Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017

Συνάντηση αντιπροσωπείας Συλλόγου Τριτέκνων Λάρισας με τον Βουλευτής Λάρισας κ. Κώστας Μπαργιώτας


                            
    28/06/2017




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση με αντιπροσωπεία του Συλλόγου Τριτέκνων Λάρισας πραγματοποίησε ο Βουλευτής Λάρισας με τη Δημοκρατική Συμπαράταξη κ. Κώστας Μπαργιώτας.Οι εκπρόσωποι του Συλλόγου, αποτελούμενοιαπό τον Πρόεδρο Δημήτρη Γκόβαρη και τα μέλη του ΔΣ Κων/νοΜακά και Μαρία Γκλέτου, τόνισαν ότιείναι αναγκαίο να αλλάξει η λογική στήριξης των τριτέκνων και της πολυτεκνικής οικογένειαςκαι να ξεφύγουμε από τις επιδοματικές λογικές οι οποίες, αν και σημαντικές, δεν αποτελούν ουσιαστική λύση. Στάθηκαν κυρίως στο ζήτημα της δημιουργίας υποδομών όπως οι βρεφονηπιακοί σταθμοί, σε φορολογικά κίνητρα που θεωρούν ότι είναι αναγκαίο να επανέλθουν, όπως και σε θεσμικά θέματα όπως οι μετεγγραφές των φοιτητών.
Ο κ.Μπαργιώτας από τη μεριά του, με το ρόλο του και ως γραμματέα της Διακομματικής Επιτροπής για το Δημογραφικό που συστάθηκε μετά από πρόταση της Προέδρου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κας Φώφη Γεννηματά, επεσήμανε ότι πρέπει άμεσα να αναστραφεί η αρνητική πορεία του δημογραφικού η οποία θα οδηγήσει σε σημαντική μείωση του πληθυσμού της χώρας αν δεν ληφθούν δραστικά μέτρα. Τόνισε ότι είναι πολύ σημαντικό να δοθούν επαρκή κίνητρα στην οικογένεια με δύο παιδιά να προχωρήσει και στο τρίτο, καθώς κάτι τέτοιο μπορεί να βελτιώσει ουσιαστικά την εξέλιξη του δημογραφικού. Δεσμεύθηκε, επίσης, ότι θα εργαστεί με στόχο η επιτροπή να καταλήξει σε συγκεκριμένες προτάσεις μέσα από μια στενή συνεργασία με όλους αρμόδιους φορείς, ώστε να καταρτισθεί ένα σχέδιο αντιμετώπισης του δημογραφικού ζητήματος.


Κώστας Μπαργιώτας
Βουλευτής Λάρισας - Δημοκρατική Συμπαράταξη

1 σχόλιο:

  1. H καραμέλα μεταξύ τριτέκνων και ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ πρέπει να σταματήσει.λένε οι τρίτεκνοι ότι ......<>
    φίλοι τρίτεκνοι αφήστε τις διεκδικήσεις των πολυτέκνων και κοιτάξτε τα του οίκου σας.
    και βεβαίως προτεραιότητα έχει η επαναφορά των θεσμικών μέτρων τα οποία χάθηκαν επι των μνημονίων αλλά και βεβαίως πρέπει αρωγός να είναι το κράτος και με την οικονομική του πολιτική (όχι να κατασπαταλώνται τα χρήματα στα golden boysκ.λ.π)

    ΠΡΩΤΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΟΤΙ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ...ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ!!!ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ,ΤΟ ΣΤΑΤΕΥΜΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή