίτη 19 Απριλίου εκτός της πολύ σημαντική συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας πραγματοποιήθηκαν και άλλες οι οποίες ήταν αρκετά επιτυχημένες, όσον αφορά στους ΄΄ καρπούς ΄΄ που απέδωσαν. Συγκεκριμένα:
Στο ΑΣΕΠ
Πραγματοποιήθηκε συνάντηση στα γραφεία του ΑΣΕΠ με τον Πρόεδρο κ. Ιωάννη Καραβοκύρη, όπου συζητήθηκαν τα θέματα των προσλήψεων (κριτήρια για τους τρίτεκνους). 
Στο ΑΣΕΠ παρουσία του κ. Βαγγέλη Αυγουλά
Ο Πρόεδρος του ΑΣΕΠ ήταν θετικότατος και δρομολογήθηκαν διάφορες ενέργειες που θα βοηθήσουν τα μέλη των τρίτεκνων οικογενειών. Στη συνάντηση αυτή ήταν παρών ο νομικός σύμβουλος του υπουργού Εσωτερικών κ. Αυγουλάς.
Ακολούθησε επίσκεψη στη βουλή για αρκετές ώρες όπου πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις (προγραμματισμένες).
Συνάνηση στη βουλή με τους ΑΝΕΞ-ΕΛΛΗΝΕΣ
Πρώτα στα γραφεία της ΑΝΕΛ, με τη Γραμματεία Πολυμελών Οικογενειών και τον υπεύθυνο βουλευτή για τα κοινωνικά θέματα κ. Θανάση  Παπαχριστόπουλο. Μεταξύ άλλων συζητήθηκε η παρέμβαση στη βουλή μέσω επερωτήσεων.
Συνάντηση στη βουλή με τη Δημοκρατική Συμπαράταξη
Στη συνέχεια έγινε συνάντηση στα γραφεία της Δημοκρατικής Συμπαράταξης  με τους βουλευτές -πρώην υπουργούς- Βασίλη Κεγκέρογλου και Ιωάννη Μανιάτη, κυρίως για φορολογικά, για το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, για τον ΟΕΚ, κ.ά. Οι βουλευτές παρουσίασαν στα μέλη τα θέματα αυτά και τις προτάσεις τους μέσω της βουλής για την αντιμετώπιση τους.
Έγινα επίσης σύντομες συναντήσεις με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κ. Εύη Καρακώστα και Ιωάννη Θεωνά.
Την επόμενη μέρα πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο υπουργείο Παιδείας, αλλά για το θέμα αυτό θα υπάρξει νέα ανάρτηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου