Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ No 4 - 2018 - ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΗΣ ΟΠΟΤΤΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ



Την Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018 συναντήθηκε ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Μανώλης Αχλαδιανάκης και ο Αντιπρόεδρος Στέλιος Τσούλιας με την Κατερίνα Νοτοπούλου στο γραφείο Πρωθυπουργού στην Θεσσαλονίκη όπου ζητήθηκε για μια ακόμη φορά να δεχθεί ο κύριος Τσίπρας αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας και να ακούσει για τα προβλήματα που έχει σήμερα η τρίτεκνη οικογένεια. 

Βέβαια θέσαμε πολλά από τα ζητήματα  που μας απασχολούν όπως την έκπτωση στα ΜΜΜ, την κατάργηση του επιδόματος Τριτέκνων Πολυτέκνων με το τελευταίο πολυνομοσχέδιο,τις μεταγραφές των φοιτητών, τα χαμηλά κριτήρια του ΚΕΑ/ΤΕΒΑ, και πολλά άλλα. 

Στην συνάντηση παραβρέθηκαν η Γραμματέας του Συλλόγου Προποντίδας Χαλκιδικής και μέλος της ΟΠΟΤΤΕ Πηνελόπη Καραγιάννη  και η ειδικός συνεργάτης του γραφείου Πρωθυπουργού κα. Κατερίνα Επιτροπάκη.






Συνάντηση με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη είχαν ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Μανώλης Αχλαδιανάκης και ο Αντιπρόεδρος Στέλιος Τσούλιας η συνάντηση έγινε σε φιλικό κλίμα δεδομένου ότι ο Δήμος Θεσσαλονίκης μετά την ψήφιση του σχετικού νόμου για τα δημοτικά τέλη,  προχώρησε άμεσα  σε μείωση των τελών κατά 50% με οικογενειακό εισόδημα τις 45.000€.

Επίσης έχει δοθεί έκπτωση στο δημοτικό ωδείο και στην σχολή χορού 40% αντίστοιχα στα δημοτικά γυμναστήρια και στο κολυμβητήριο.

Όπως και στους δημοτικούς παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς. 

Ο δήμαρχος τρίτεκνος και ο ίδιος ενημερώθηκε για τις καταστροφικές  εξελίξεις που έφερε για μας το πολυνομοσχέδιο που ψηφίστηκε και συμφώνησε να στηρίξει τις θέσεις μας σε όποιο επίπεδο μπορεί και σίγουρα στα συμβούλια της ΚΕΔΕ.

Στην συνάντηση παραβρέθηκε και ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Πέτρος Λεκάκης τρίτεκνος και μέλος του Συλλόγου Θεσσαλονίκης. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου