Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

H βράβευση των πρωτοετών φοιτητών μελών του Συλλόγου Τριτέκνων Π.Ε. Σερρών ''ΕΛΠΙΔΑ''




 Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε και φέτος η καθιερωμένη βράβευση των πρωτοετών φοιτητών μελών του Συλλόγου Τριτέκνων Π.Ε. Σερρών ''ΕΛΠΙΔΑ'', στο κτίριο του παλιού Ορφέα την Τετάρτη 4 Μαϊου 2016.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου, ο βουλευτής Σερρών κ. Μεγαλομύστακας, ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών κ. Μωυσιάδης, ο Δήμαρχος Σερρών κ. Αγγελίδης, η Αντιδήμαρχος Σερρών κα Μπιτζίδου καθώς και πλήθος κόσμου.
 
Την εκδήλωση ακολούθησε θεατρική παράσταση με τη τεχνική του μαύρου θεάτρου που παρουσίασε ομάδα Σερραίων εκπαιδευτικών αποτελούμενη από την κα Καλαμπαλίκα Πηνελόπη, Ψυρούκα Βασιλική, Ναούμ Φαίη, Αναστασιάδου Χρύσα, Πεχλιβάνη Χριστίνα, Μπαλικτσή Μαρία, Θεοδωρίδη Κυριάκο, ενώ την τεχνική υποστήριξη είχε ο κ. Μιγγιάνης Δημήτριος. 

Ακολούθησε κλήρωση δώρων από χορηγούς του Συλλόγου. 

Ευχαριστούμε τη Μητρόπολη Σερρών και Νιγρίτης για την παραχώρηση της αίθουσας.
Ευχαριστούμε τη βιομηχανία αναψυκτικών Nectar για την προσφορά των αναψυκτικών που προσφέρθηκαν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. 








Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, και αντί εισιτηρίου εισόδου, συγκεντρώθηκαν τρόφιμα και λοιπά είδη για το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεως Σερρών και Νιγρίτης.

Από το σύλλογο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου