Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ No 26 / 2018 - ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Κ.ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ



ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΟΠΟΤΤΕ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ  Κ.ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ
 



Την Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018 ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Τριτέκνων Ελλάδας ΟΠΟΤΤΕ Μανώλης Αχλαδιανάκης , ο Αντιπρόεδρος Β. Στέλιος Τσούλιας και η Αν. Γραμματέας Ζωή Κοΐδου μαζί με εκπροσώπους των Δ.Σ Τριτέκνων των Νομών Κεντρικής Μακεδονίας , από τον Σύλλογος Θεσσαλονίκης ο Αντιπρόεδρος Μανίκας Δημήτρης , από τον Σύλλογος Σερρών ο Πρόεδρος Παπανίκος Νίκος  ο Γ. Γραμματέας Καλογιαννίδης  Κων/νος και ταμίας Βασάκη Ευλαμπία , από τον Σύλλογος  Ν. Προποντίδας η Γ.Γραμματέας Καραγιάννη Πηνελόπη , από τον Σύλλογος  Πιερίας η Αντιπρόεδρος Ολυμπία Μαλάμη  και η Αν.Γραμματέας Χαρίση Μαρία , και από τον σύλλογος Ημαθίας η Πρόεδρος Σπυριδωνίδου Φωτεινή, και ο Γραμματέας: Κούτρας Αθανάσιος  συναντήθηκαν με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ.Απόστολο  Τζιτζικώστα παρουσία του κ. Χάρη Αηδονόπουλου εντεταλμένου Κοινωνικής Πολιτικής.
Στην συνάντηση τέθηκαν θέματα της κεντρικής πολιτικής σκηνής για την εξομοίωση επιτέλους των τριτέκνων με τους πολύτεκνους.
Ζητήθηκε η παρέμβασή του στο βαθμό που δύναται για την διανομή τροφίμων και φρούτων που πλέον η κυβέρνηση, μας έχει αποκλείσει.
Επίσης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τους τρίτεκνους στις περιοχές Χαλκιδικής, Πιερίας, Ημαθίας και Σερρών.
Ευελπιστούμε σε συνέχεια της συνεργασίας και την αποτελεσματική παρέμβαση του περιφερειάρχη για τα θέματα που τέθηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου