Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ No 23 - 2018 - Η ΟΠΟΤΤΕ ΣΤΗΝ Δ.Ε.Θ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ



Η συμμετοχή των Συλλόγων Τριτέκνων από όλη την Ελλάδα με τον συντονισμό της Ομοσπονδίας Τριτέκνων Ελλάδας , ΟΠΟΤΤΕ , στην Δ.Ε.Θ  ήταν πολύ μεγάλη.
Πραγματικά τα προβλήματα φέτος με την περικοπή του τριτεκνικού- πολυτεκνικού επιδόματος, την μείωση του αφορολόγητου ,τα αντίμετρα που υποσχέθηκε η κυβέρνηση αλλά δεν ήρθαν ποτέ, αναγκάζουν τους τρίτεκνους να βγούμε στον δρόμο με αγώνες και διεκδικήσεις.
Ευχαριστούμε τους Συλλόγους  Τρίτεκνων από την Κρήτη ,από την Πάτρα την Λάρισα τον Βόλο την Καρδίτσα την Κοζάνη την Χαλκιδική την Καβάλα της Σέρρες , την Αθήνα ....έως τον Έβρο για την συμμετοχή τους .

Η διεκδίκηση και ο αγώνας είναι το μόνο που έχουμε για να κερδίσουμε ένα αξιοπρεπές μέλλον για τα παιδιά μας.










 

   
 


   














Την Κυριακή 9 Σεπτέμβρη πραγματοποιήθηκε το ΔΣ της Ομοσπονδίας Τριτέκνων Ελλάδας ΟΠΟΤΤΕ, όπου μεταξύ των θεμάτων έγινε και ο θετικός απολογισμός της συμμετοχής των συλλόγων μας από όλη την Ελλάδα, στο συλλαλητήριο της ΔΕΘ.
Ο αγώνας πρέπει να είναι διαρκής και δυναμικός.
Το οφείλουμε στα παιδιά μας.
Για ένα καλύτερο μέλλον.

 

 

 Το ΔΣ της Ομοσπονδίας Τριτέκνων Ελλάδας ΟΠΟΤΤΕ συναντήθηκε με την πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής κα. Φώφη Γεννηματά στα πλαίσια της ΔΕΘ.
Οι θέσεις μας για το δημογραφικό πρόβλημα της χώρας ήταν απόλυτα ταυτόσημες.
Μάλιστα η κα.Γεννηματά ήταν ιδιαίτερα προβληματισμένη με την κωλυσιεργία της αρμόδιας επιτροπής της Βουλής, που από αρχές του 2017 συνεδριάζει χωρίς να καταλήξει έως τώρα σε πόρισμα για την αναστροφή του προβλήματος.
Για την ΟΠΟΤΤΕ το δημογραφικό είναι το σημαντικότερο πρόβλημα της χώρας μας και θα πρέπει να εκφράσουν σοβαρά τις θέσεις τους τα πολιτικά κόμματα ώστε να γνωρίζουμε τι να περιμένουμε από αυτά.
— στην τοποθεσία ΔΕΘ HELEXPO.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου